Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Visoka nota

glasbena drama
Podnapisi
Na sporedu od: 7.5.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Flora Greeson
Režija: Nisha Ganatra
Zgodba izjemno priljubljene pevke Grace Davis (Tracee Ellis Ross) je postavljena v bleščeč glasbeni svet v Los Angelesu, njena nadarjenost in ego pa sta dosegla neverjetne višine. Njena osebna pomočnica Maggie (Dakota Johnson) je prezaposlena z vsemi opravili za slavno pevko, a še vedno sledi svojim otroškim sanjam, da bi postala producentka. Ko pevkin menedžer (Ice Cube) predstavi izbiro, ki lahko spremeni potek njene kariere, Maggie in Grace skupaj skujeta načrt, ki bi jima lahko za vedno spremenil življenje.

Maja na velika platna prihaja glasbena drama, ki razkriva zgodbo slavne pevke in njene osebne pomočnice, ki že od malih nog sanja, da bi bila glasbena producentka. Če ji bo to uspelo, bomo lahko videli v prihajajoči glasbeni poslastici z naslovom Visoka nota, ki razkriva zakulisje glasbene industrije v Los Angelesu. 

V glavnih vlogah zaigrajo Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Ice Cube, Bill Pullman in drugi. Film je režirala Nisha Ganatra (Late Night), scenarij pa je napisala Flora Greeson. Producenta filma sta Tim Bevan in Eric Fellner (oba producenta komične drame Emma, ki se že predvaja v kinih).

 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.