Kolosej
Film distribucije Continental Film

Velika družina, veliko smeha

družinska komedija
Tokrat se pa res pazite!
Na sporedu od: 23.2.2006, Kolosej Ljubljana
1h 34min / 94min
Leto: 2005
Država: ZDA
Scenarij: Sam Harper
Režija: Adam Shankman
Tom (Steve Martin) in Kate (Bonnie Hunt) se veselita prihajajočih poletnih počitnic, ki jih nameravata skupaj z dvanajstimi otroki preživeti v naravi. Načrte jim pokvari tekmovalni Jimmy (Eugene Levy), ki s svojo prav tako številno družino tabori nedaleč stran. Stare zamere med Tomom in Jimmyjem povzročijo, da sta si obe družini kmalu v laseh, toda tokrat nobena stran ne namerava popustiti!

Bakerjevi so spet udarili! Najbolj priljubljena ameriška filmska družina se vrača v Velika družina, veliko smeha Tokrat si bodo skočili v lase s še enim družinskim klanom. Vse je veliko bolj širokopotezno, smeha je več, prav tako akcije, ne manjka pa niti srčnosti. V Velika družina, veliko smeha Tom Baker (Steve Martin) in njegova žena Kate upata, da bosta zbrala vso družino, vseh 12 potomcev, na nepozabnih poletnih počitnicah ob romantičnem jezeru Winnetka v Wisconsinu - njihovi dolgoletni družinski počitniški rezidenci. Vendar se njihov počitek kaj hitro spremeni v borbo in tekmovanje s preveč ambicioznimi člani velike družine, katere glava je Tomov dolgoletni tekmec Jimmy Murtaugh (Eugene Levy).

Vsa banda je na kupu + nov režiser

Mularija, norija, domača katastrofa in seveda Bakerjev osebni izbor orožja - družinski pes, ki se zažene v z mesom prepojene hlače; to je bila mešanica, ki je leta 2003 navdušila občinstvo v prvem delu Količinskega popusta (drugi del: Velika družina, veliko smeha ). Postala je najbolj uspešna komedija Steva Martina. Filmskemu občinstvu je bila všeč sodobna komična rahločutnost, združena s staromodnim občutkom za družinske vrednote. Količinski popust je bilo ljubezensko pismo velikim družinam.

Glede na uspeh filma ne preseneča, da je Twentieth Century Fox prosil režiserja Shawna Levyja in koscenarista Sama Harperja, naj oblikujeta nadaljevanje. Vsi so se strinjali, da mora film v vseh pogledih preseči prvega.

Pod Levyjevim vodstvom se je Harper lotil pisanja scenarija. Ko je film dobil zeleno luč s strani studia, Levy zaradi drugih obveznosti režije ni mogel prevzeti. Ker pa je še vedno vezan na like, ki jih je pomagal ustvariti in je želel sodelovati pri novem filmu o Bakerjevih, je pri Količinski popust 2 ali Velika družina, veliko smeha producent. Na predlog Steva Martina je bil za režiserja drugega dela izbran Adam Shankman. Ta je komaj čakal, da se loti dela. "Takrat sem ravno končal film s kopico otrok (Misija: Cucelj), a ko sem prebral scenarij za Velika družina, veliko smeha, sem vedel, da ga moram posneti in da moramo preseči prvi del" V Harperjevem scenariju se Tom in Kate Baker spopadata s "sindromom praznega gnezda". Nora (Piper Perabo) je poročena, noseča in se seli v Houston; Lorraine (Hilary Duff) je maturirala in se seli v New York, kjer bo delala v svetu mode; Charlie (Tom Welling) dela kot mehanik in premišljuje o naslednjem koraku. Bistvo zgodbe je v tem, da si Tom nikakor ne želi, da bi njegovi otroci zapustili gnezdo. To je filmskim ustvarjalcem omogočilo zastaviti vprašanja, kot so: Do kakšne meje lahko nadzirate svoje otroke? Kdaj moraš popustiti? Ko to storiš, kako se s tem soočiš? "Zgodba v bistvu pripoveduje s tem, da se moraš sprijazniti z določeno situacijo," pravi Adam Shankman. "Sprijazniti se moraš, da je sprememba čisto v redu in da je naravni del družinske evolucije. Otroke vzgajaš z ljubeznijo, najtežja, a n nujna stvar vsakega starša pa je, dovoliti otroku, da gre."

Tom načrtuje, da bo še zadnjič vsa družina tako kot v dobrih starih časih na kupu, vendar se na počitnicah ponovno razplamti star spor med Tomom in Jimmyjem Murtaughom. Spor je deloma posledica različnih slogov vzgoje otrok med Bakerji Murtaughi. Tom in Kate Baker sta otrokom dovolila, da so se razvili v posameznike, z vsemi muhami vred. Murtaugh je njegovo nasprotje, saj prisega na strogo kontrolo. Otroke ima na kratki vrvici, vzgaja jih, kot zapiše Harper, "da bi odražali najboljše vidike njegove genske zasnove." Harper dodaja: "Bitka med Tomom in Jimmyjem je prav toliko filozofska vojna kot atletsko tekmovanje. Po vseh njunih spopadih postane jasno, da je pri starševstvu pomembno ravnovesje in tega se naučita drug od drugega."

O igralcih

Igralec, komik, pisatelj, dramatik in producent Steve Martin (Tom Baker) je napisal scenarije in nastopil v nekaterih najbolj uspešnih filmih novejše filmske zgodovine. Pred kratkim je dobil osmo vsakoletno nagrado Mark Twain za Ameriški humor, ki ga podeljuje Kennedyjev Center, s čimer so počastili Martinovo izjemno kariero.

Trenutno nastopa ob Claire Danes in Jasonu Schwartzmanu v Shopgirl. Za film je napisal tudi scenarij, temelji pa na njegovi kratki zgodbi z istim naslovom. V kino prihaja tudi Pink Panther, v katerem igra inšpektorja Clouseauja.

Martin je leta 2001 in 2003 vodil podelitev oskarjev. Leta 2003 je posnel Frko v bajti s Queen Latifah. V poznih šestdesetih je začel pisati za televizijo. Nagrado emmy je prejel za svoje delo pri seriji The Smothers Brothers Comedy Hour. Ob koncu desetletja je z lastnim materialom nastopal po klubih in na televiziji. Pogosto se je pojavljal na The Tonight Show Johnnyja Carsona, kar je pripeljalo do nastopov na Saturday Night Live. To mu je omogočilo, da je napisal štiri lastne posebne televizijske oddaje. Na koncertni turneji po vsej državi je nastopal pred polnimi dvoranami in dobil dva grammyja za komična albuma Let's Get Small in A Wild and Crazy Guy. Malo ploščo King Tut so prodali v zlati nakladi. Leta 2003 je prejel tudi grammyja za najboljšega country inštrumentalista: igral je banjo na albumu Earla Scruggsa.

Njegov prvi filmski projekt je bil The Absent-Minded Waiter, kratki film, za katerega je napisal scenarij, v njem nastopil in za katerega je bil nominiran za oskarja leta 1977. Leta 1979 je presedlal k celovečercem: bil je koscenarist in glavni igralec v The Jerk v režiji Carla Reinerja. Leta 1981 je ob Bernadette Peters v režiji Herberta Rossa nastopil v grenko-sladki glasbeni komediji Pennies from Heaven. Prav tako je bil koscenarist in glavni igralec v Dead Men Don't Wear Plaid in v znanstvenofantastični komediji The Man With Two Brains - oba je režiral Carl Reiner, ki je režiral tudi All of Me, v katerem je igral ob Lily Tomlin. Leta 1987 je posnel Roxanne, sodobno priredbo Cyranoja de Bergeraca. Leta1988 je ob Michaelu Cainu nastopil v Dirty Rotten Scoundrels, ki je njegov drugi film z režiserjem Frankom Ozom (prvi je bil Little Shop of Horrors). Leta 1989 je nastopil v družinski komediji Rona Howarda Parenthood.

Leta 1991 je bil scenarist, glavni igralec in izvršni producent Zgodbe iz Los Angelesa. Istega leta se je za hip pojavil v Grand Canyon Lawrenca Kasdana. Posnel je še filme Nevestin oče 1 in 2, Housesitter, The Spanish Prisoner, Bowfinger, Planes, Trains and Automobiles, The Three Amigos.

Eugene Levy (Jimmy Murtaugh) je kot scenarist, režiser in komik postal kultna komična ikona. Med drugim je posnel filme The Man, Bringing Down the House (Frka v bajti), Curious George, Over the Hedge (oba filma sta animirana, posodil je glasove likom), Once upon a Crime, American Pie 1 in 2 (Ameriška pita), Ameriška poroka,.

Bonnie Hunt (Kate Baker) je osvojila svetove filma, televizije in gledališča kot igralka, scenaristka in režiserka. Na filmu je debitirala v Rain Manu, ki so mu sledili Dave, Jerry Maguire, Loggerheads, Jumanji, Only You, The Green Mile, Random Hearts, Stolen Summer, Beethoven in Beethoven 2. Režirala je film Return to Me, v katerem je tudi nastopila. V filmu A Bug's Life je posodila glas Rosie.

Redno je nastopala v nadaljevankah Grand in Davis Rules. Leta 1993 je postala prva ženska, ki je napisala, producirala in nastopila v svoji lastni seriji The Building. Potem je bila scenaristka, producentka in glavna igralka serije Bonnie. Njena najnovejša televizijska serija Life with Bonnie ji je prinesla nominaciji za zlati globus za najboljšo komično igralko v letih 2003 in 2004 kot tudi nominacijo za nagrado emmy.

O režiserju

Adam Shankman je umetnik, ki je mojster komedije, zna pa ujeti tudi rahločutnost svojih zgodb, zaradi česar je eden najbolj priljubljenih in komercialno uspešnih filmskih ustvarjalcev svoje generacije. Trenutno pripravlja Untitled Dance Movie, ki ga bo režirala Anne Fletcher. Podpisal je tudi pogodbo za snemanje filmske verzije musicala Hairspray. Je tudi producent filma Premonition.

Zadnji film, ki ga je režiral, je bil Misija: Cucelj z Vinom Dieselom. Pred tem je režiral Frko v bajti s Stevom Martinom, The Wedding Planner (Načrtovalko porok), A Walk to Remember.

Preden se je začel ukvarjati z režijo, je bil plesni koreograf in koreograf fizične komedije. Med njegovimi projekti so bili Addamsovi, Casper, Inspector Gadget, Anastasia, George of the Jungle (George iz džungle), Boogie Nights (Vroče noči), Miami Rhapsody (Romanca v Miamiju) in Kremenčkovi.

Pri 24-tih je združil moči v vplivnim režiserjem glasbenih videospotov Julianom Templeon in začel koreografirati ples za spote. Med drugim je sodeloval z Whitney Houston pri I'm Your Baby Tonight, pa z The B-52's, Barryjem Whiteom, Aaronom

Nevilleom, Chic in Steviejem Wonderjem.

Kot plesalec je nastopal v videospotih Janet Jackon in Paule Abdul ter na podelitvi oskarjev leta 1989.

Komentarji

4.1. 2006 ob 17:06

WA! KOMI ČAKAM!

— aaa
8.1. 2006 ob 17:13 zvezdica

... sicer sem pričakoval še kaj boljšega! Ampak je pa dober se ga splača pogleat! Pa fajn se nasmejiš poleg! :D lp

— Eddie
11.1. 2006 ob 20:09

am,prvi del se mi je zdeu prau dober..zdaj pa me zanime če je 2 tudi...ampak kolk sem vidla na eni strani je kr ql...tak da...se ga bo po moje splačalo pogledat,ker ma po moje kr nekaj komičnih scen.h3h =P...čau

— miss_vyvy
15.1. 2006 ob 18:50

film je super, se ga splača pogledat. samo kdo se je spomnil naslova "Velika družina, veliko smeha" ???!!! če se že prvi del imenuje "Količinski popust" bi tudi ta moral biti "Količinski popust 2" ?!

— ruanže
20.1. 2006 ob 19:46

mene zanima, če res bo ta film samo v mariboru in ljubljani, ki to ni ferr!! js sm iz kopra in bi ga rada vidllaa!! sm gledala 1ko in je dobra.. :)) tui igralci kot so piper perado, hillary duff, tom weling.. :)) alle..lepo se mejtee..**

— lea
26.1. 2006 ob 6:22

Po mojm more bit pa film ful u redu. Jst komi cakam, da ga vidm... Pa se Hilary Duff igra!

— mala
29.1. 2006 ob 16:07

dej lepo vs prosm. to tok bedno d bol bedno n more bit

— lunca
23.2. 2006 ob 11:07

je zelo dobr in se ga spalaca pogledat.pa se zelo zabavn je..poglehte ga ne bo vam zav

— ql je
23.2. 2006 ob 16:06

a je vreden ogleda al ni??? s prjatlcam bi ga šle gledat pa ne vem če je dost smešn.povejte mi vi!lep pozdrav.Romanca

— RoMaNcA
23.2. 2006 ob 17:18

CE VM JE PA TAFILM DOBR PO PA TUT NE WEM

— MIKCA
24.2. 2006 ob 10:05

dobr je ker igra hillary

— js
24.2. 2006 ob 21:24

Hy! Film je dobr, ni nič kaj exstra, pa je useeno super! Splača se ga ogledat, denar ne gre u nič!

— biondy
25.2. 2006 ob 17:05

... sicer sem pričakoval še kaj boljšega! Ampak je pa dober se ga splača pogleat! Pa fajn se nasmejiš poleg! :D lp

— ...
25.2. 2006 ob 17:08

splača se ogledat...kr je hecno pa ql!

— dedek
26.2. 2006 ob 13:55

kul

— kul
26.2. 2006 ob 13:57

ubužujem ga.zrd hilary.gledanje:14

— kul
26.2. 2006 ob 14:07

film je zelo zabaven, poln dogodivščin, namreč ogledala sem si ga prez podnapisov. film ,i je bil predvsem, ker je notri nastopala hilary duff

— anya
26.2. 2006 ob 17:00

pru je bil ful bl smešn.ut tegale sem prčkvov kej več.ampak kva morš.pejte gledat

— aj sploh važn
26.2. 2006 ob 19:02

čaw...Zdi se mi da sem enak film že gledala pa čeprav navem kr tega pa še nisem gledala...Saj je z enakim igralcem...z enako ženo...z enakimi otroci...torej so enaki igralci...Samo vseeno dsa ga še nisem gledala se ga po mojem mnenju zdi kar dober...mwa

— ¤...mislim...¤
27.2. 2006 ob 2:53

jp ga grem gledat kmal!!! še ta teden! upam da je res tok smešn kot je reklama kul.

— mijav
27.2. 2006 ob 10:12

Katastrofalno slab film, najslabša možna ocena. Sprašujem se kako lahko sploh tak film predvajajo. Ne pojdite ga gledat, škoda denarja!

— Hoko
27.2. 2006 ob 18:31

film je res odličen!ni bolšega!!!za fulll nasmejat!je družinski in primern za use starosti!!jaz sm uživala ob gledanju še posebej zaradi tega ker v filmu igrajo dokaj znani igralci!tisti ki si ga boste še ogledali vam želim samo UŽIVAJTE OB GLEDANJU! kajti jaz sem!!!

— ana
28.2. 2006 ob 10:40

super kul.oa

— saK
28.2. 2006 ob 13:23

film je kar vredu ,poln smeha

— !
28.2. 2006 ob 13:30

film je zelo dober ,samo to mi ni všeč ,ker notri igra hillary duff

— maja
1.3. 2006 ob 14:23

ma je kulski pa supr no! to je treba videt ka si ti nor. men je fšeč vi pa rečte koker hočte... :D :P

— zvezdica
1.3. 2006 ob 14:27

film je ok. mu dam 100 + se ga splača videt pa ful se nasmejiš zravn

— zvezdica
1.3. 2006 ob 17:20

Kr uredu film, mrbit so nekatere fore mal preveč cenene, isto velja za sceno. Drgač pa ql film.

— Heksan
1.3. 2006 ob 17:55

ta film je ful dobr ful smeha da dol padš se splača pogledat! :)

— simonchy
2.3. 2006 ob 19:02

je kr vreji lahk bi blo bolse

— Šiki
3.3. 2006 ob 9:04

jaz ga grem dans gledat in upam da bo Ful smešen. SICER, ČE ŠPILA STEVE MARTIN, ŽE MORA BIT!

— :/:/
3.3. 2006 ob 12:01

jas sn sla film lejat in vam povem da je prva liga!ite si ga oglejat

— maycha
3.3. 2006 ob 13:01

film je sigurno ful kul.Ce prav ga se nism gledala.Pa tut igralec steve Martin je faca.Tko da si ga pejte ogledat tut z mano vred.

— lolipop
3.3. 2006 ob 13:33

Sli ga bomo gledat za rojstn dan menda je ful za nasmejat

— Ta film
4.3. 2006 ob 12:44

Film je bil fajn! Fajn se nasmejiš!!!

— Velika družina, veliko smeha
4.3. 2006 ob 18:56

hocm da zravn filma pise angleski naslov

— martin
4.3. 2006 ob 20:44

jst sm mislu da je to kakšna komedija, je pa prov ena beda. niti enkrat se nism zasmeju. sploh nima nobene zgodbe. škoda denarja za vstopnce, k boste sam razočarani. tud ostali s katerimi sm gledu ta film so rekli da je čist brez veze. nobenmu ga ne priporočam

— beda
5.3. 2006 ob 9:55

film je bil totalno brez veze, nepovezan in razočarana sem nad njim!

— maja
5.3. 2006 ob 16:05

ta film sploh ni slab.Je total cool priporočam ga

— boris
6.3. 2006 ob 11:06

ta film je carski se ga pa res splača pogledat jst sm se do slolz nasmejala!pa sm mislna da je kar neki pa je odličN za nasmejat se!!!PRIPOROČAM GA VSEM KI STE NORI NA TAKE FILME!!! ;D

— anja
6.3. 2006 ob 12:32

mislim da je film odličn,na plan privabi veliko smeha.Steve Martin in Hilary Duff se nam zasidrata globoko v spomin.FUL DOBRA IGRALCA STA.

— nina m.
6.3. 2006 ob 12:35

MEN JE FILM RES UŠEČ,POSEBEJ ZARAD HILARY DUFF.OBOŽUJEM JO.RES!

— NINA M.
6.3. 2006 ob 18:31

nisem še gledla filma vendar ga bom zagotovo šla go hilary i love you

— kajika
7.3. 2006 ob 14:04

splača se ga ogledat ker je ful smešen priporočam tistim ki radi gledajo komedije

— hikki
10.3. 2006 ob 13:19

TA FILM ZAŽIGA!!

— JOŽEK
10.3. 2006 ob 14:26

joj, to je pa took dobr film!! tut dobri igralci so, pa full je dobr, k tedva tastara (fotra) tekmujeta, otroc se pa usi zalubjo...hehe...res je carski, pejte ga gledat pa se boste full nasmejal..!...

— Katy
11.3. 2006 ob 16:41

ČaW...ju3 grem s sošolko glejat ta film...upam da bo fajn tak kot prvi del...ŁoŁ...Pliss pišite na moj mail ki ga vidite če kliknete na moj nick...pa mi povete ča je kaj ful dorega...pliss ker sem do zdaj dobila samo en komentar...fajn se mejte pa uživajte

— ¤...mislim...¤
11.3. 2006 ob 18:49

ma pomojem je dobr .s solo bomo sli gledat to in bom vidu.po reklami se dobr slis in vid nej bi ena dva se neki kregala! lep pozdrav x fant :) :D

— en x fant
13.3. 2006 ob 15:13

Zelo rad se smejem, zato upam da me bo film Velika družina, veliko smeha še bolj nasmejala :)

— onky - bonky
13.3. 2006 ob 17:58

ni mi bil prevec vsec. ampak je v redu

— nik
15.3. 2006 ob 13:11

total beda

— t
17.3. 2006 ob 19:37

ful dobra komedja!!! ni boljše!!! ful mi je blo všeč pa mi ni žal, da sem šla gledat

— moica
18.3. 2006 ob 12:47 zvezdica

takšen kakršen je naslov je tudi film, velika hiša veliko smeha predvsem veliko smeha ta film priporočam vsem ljudem.

— urša
18.3. 2006 ob 15:39

meni se zdi ta filem res kul

— špela
19.3. 2006 ob 12:02

Že prvi del je bil ful dober pa ta je še mal boljši. Ite gledat pa boste vidli!

— princeton girl 818
21.3. 2006 ob 14:46

men je bil film zlo smešen pa tut z družino sm se fajn mela u kinu tko da želim režiserju naj posname še veliko tako dobrih filmnov.lp *nuska*=)

— nuša
22.3. 2006 ob 13:57 zvezdica

Saj ne moreš vrjet kaj je tu smešn. Akcije dovol, sreče dovol a smeha preveč... Film vsega vreden. Če vprašate mene je to nekaj najbolj priljubljenega za otroke in starše.

— Nekatera
23.3. 2006 ob 17:50

ta film je xql.ful se nasmejiš.tko d uni k ga niste šli gledat vm je lohk žou

— tjasa
24.3. 2006 ob 19:27

ej cool! Film je čist cool, cool... Upam de bo hmal na dvd-ju...Smeha je tolk de...akul padeš... Čist prava družinska komedija!!... Nemoram več rečt kot cool, dobr, ...

— sara
26.3. 2006 ob 11:53 zvezdica

Kaj pa vem, sigurno sem pričakovala nekaj več. Je za pogledat, vsebinsko nič pretresljivega, še manj pa kaj novega. Nasmeješ se, to je pa tudi vse :)

— Sweety
26.3. 2006 ob 13:09

eem film je ful dobr,hilary je notr ful lušna saam je fuul shujšana (upadle ličnice pa to:S..)!!drgač se ti pa u spomin utisne tom welling pa hilary itak ane:P

— stella
26.3. 2006 ob 16:12

film je slb

— marko
27.3. 2006 ob 2:44 zvezdica

Še slabše kot Cheaper by the Dozen iz leta 2003. Steve Martin, ki zadnje čase snema hudo navadne in skrajno klišejske družinske komedije, je spet ata Baker, oče dvanajstih otrok, ki so mu živce prvič žrli že leta 2003. Sedaj jih on žre njim, saj jih odpelje na družinske počitnice. Na kampiranje ob jezeru, kjer so se podili kot otroci. In kjer jih je v igrah brez meja vedno premagala družina Murtaugh, družina očeta Jimmyja Murtaugha (Eugene Levy), ki je štela in še vedno šteje le osem otrok. Tako zelo slab in povprečen film, da ga ne bi rešil niti vroč lezbični prizor Carmen Electre, Hilary Duff, Piper Perabo in Jaime King. In seveda film, kjer bi zelo prav prišel Jason Vorhees, divji psiho iz Petka trinajstega, ki je svoje žrtve vedno pobil ravno med kampiranjem ob kakem jezeru.

— iztok gartner
30.3. 2006 ob 14:57

komi čakam da ga videm že po vsebini mi gre na smeh kaj bo še le ko ga bom vidla! KOMI ČAKAM!

— urška
2.4. 2006 ob 13:39

ta film ja tak kulski pa tak smešni mislim...men je bil ful kul tak da si še ga ite vi pogladat, ker je res kulski!!! :)

— natasha
4.4. 2006 ob 20:49

ali mislite ta teden spremeniti spored za ta film, jaz bi ga šla s prjatlcami gledat pa morm dt jutr vabila vn. če se bo spremenilo mi prosim zdej povejte ker če tega ne vem in bom na vabila napisala drugo uro bom morala odpovedat.!

— eva
7.4. 2006 ob 15:37

men se pa zdi praw mega

— lanny
21.4. 2006 ob 13:44

ta film se mi zdi ful smešn pa tut ful kul prizori in scene res odličen film komaj čakam da bo na dvdju

— oboževalka
30.4. 2006 ob 19:45

v tem filmu je veliko smeha film je vreden ogleda ! v njem igra tudi Taylor Lautner ta igralec je zelo luskan, lubani ful dober igralec. ! oglejte si ta film ne bo vam zal

— tina
1.5. 2006 ob 22:25

PRIPOROČAM, DA SI FILM TAKOJ OGLEDATE, KER JE ZELO DOBER IN SMEŠEN. JE PRIMEREN ZA OTROKE.

— MARK
27.5. 2006 ob 17:35

men je film res d-best.ker je velika družina je tud veliko smeha.men je bil film ful ušeč in bi ga rada mela na dvd-ju,tok je dobr.upam,da jih velik tko misl.

— nina
21.6. 2006 ob 15:22

Film je tko smešn da te lahk kap zadane

— ka pa vem
20.8. 2006 ob 14:20

najboljši film ej lol

— ooopa
10.11. 2006 ob 18:00

To je ful dober filem. še posebi zato ker igra Steve Martin ( Tom Baker) in Bonnie Hute ( Kate Baker ). Najbolši igralka v tem filmu je bla men naj ljubša Morgan York ( Kim) in Hilary Duff ( Lorein).

— Anže
2.12. 2006 ob 14:11

joooj..kok luštn film..vidla sm ga pa čist naključno.hillary duff RULA!

— judita
2.7. 2007 ob 18:17

fuul carsko morte gledat

— ursheey<3
28.4. 2009 ob 14:23

Film je zlo kull!Nism ga gledala ceuga ampak se ga splača pogledat.

— niti
31.1. 2011 ob 16:46

Meni se je film zdel zelo kuč. Sploh pa že itak poznaš večino igralcev.

— Rachelle
7.2. 2011 ob 10:30

VESTE KOK JE TO ROMANTIČEN FILM IN ZELO DOBER KO NA KONCU UNA PUNCA NORAH RODI IN TUDI ŽALOSTEN JE

— SARAH

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.