Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Veliko popotovanje

The Big Trip
animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 22.8.2019, Kolosej Ljubljana
1h 24min / 84min
Leto: 2019
Država: Rusija, ZDA
Jezik: slovenščina
Režija: Billy Frolick
Štorklja, ki nosi otroke, naredi napako in pandinega mladička po nesreči pusti pri napačni družini. Mala pandica se tako znajde pred vrati napačnega medveda tisoče in tisoče kilometrov stran od kraja, kjer naj bi jo pustili. Da bi jo vrnili v njen pravi dom, se prijatelji medved, los, tiger, zajec in volk odpravijo na naporno, a zabavno pustolovščino, na dolgo pot, ki jih skozi pragozd vodi vse do Kitajske, kjer prebivajo pandini pravi starši.

Veliko popotovanje se prične, ko raztresena štorklja – Poštar – po nesreči dostavi mladička pando na napačen naslov – k medvedu Mik Miku namesto k družini Panda.

Mik Mik, medved, ki vedno dela vse po pravilih, mora zdaj organizirati ekspedicijo za vrnitev malega pande k svojim pravim staršem. Njegov neumorni sosed, zajček Oskar, ga hitro prepriča, da se mu bo na potovanja pridružil, po poti pa spoznata še zgovornega pelikana Grofa in prestrašenega volka Janusa, romantičnega tigra Amurja, skupaj pa se morajo soočiti z velikimi izzivi in nevarnostmi, vendar so odločeni, da bo panda prišel varno v prave roke.

Karakterji:

MIK MIK (Aleksander Golja)

Odlično organiziran medved in preprosto dobričina. Sovraži nered in nepovabljene obiske.

OSKAR (Mirko Medved):

Zvedavi zajec, ki v gozdu zakuha največ težav. Najraje od vsega je nepovabljen gost pri medvedu.

GROF (Sašo Prešeren):

Najbolj domišljav pelikan celotne reke. Njegova največja ljubezen, poleg rib, je pripovedovanje zgodbic o samemu sebi.

JANUS (Cool Fotr – Jani Jugovic):

Najbolj prestrašen in boječ volk v celotnem gozdu. Janus se boji prav vsake stvari okoli sebe.

AMUR (Štefan Čarnič):

Najbolj romantičen tiger, kar ste jih kadarkoli spoznali. Ves čas sestavlja pesmi in verze ter sanja o tem, da bo nekega dne našel svojo sorodno dušo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.