Kolosej
Prva prava komedija, ki je nastala v Sloveniji, pripoveduje o življenju srednješolcev. Trije sošolci, ki morajo opravljati maturo, se dogovorijo, da mora Samo, eden izmed njih, osvojiti hčerko profesorja Cosinusa in tako priskrbeti matematične naloge. Ko Samo Vesno bolje spozna, se resno zaljubi vanjo in o nalogah noče več ničesar slišati. Medtem pa Vesna od Samovega sošolca izve za njihov načrt in Sama noče več videti. Toda na koncu se stvari razjasnijo in glavni junaki spet postanejo prijatelji (in tudi kaj več).

Komentarji

27.1. 2012 ob 18:52

Mega, ne morem verjet. Videt ta film na velikem platnu. Upam, da zadeva uspe!!!!

— Navdušena
28.1. 2012 ob 15:10

končno tudi pri nas izide. komi čakam hehe

— lol
29.1. 2012 ob 15:07

da nebi res kej dajal starih filmou na zaslon sej se bojo vam kure v glavo smejal to je biu ze gledan film miljonkrat ne sam enkrat čim prej skenslite ali snemte iz platnou ta film ki je ze str k megla lepo vas prosim stran s filmom

— mimejaga
30.1. 2012 ob 17:01

Supr da bo film prišel v kino, sam naslednjič ne napisat obnove filma na spletno stran.

— Nessy
31.1. 2012 ob 17:29

@mimejaga
to je bil eden prvih slovenskih filmov, ki je tako kot vse knjige pomemben za slovenski narod, jezik in kulturo! Je zabaven, zanimiv in vsekakor vreden drugega ogleda! Če si slabe volje stresaj jezo voljo kje drugje! Drugače pa: KOMAJ ČAKAM!

— asnl
2.2. 2012 ob 10:56

Tako preprostih filmov ne znamo več posnet in mnogi ne tega filma ne poznajo!
Pohvala za odločitev o predvajanju!

— nejc
2.2. 2012 ob 16:53

to je tak filem kot vsi z srečnim kocem ampak si ga pojdite pogledati ker je coool

— gledalec
5.2. 2012 ob 18:49

komaj čakam. Si bom ogledal ta film z veseljem. Škoda, da se ne predvaja več takih v kinodvoranah... tudi kakšne stare ameriške westerne bi si bilo zanimivo ogledati.

— miha
15.2. 2012 ob 22:42

Vse pohvale, da ste na velikem platnu spet zavrteli legendarno Vesno- ta film je postal naš družinski film in navdušenje nad Vesno se prenaša iz roda v rod. Lepo bi si bilo ogledat še kakšen star, legendaren slovenski film v Komuni. Nadaljujete lahko kar z nadaljevanjem, torej filmom Ne čakaj na maj:)

— Lara
1.1. 2016 ob 10:44

Film je legendaren. Zelo gledljiv in s krasno atmosfero. Takih danes več ne znajo posnet. Ganljivo in nepozabno. Hočemo še, še, še.

— Dušan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.