Kolosej
Film distribucije Continental Film

Veliki mojster

akcijska biografska drama
2 nominaciji za oskarja
Podnapisi
2h 10min / 130min
Leto: 2013
Država: Kitajska, Hong Kong
Jezik: mandarinščina
Scenarij: Zou Jingzhi, Xu Haofeng, Wong Kar Wai
Režija: Wong Kar Wai
Režiser vizualno-poetičnih dram Razpoložena za ljubezen in 2046 na velikem platnu obudi zgodbo o legendarnem mojstra kung fuja in mentorju Brucea Leeja, Ip Manu. Na proslavi ob upokojitvi nespornega voditelja kung fu skupnosti Ip Man spozna njegovo hči Er Gong. Ko se Ip Man z zmago v boju izkaže za primernega naslednika, ga Er Gong izove na dvoboj, da bi očetu vrnila sloves nepremagljivosti. A njun spopad zaneti ljubezen, ki bo ostala neizpovedana skoraj vse njuno življenje.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.