Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Volk in Lev

The wolf and the lion
družinski
Podnapisi
Na sporedu od: 23.12.2021, Kolosej Ljubljana
1h 39min / 99min
Leto: 2021
Država: Kanada
Jezik: angleščina
Scenarij: Gilles de Maistre, Prune de Maistre
V osrčju kanadskih gozdov dekle reši volčjega in levjega mladička. Njihovo prijateljstvo jim bo spremenilo življenje za vedno.

Decembra na velika platna prihaja nova družinska pustolovščina, ki jo je ustvarila ekipa, ki je posnela avanturo Mia in beli lev - tokrat nas bo nova pustolovščina z naslovom Volk in lev popeljala v osrčje kanadske pokrajine, kjer bo dekle rešilo mladiča volka in leva in njihova življenja se bodo spremenila za vedno.

Družinsko avanturo je režiral Gilles de Maistre (Mia in beli lev), zaigrata pa novinka Molly Kunz (Vdove) in nominiranec za oskarja Graham Greene (Sledi v snegu, Pleše z volkovi) skupaj z živalmi, ki jih nadzoruje priznani trener živali Andrew Simpson (Igra prestolov, Povratnik).

O ZGODBI:

Po dedkovi smrti se 20-letna Alma odloči, da se vrne v svoj dom iz otroštva – majhen otok v osrčju veličastnega kanadskega gozda. Prav tam pa reši dva nemočna mladiča: volka in leva. Med njimi vzklikne neločljiva vez, a se njihov svet kmalu sesuje, ko živali odkrije gozdar in jih odpelje. Oba mladiča se morata zdaj odpraviti na težko potovanje po Kanadi, da se povežeta drug z drugim in z Almo.

 

Komentarji

15.10. 2021 ob 20:56

nevem

— aleks

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.