Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vohuni pod krinko

animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 26.12.2019, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Brad Copeland
Najboljši vohunski par bo konec leta 2019 zavzel velika platna in prevzel ter nasmejal prav vse! Novi animirani film, poln zabave, obratov in zapletov velja za eno najbolj pričakovanih animacij leta.

Super detektiv Lance Sterling (Rok Kunaver) in znanstvenik Walter Beckett (Andrej Zalesjak) sta si popolnoma drugačna. Lance je zapeljiv, aroganten in šarmanten, Walter pa … ni nič od tega. Vendar pa mora po neplaniranih dogodkih ta čudaški par združiti svoje moči na največji vohunski misiji do sedaj, ki bo zahtevala najbolj drzno krinko – Lance se bo moral spremeniti v pogumnega, naustrašnega, mogočnega … GOLOBA.

VOHUNI POD KRINKO je animirana družinska komedija, ki prinaša vohunsko akcijo, obilo komičnih vložkov in dialogov ter tudi sporočilo timskega duha, prijateljstva in sodelovanja. Režirala sta Troy Quane in Nick Bruno po scenariju Brada Copelanda in Lloyda Taylorja.

Komentarji

16.12. 2019 ob 16:17

Hvala, ker bo samo sinhro. #podn

— Maks
5.1. 2020 ob 14:49

ful dobr

— fuck you

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.