Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Velika igra (2015)

akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 7.5.2015, Kolosej Ljubljana
1h 50min / 110min
Leto: 2014
Jezik: angleščina
Scenarij: Jalmari Helander
13-letni Oskari se poda v divjino finskih gozdov, da bi dokazal svoje znanje preživetja in tako vstopil v svet odraslih. Ko skuša z lokom ujeti jelena, je priča strmoglavljenju letala na katerem je predsednik ZDA. Ker so mu na sledi teroristi, ki ga želijo ugrabiti, se mora na begu zanesti na Oskarijevo poznavanje divjine. Medtem ko ameriška vojska preko satelitov zgolj nemočno opazuje dogajanje, se nenavadna zaveznika pripravita na najbolj divji in neusmiljen boj za preživetje.
Ko teroristi sestrelijo predsedniško letalo, se ameriški predsednik (Samuel L. Jackson) s padalom spusti na varno. Pristane v finski divjini, kjer ga najde 13-letni skavt Oskari. Plahi deček mora po tradiciji en dan in eno noč sam preživeti v divjini, oborožen le z lokom in puščico. Če se vrne s plenom, dokaže, da je moški. Po naključju pred njim pristane najvplivnejši človek na svetu. Oskari in predsednik sta prepuščena divjini in sodelovati morata, da preživita najbolj nenavadno noč v svojem življenju.

Komentarji

11.5. 2015 ob 21:54

Upam da se še kdaj srečava "Kakšen dober film, škoda..." Ned, 10.5.15, 19:25

— D
18.5. 2015 ob 10:51

Vsake toliko moram pogledat kakšen slab film, a tole je katastrofa. Zgleda da je Jackson popustil na celi črti ali pa sploh ni videl, kaj je nastalo iz tega. Odsvetujem ogled, pravzaprav bi ga bilo potrebno prepovedati ali pa označiti kot parodijo. To bi bilo še najbolje !

— Črt Leštan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.