Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vonj po rožah

La Fine Fleur
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 30.9.2021, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2021
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Fadette Drouard
Režija: Pierre Pinaud
Kljub velikim medsebojnim razlikam, skupina ljudi skupaj planira, kako bi za vedno spremenili svoje življenje, a pri tem nepričakovano odkrijejo lepote življenja, ki jih je potrebno negovati. Eve Vernet goji vrtnice. Znajde se na robu bankrota, ker dobi močnega konkurenta, ki jo želi celo odkupiti. Za piko na i Vera, njena asistentka zaposli tri osebe, ki nimajo nikakršnih vrtnarskih izkušenj. Skupina ljudi, ki nima ničesar skupnega se poda na avanturo, da bi rešili svojo malo kmetijo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.