Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Varuh

The Marksman
akcijska srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 10.6.2021, Kolosej Ljubljana
1h 48min / 108min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Chris Charles, Danny Kravitz, Robert Lorenz
Režija: Robert Lorenz
Ob meji med ZDA in Mehiko v Arizoni ranear in vietnamski veteran Jim Hanson (Liam Neeson) preživlja težke ease. Njegova ljubljena žena je pred kratkim umrla zaradi raka in banka bo zasegla njegovo ogromno posest. Njegovo mirno življenje nenadoma zmoti neprieakovani prihod dveh nezakonitih priseljencev, ki preekata mejo v njegovo deželo - mati Rosa (Teresa Ruiz) in njen mladi sin Miguel (Jacob Perez), ki bežita pred brutalnim mehiškim kartelom. Po streljanju mati umre, Jim pa nejevoljno postane varuh mladega fanta Miguela. Dvojica je sedaj na begu pred neizprosnimi morilci in skorumpiranimi policisti. Na njuni poti pa se bo medsebojno zanieevanje spremenilo v razumevanje in soeutje, ko bo Jim sprejel svojo novo vlogo junaškega zašeitnika in nie ga ne bo ustavilo, da Miguela spravi na varno.

Na velika platna prihaja akcijska srhljivka z Liamom Neesonom v glavni vlogi, ki bo na meji nepričakovano skušal obvarovati mladega mehiškega dečka pred nevarnimi kartelskimi morilci, ki mu sledijo.

Akcijsko srhljivko je režiral Robert Lorenz, ki je sodeloval tudi kot scenarist in producent. Scenarij sta napisala še Chris Charles in Danny Kravitz, med producenti pa so Tai Duncan, Mark Williams, Warren Goz in Eric Gold.


Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.