Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Vesele nogice 2

animirana družinska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 24.11.2011, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2011
Država: Avstralija
Jezik: angleščina
Scenarij: George Miller, Warren Coleman, Gary Eck in Paul Livingston
Režija: George Miller
V nadaljevanju nerodnih dogodivščin simpatičnih pojočih in plesočih pingvinčkov spoznamo mladega sina priljubljenega plesnega mojstra Fušija. V nasprotju z očetovimi pričakovanji mali Erik nima pravega smisla za ritem in ples, zato mladenič zbeži od doma. Na poti sreča novega vzornika, mogočnega letečega pingvina Veličastnega Svena, ki se rad pohvali s številnimi neverjetnimi pustolovščinami. Toda ko življenje na ledenih planjavah Antarktike ogrozijo temačne sile, mora Fuši najti sina in s pomočjo vseh vrst živali rešiti svoj dom.

Nadaljevanje z oskarjem nagrajene filmske uspešnice Vesele nogice gledalce v drugo popelje v veličastno okolje Antarktike – in to v vsem sijaju tehnike 3D.

Mojstrski plesalec stepa Fuši se znajde v težavah: njegov drobni sinek Erik ima koreofobijo – in ker noče plesati, pobegne od doma. Na begu spozna Veličastnega Svena, pingvina, ki zna leteti. Fuši se s tako karizmatičnim vzornikom pač ne more kosati.

Svari se še zapletejo, ko svet pretresejo mogočne sile…

A Erik spozna, da tudi njegov oče premore pogum: Fuši namreč zbere pingvinske narode in vse sorte čudovitih bitij – od drobcenega Krila do mogočnih morskih slonov – da uredi zmešnjavo.

Vesele nogice 2 je režiral George Miller, ki si je kot avtor prvih Veselih nogic prirežiral oskarja. Likom v filmu glasove posojajo Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (Pink), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter in Benjamin »Lil P-Nut« Flores, Jr.

George Miller je z Garyjem Eckom, Warrenom Colemanom in Paulom Livingstonom tudi spisal scenarij in film produciral družno z Dougom Mitchellom in Billom Millerjem. Chris deFaria, Graham Burke in Bruce Berman so bili izvršni producenti. Pri snemanju je pomagal fenomen na področju stepa Savion Glover, ki si je zamislil koreografijo za pingvine. Direktor fotografije je bil David Peers, direktor za animacijo pa Rob Coleman. Glasbo Johna Powella poje Pink.

Warner Bros. Pictures v sodelovanju z Village Roadshow Pictures in v produkciji hiše Kennedy Miller Mitchell ter Dr. D. Studios predstavlja film Georgea Millerja Vesele nogice 2.

O snemanju

Leta 2006 je na velika platna prispel film, ki je gledalce ne le razvedril, temveč jih tudi primoral k miganju z nogami in prepevanju prisrčnih napevov. Risani film Vesele nogice je postal nepričakovana mednarodna uspešnica, ki je očarala tako kritike kot gledalce vseh starosti; prislužil si je nešteto nagrad in podžgal prizadevanja za ohranitev okolja in divjih živali. »Pogosto pravim,« razlaga George Miller, »da so te zgodbe za odrasle v otrocih in za otroke v odraslih. Po moje Vesele nogice tako očarajo zato, ker vzgajajo; ker zagovarjajo to, da si moraš ostati zvest, biti pogumen in sebe ter ves svet sprejemati s spoštovanjem.«

Zamisel za Vesele nogice 2 se je porodila, ko je Miller z ekipo dokončeval prvi film: »Ko toliko časa delaš na določenem filmu, se zaljubiš v like. Del tvoje družine postanejo,« nadaljuje režiser. »Razmišljaš o njih in nenadoma se porodijo nove zgodbe; tako smo si omislili Vesele nogice 2. Z neverjetno lahkoto smo se spet podali v že znano okolje in se pri tem spet neznansko zabavali.«

Vendar pa je Miller hotel precej več kot zgolj povratek na Antarktiko: »Vsak, ki podaja zgodbo, si želi, da bi gledalci od vsakega filma odnesli nekaj, kar jim je blizu; da bi skozenj videli lastna življenja. Mislim, da jim ta novi film – ki govori o družini in skupnosti – daje priložnost, da lastna življenja razumejo skozi like pingvinov.«

In Miller je želel še bolj prepojiti fizično komedijo z akcijo, pa hkrati ostati zvest duhu prvega filma: »Vesele nogice 2 prinaša petje in ples in prelepo antarktično okolico, a tudi nove like raznovrstnih razsežnosti in velikosti – od velikanov do najbolj drobnih bitij.« Pravzaprav dvema najbolj drobnima likoma glas posojata največja igralca ta hip: Brad Pitt in Matt Damon sta prijatelja rakca - kril.

Na začetku zgodbe plesno nadarjeni Fuši (Elijah Wood), ki nima nobenega posluha, in izjemna pevka Glorio (P!nk) postaneta starša. Fušija mučno odraščanje ni pripravilo na starševske dolžnosti; medtem ko se celotna jata cesarskih pingvinov giblje v plesnem ritmu, Fušijevega sinka Erica plesanje niti najmanj ne zanima. »Fuši je očka,« pravi Miller, »in zdaj se je sam znašel na nasprotnem bregu – sam ima težave z vzgajanjem otroka, ki se ne prilagaja povsem njegovemu videnju, kakšen naj bi bil njegov sin. Vsi smo prepričani, da bomo, ko bomo sami postali starši, boljši od naših staršev. Pa seveda največkrat zagrešimo iste napake, saj priročnika, kako biti dober starš, ni.«

Producent Doug Mitchell nadaljuje: »Med rdečimi nitmi filma je vsekakor odnos med očetom in sinom. Tako kot vsi starši se tudi Fuši trudi nuditi brezpogojno ljubezen in podporo – za Erika si želi najboljše, a se bo moral tudi nekoliko umakniti in sinu pustiti, da sam najde svojo pot.«

Poleg tega, kako biti dober oče, mora Fuši celotno jato obvarovati pred nepredvidljivo naravo: siloviti premiki v ledeni pokrajini namreč ogrožajo njihov obstoj. Elijah Wood, ki se vrača v vlogi mojstrskega plesalca, pravi: »Jasno mi je bilo, da se George nikoli ne bi lotil nadaljevanja, če se mu ne bi zdelo, da lahko ostane zvest izvirni zgodbi in pri tem pove novo, enako pomembno.« Igralca so k nadaljevanju pritegnile iste kvalitete kot k prvemu filmu: »Vseskozi so prisotne prelepe okoljske teme, ki opozarjajo na aktualne spremembe v našem svetu, in kako te vplivajo na živali. George to odlično pokaže – kot je že v prvem filmu. To mojstrsko vplete v pripoved in združi s temami o ljubezni in identiteti. Rekel bi, da je film še posebej primeren za mladostnike, da dojamejo, da nas prav značilnosti, ki nas ločijo od drugih, najbolj okarakterizirajo. Te značilnosti moramo slaviti, ne pa se jih sramovati.«

Če je Fuši nesporen plesni prvak, je njegova družica Gloria nesporna diva. Za vlogo sijajne pevke so ustvarjalci potrkali na vrata Alecie Moore, bolj znane kot z grammyjem nagrajene kantavtorice P!nk. »P!nk je kot ustvarjena za vlogo, in odlično se je odrezala,« ji hvalospeve poje režiser Miller. »Pela je že v uvodnem prizoru prvega filma in spet sem jo hotel v filmu, saj jo odlikuje sočutje in ima rada živali. Tokrat je – poleg tega, da posoja glas Glorii – z Billyjem Mannom spisala čudovito uspavanko Bridge of Light

Sicer stara znanka snemalnih studiev je bila kar precej na trnih glede debija kot glas risanega lika. V veliko pomoč ji je bilo, da je lahko pri delu opazovala soigralce: »Opazovala sem Brada in Matta pri snemanju dialogov in med petjem. Duška sta si dala, in mislila sem si, Hej, res se nimam česa bati,« pravi pevka.

Vrača se še en Fušijev kompanjon: njegov najboljši prijatelj Ramon, zgovorni adelijski pingvin, ki so ga v deželo cesarskih sorodnikov privabili čari señoritas altas. Škoda le, da se on njim zdi zastrašujoč. Glas mu spet posoja Robin Williams: »Ostaja neozdravljiv romantik,« pravi veteran. »Še vedno obožuje las chicas, a še vedno ni našel ptičke svojega življenja. Pa si še kar domišlja, da je božji dar ženskemu rodu; da si ga grozno želijo. Adelijci so grozni mačoti; in čeprav je droben, je zelo strasten.«

Kot pravi soscenarist Gary Eck, je »Robin prispeval mnogo. Domislil se je replik, nad katerimi smo bili navdušeni in smo jih uporabili. 'Ja, resda smo potrebovali osem mesecev, da smo se domislili te replike, a ti si jo v dveh sekundah blazno izboljšal. Res ti hvala',« se smeji Eck.

O igralcih

Elijah Wood (Fuši) se vrača v vlogi, ki jo je ustvaril že v prvih, z oskarjem nagrajenih Veselih nogicah. Zaslovel je kot Frodo v ekranizacijah po sloviti trilogiji J.R.R. Tolkiena The Lord of the Rings: filmi The Fellowship of the Ring, The Two Towers in The Return of the King v režiji Petra Jacksona so postali svetovne uspešnice; slednji je leta 2004 dobil kar enajst oskarjev, Wood pa se bo kot Frodo vrnil še v JacksonovihThe Hobbit: An Unexpected Journey in The Hobbit: There and Back Again, ki prideta na velika platna konec leta 2012 in 2013.

Letos je igralec debitiral na TV zaslonih v seriji Wilfred, posnel miniserijo Treasure Island, kratki film Adama Yaucha Fight for your Right Revisited in romantično komedijo Celeste and Jesse Forever. Videli smo ga v filmih The Romantics, The Oxford Murders, Paris, Je’Taime, Bobby, Everything is Illuminated, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Green Street Hooligans, Sin City The Ice Storm, Ash Wednesday... Glas je posodil liku v risanki 9.

Robin Williams (Ramon) slovi po izjemnem in nenehno nagrajevanem delu kot komik, na TV, v gledališču in na filmu. Za vlogo v Van Santovem Good Will Hunting je dobil oskarja, v igri za kipec pa je bil še s filmi The Fisher King, Dead Poets Society in Good Morning Vietnam. Prejel je šest zlatih globusov skupaj z nagrado Cecila B. DeMilla za doprinos k zabavnem poslu ter več drugih priznanj in nominacij, med slednjimi letos tudi za debi na Broadwayju v igri Bengal Tiger at the Baghdad Zoo.

Kariero je začel kot komik po raznih klubih in med letoma 2008 in 2010 nastopal na razprodani turneji Weapons of Self Destruction v 65 mestih po ZDA, VB, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji. Posnetek se je potegoval za tri, posnetek naslednje turneje – 16 let pozneje – pa za pet emmyjev. Robin je tudi prejemnik petih grammyjev za zvočne posnetke svojih nastopov in plošče za otroke Pecos Bill, ima pa tudi nemalo nagrad za delo na TV – nazadnje za gostovanje v seriji Law and Order: SVU, medtem ko se je za emmyja prvič potegoval kot vesoljček v seriji Mork & Mindy.

Na velikih platnih je debitiral kot naslovni junak Altmanovega Popaja in nato igral v Moscow on the Hudson in The World According to Garp po literarni uspešnici Johna Irvinga. Nazadnje smo ga videli v črni komediji World’s Greatest Dad, v Old Dogs, Night at the Museum in Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, vmes pa v filmih Insomnia, Mrs. Doubtfire, The Birdcage, Patch Adams, Hook, Jumanji… Glas je posodil nepozabnim likom v risankah Aladdin, Robots in Happy Feet ter robotu v Spielbergovem AI: Artificial Intelligence.

Alecia Moore (P!NK) (Gloria), ameriška kantavtorka s prek 40 milijoni prodanih albumov in 65 milijoni prodanih malih plošč, se je uveljavila kot ena največjih izvajalk preteklega desetletja; s tremi grammyji, petimi nagradami MTV za video in drugimi priznanji je tudi med petimi najbolj uspešnimi koncertnimi izvajalci.

Leta 2010 je s singlom Raise Your Glass s kompilacije Greatest Hits…So Far!!! v deseto pristala med prvimi desetimi na glasbenih lestvicah in že drugič (po singlu So What z albuma Funhouse) pristala na prvem mestu. Med njenimi ostalimi albumi so debitantski Can't Take Me Home, Missundaztood, Try This in I'm Not Dead.

Brad Pitt (Kril) ima v lasti več nagrad in uspešno producentsko podjetje Plan B Entertainment. Trenutno žanje pohvale z vlogo v filmu Moneyball, ki ga je produciralo njegovo podjetje.

Dvakrat se je potegoval za oskarja – z vlogo v Gilliamovem Twelve Monkeys (zanjo je prejel zlati globus) in z naslovno vlogo v drami The Curious Case of Benjamin Button, s katero je bil v igri tudi za zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev. Istega leta se je s stransko vlogo v Burn After Reading bratov Coen potegoval za bafto; za zlati globus je bil v igri še za vlogi v Zwickovem Legends of the Fall in Iñárritujevem Babel.

Trenutno snema filma World War Z in The Lost City of Z, nazadnje smo ga gledali v Inglourious Basterds, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The Tree of Life in Eat, Pray, Love, igral pa je še v Kick-Ass, The Departed, Troy, Thelma & Louise, v katerem je debitiral, A River Runs Through It, Kalifornia, Interview with the Vampire, Se7en, Fight Club, Seven Years in Tibet, Snatch, Mr. & Mrs. Smith, Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve in Ocean’s Thirteen, Spy Game, The Mexican, Meet Joe Black, The Devil’s Own, Sleepers, True Romance, Johnny Suede, Full Frontal, Confessions of a Dangerous Mind... Glas je posodil likoma v risankah Sinbad: Legend of the Seven Seas in nedavni Megamind.

Matt Damon (Kril) je bil deležen priznanj za svoje delo na obeh straneh kamere – nazadnje je bil za vlogo v Eastwoodovem filmu Invictus v igri za oskarja, zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev; za zlati globus se je potegoval tudi s Soderberghovim filmom The Informant! in Minghellovim The Talented Mr. Ripley, že zgodaj v svoji karieri pa je skupaj z dolgoletnim prijateljem Benom Affleckom prejel oskarja za scenarij za film Good Will Hunting, s katerim se je za kipec potegoval tudi v glavni vlogi.

Kmalu ga bomo videli v dramah Margaret Kennetha Lonergana in We Bought a Zoo Camerona Crowa. Za seboj ima filme, kot so Contagion, The Adjustment Bureau, True Grit, Hereafter, Green Zone, The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum in The Bourne Identity, The Departed, The Good Shepherd, Syriana, Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve in Ocean’s Thirteen. Na velikih platnih je debitiral v komediji Mystic Pizza in nadaljeval z vlogami v School Ties, Geronimo: An American Legend, Rising Son, Chasing Amy, Courage Under Fire, The Rainmaker, Saving Private Ryan, Dogma, The Brothers Grimm, Confessions of a Dangerous Mind …

Na TV zaslonih je izvršno produciral in sodeloval v oddaji The People Speak po knjigi zgodovinarja Howarda Zinna in z Affleckom osnoval produkcijsko hišo LivePlanet, ki stoji za tremi sezonami hvaljene serije Project Greenlight (ta sledi ustvarjanju projektov neodvisnih filmarjev) in dokumentarcem Running the Sahara.

O ustvarjalcih

George Miller (režiser/scenarist/producent) je za uspešnico Vesele nogice dobil oskarja, bafto in še premnoga druga priznanja za najboljši risani film. Poleg tega je bil v igri za kipca še trikrat – za najboljši film in najboljši prirejeni scenarij za družinsko uspešnico Babe, ki se je skupaj potegoval za sedem oskarjev in osvojil zlati globus, ter za izvirni scenarij za dramo Lorenzo’s Oil, ki jo je pomagal spisati, jo režiral in produciral.

Režijski prvenec Avstralca je bila mednarodna uspešnica Mad Max, za katero je pomagal napisati scenarij in ki je poleg kariere Mela Gibsona prinesla še dve nadvse uspešni nadaljevanji, Mad Max 2: The Road Warrior in Mad Max Beyond Thunderdome. Miller trenutno pripravlja novo dogodivščino Norega Maxa Fury Road, sicer pa je režiral, produciral in spisal nadaljevanje uspešnice Babe: Pig in the City, The Witches of Eastwick, Nightmare at 20,000 Feet, Twilight Zone: The Movie, produciral je The Year My Voice Broke, Flirting, Dead Calm, Video Fool for Love in spisal, režiral, produciral in posnel vezni tekst za dokumentarec 40,000 Years of Dreaming, avstralski prispevek ob stoletnici kina.

Sicer diplomirani medicinec je na filmskem tečaju spoznal Byrona Kennedyja, s katerim je nato sodeloval pri kratkometražni komediji Violence in the Cinema – Part 1. Filmček je osvojil dve nagradi Avstralskega filmskega inštituta in Miller je s Kennedyjem ustanovil podjetje Kennedy Miller Productions, ki je odslej pridelalo prek 25 nagrad omenjenega inštituta, 10 avstralskih TV nagrad logie in nešteto drugih mednarodnih priznanj.

Miller, sicer pomembna osebnost avstralskega filma, pokrovitelj filmskih festivalov v Sydneyju in Brisbanu, Avstralskega filmskega inštituta in dvakrat član žirije na festivalu v Cannesu, je leta 1982 napisal in režiral šesturno miniserijo The Dismissal, ki je v Avstraliji podrla vse rekorde gledanosti. Za TV je produciral še Bodyline, The Cowra Breakout, Vietnam, The Dirtwater Dynasty in Bangkok Hilton z Nicole Kidman. Leta 1996 je prejel priznanje za doprinos k Avstralski kinematografiji.

Gary Eck (scenarist) je komik, igralec, scenarist in režiser z bogatimi izkušnjami na filmu, TV in radiu. Pomagal je napisati scenarij za celovečerec You Can’t Stop the Murders, v katerem je tudi igral, in igral je v Boytown. Spisal in režiral je več kratkih filmov, za TV je napisal The Nation, The 50 Foot Show in Live at Jongluers, v katerih je tudi igral, kariero pa je začel kot pisec komedij in sloganov za avstralski radio, kjer ga je slišati še dandanes. Kot komik je nastopal na festivalih v Melbournu, Sydneyju in Edinburghu ter izdal dva CD-ja – The Hollywood Motel in Gary Eck Live!

Warren Coleman (scenarist) piše za film, gledališče, TV, radio in tisk, zraven pa igra in režira. Med ostalimi je prispeval scenarija za Red Star in The Castanet Club – A Movie You Can Dance To. Igral je v filmih The Man Who Sued God, Young Einstein, The Crossing, The Devil’s Playground, v seriji Bad Cop Bad Cop, v miniseriji Vietnam ter v gledaliških predstavah The School for Scandal Judy Davis in Picasso at the Lapin Agile Steva Martina.

Med drugimi je režiral gledališke igre The Venetian Twins, The Mystery of Irma Vep, Jack, Buzz … in ameriško turnejo predstave The Real Live Brady Bunch.

Skupaj z Georgom Millerjem je spisal in režiral z oskarjem nagrajeno risanko Vesele nogice in kot svetovalec sodeloval pri risankiLegend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole. Trenutno pripravlja lutkovni film Mutt in adaptacijo romana The Infernal Optimist Linde Jaivin, ki jo piše s Stephenom Abbottom. S slednjim je ustvaril tudi TV serijo po knjigi Barbare Moran The Day We Lost the H-Bomb.

Paul Livingston (scenarist) je najbolj znan kot komik Flacco; kot igralec je nastopil v filmih The Navigator, Until the End of the World, Sweetie, Dark City, Babe in Babe: Pig in the City, igra pa tudi na gledaliških odrih.

Prispeval je scenarij za osem radijskih iger in gledališko predstavo Emma’s Noise. Izdal je še knjige Flacco’s Burnt Offerings, The Dirt Bath, Releasing the Imbecile Within in knjižno verzijo scenarija za Vesele nogice 2. Za TV je tri leta pisal Good News Week, trenutno pa pripravlja scenarij za risani celovečerec How Kate Beat the Blues po knjigi Graema Basea.

Doug Mitchell (producent), poslovni partner Georgea Millerja, je dobil oskarja za Vesele nogice.

Na Škotskem šolani računovodja je po selitvi v Sydney postal varovanec pokojnega Byrona Kennedyja in tako sodeloval pri produkciji filmov Babe, Babe: Pig in the City, Lorenzo’s Oil, Dead Calm, Mad Max: Beyond Thunderdome, Flirting, The Year My Voice Brok in Video Fool for Love. Sodeloval je pri TV projektih Bodyline, The Dirtwater Dynasty, Vietnam, The Cowra Breakout, Bangkok Hilton, The Clean Machine… Trenutno pripravlja novo dogodivščino Norega Maxa Fury Road.

Bill Miller (producent) je skupaj z bratom Georgeom in njunim producentskim partnerjem Dougom Mitchellom produciral Vesele nogice; z njima se je potegoval tudi za oskarja za uspešnico Babe in nato sodeloval pri nadaljevanju Babe: Pig in the City.

Pred tem uspešen odvetnik na področju umetnosti in zabavnega posla je z Georgeom in pokojnim Byronom Kennedyjem sodeloval pri njunih zgodnjih kratkih filmih, med njimi pri Violence in the Cinema, Part 1, in bil producentski družabnik pri filmu Mad Max.

Je član Akademije filmskih umetnosti.

Komentarji

17.9. 2011 ob 19:44

kaj? drugi del? hudo!!!

— emii.
25.9. 2011 ob 23:03

Trailer zgleda obetaven - <a href="http://www.youtube.com/watch?v=twYq5QkNPKw">klik</a>

— Johan
29.9. 2011 ob 20:00

[url=http://www.youtube.com/watch?v=KhLPdk_lIL0]Enka[/url] je bila super in upam, da bo tudi ta del ;)

— Jan
29.10. 2011 ob 21:57

Jeejj!! Zdj pa še drugi del! Še bomo užival :D

— nogica*
2.11. 2011 ob 21:49

Viiiiii....spet bomo plesali!!!

— Tačke
19.11. 2011 ob 9:41

zgleda super, ta pingvinček pa je tok cout!!!!!!!!!!

— any
19.11. 2011 ob 9:45

jaz samo upam da nebojo vlko peli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komi čakam da pride new film od orlanda blooma, he is so cout!!!!!!!!!!!!!

— backorlando
22.11. 2011 ob 6:42

cakam :)

— komi
24.11. 2011 ob 19:11

napiše se cute "! budala

— helllo
27.11. 2011 ob 15:43

Super risanka, še bolje bi bilo če bi bila SINHRONIZIRANA, glede na to, da JE risanka in jo po vsej verjetnosti gledajo tudi otroci, ki še niso končali 2. razreda, ne?

— jagoda
30.11. 2011 ob 17:45 zvezdica

Nisem pričakoval da bo tako dobro nadeljevanje.

Ples in glasbo imam rad, še posebej če je lepo zapakirana v luštno zgodbo. Prvi del me je odpihnil
Drugi pa ODSTRELIL V čudoviti svet plesa+glasbe in nevrjetno čudovite ZGODBE polne pozitivizma in močnih sporočil!

PRIPOROČAM ZELO!

— Domen
13.12. 2011 ob 15:34

P.S.: Jagoda, zaradi takšnih (predvidevam) staršev, kot ste vi, je mladina dandanes bolj in bolj neizobražena in neumna.

— Anon
27.12. 2011 ob 21:37

ANON komentar samo zate: če je kdo neumen, si to ti, ki pišeš take komentarje! Tudi jaz sem iskala, če so pinvinčki sinhronizirani - res škoda, da niso! A res verjameš, da je 4 ali 5 letniku risanka enako zanimiva, če jo razume ali ne?? Kaj pa vem..... po tvoje so neumni, ne?

— ani
1.1. 2012 ob 14:28

komi čakala smm...

— Maja
1.1. 2012 ob 16:39

NEVERJETNO!

Zelo mi je všeč kar so naredili!

— i am the best
23.2. 2013 ob 13:14

vesele nogice so mi zelo všeč zato jih rad gledam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=P

— erik
23.2. 2013 ob 13:14

vesele nogice so mi zelo všeč zato jih rad gledam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=P

— erik

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.