Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Prevarantke na Wall Streetu

komična kriminalka
Podnapisi
Na sporedu od: 12.9.2019, Kolosej Ljubljana
1h 50min / 110min
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Jessica Pressler, Lorene Scafaria
Režija: Lorene Scafaria
Film sledi planu maščevanja dveh striptizet, ki združita moči proti možem iz Wall Streeta, ki so njune stranke.

Za zgodbo o striptizetah za stranke iz Wall Streeta ne obstaja boljša igralska zasedba kot Jennifer Lopez in Cardi B. Preden je Cardi postala popularna rap zvezda je namreč delala ravno kot striptizeta v New Yorku. Film sledi planu maščevanja dveh striptizet, ki združita moči proti možem iz Wall Streeta, ki so njune stranke. Poleg J Lo in Cardi v filmu igrajo tudi Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles in dobitnica oskarja Mercedes Ruehl. Film je navdahnil članek revije New York Magazine iz leta 2016.

Komentarji

11.9. 2019 ob 15:36

Sliši se kot zanimiv film

— Jojo
14.10. 2019 ob 16:05

zelo žalostno če je to film ki je dobil kakršno koli nagrado

— lopo
16.10. 2019 ob 7:39

Dober, lahkoten, prikaže realno sliko scene pleasalk, super paša za oči čez cel film. Se splača videti.

— Ij

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.