Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Varuj mi ženo

Hitman's Wife's Bodyguard
akcijska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 24.6.2021, Kolosej Ljubljana
1h 56min / 116min
Leto: 2021
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Brandon Murphy, Phillip Murphy
Režija: Patrick Hughes
Akcijska kriminalka komedija Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard) iz leta 2017 je dobila svoje nadaljevanje - slavnima plaeanemu morilcu Samuelu L. Jacksonu in telesnemu stražarju Ryanu Reynoldsu se bo v nadaljevanju filma z naslovom Varuj mi ženo (Hitman's Wife's Bodyguard) pridružila morileeva žena Salma Hayek, ki ju bo skušala združiti. Tako kot prvi del je tudi drugega režiral Patrick Hughes, scenarij so napisali Tom O'Connor ter Brandon in Phillip Murphy, glavnim igralcem pa se pridružijo še Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper in Frank Grillo, ponovno pa zaigra tudi Richard E. Grant. Salmino dvojnico v filmu je zaigrala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, prizore pa so snemali v vee mestih na Hrvaškem in v Trstu.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.