Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vlak 15.17 v Pariz

biografska drama
Podnapisi
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Dorothy Blyskal, Anthony Sadler idr.
Režija: Clint Eastwood
Zgodaj zvečer 21. avgusta 2015 je svet obstal v tišini, ko so mediji poročali o terorističnem napadu na vlak Thalys številka 9364 na poti v Pariz. Poskus napada so preprečili trije mladi pogumni Američani, ki so potovali po Evropi. Vlak 15:17 v Pariz spremlja življenje prijateljev od težavnega otroštva do iskanja svoje življenjske poti ter do vrste naključnih dogodkov, ki so pripeljali do napada. Njihovo prijateljstvo ni pokleknilo pred grozljivimi dogodki ter je bilo največje orožje, ki jim je omogočilo rešiti življenja več kot 500 potnikov na vlaku.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.