Kolosej
Film distribucije Fivia

Utrip groze

grozljivka
Zdaj ste okuženi!
Na sporedu od: 11.1.2007, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Wes Craven, Ray Wright, Kiyoshi Kurosawa
Režija: Jim Sonzero
Film je posnet na podlagi japonske uspešnice Kairo in prikazuje skupino študentov, ki se sreča z nepredstavljivo grozo. Eden od njih namreč odkrije nenavaden piratski brezžični signal, za katerega se izkaže, da vodi naravnost v svet mrtvih. Ko se začne razširjati, ogrozi vsakogar, zato morajo študentje najti način, kako grozljivi signal ustaviti.

Kratka vsebina

Hitri prenosi podatkov, širokopasovna, brezžična omrežja - to je svet današnjih komunikacij. Po zraku potuje ogromno informacij. Z raziskovanjem teh frekvenc pa odkrivamo tudi nam neznane svetove. Bojimo se samo tistega, kar zaznamo z dotikom, sluhom, vidom ali okusom. Kaj pa, če so naše brezžične tehnologije navezale stik z novim svetom? Kaj, če se s prižigom prenosnega telefona ali s prijavo v sistem elektronske pošte izpostavimo grozovitim silam? Kaj, če je vsak stik okužba? Kristen Bell (Veronica Mars, Fan Boys), Christina Milian (Ljubezen je zastonj, Bodi kul) in Ian Somerhalder (Skrivnostni otok) igrajo v srhljivki UTRIP GROZE.

Film je režiral Jim Sonzero po scenariju Wesa Cravena in Raya Wrighta. Producenti so Anant Singh, Brian Cox, Michael Leahy in Joel Soisson. Izvršna producenta sta Bob Weinstein in Harvey Weinstein.

Utrip groze temelji na japonski grozljivki Kairo scenarista in režiserja Kijošija Kurosave. Kairo pripoveduje o skupini najstnikov, ki raziskuje več izginotij, povezanih s spletno stranjo, ki obiskovalcem obljublja komuniciranje z mrtvimi.

"K zgodbi me je pritegnilo sporočilo", razlaga režiser Jim Sonzero. "Utrip groze prikazuje paradoks naše tehnologije. To, kar naj bi nas zbliževalo - naše komunikacijske tehnologije -, nas odtujuje. Po cele ure preždimo za računalnikom, pošiljamo e-pošto, deskamo. Zdi se nam, da smo povezani, vendar pravega človeškega stika ni. Navidezna interakcija je izgubljeni paradiž. To je rdeča nit filma. Vedno bolj smo odvisni od naše tehnologije, ki nas hkrati tudi spreminja. Utrip groze je nekakšno svarilo. Vedno manj smo človeški in vedno bolj osamljeni."

O igralcih

Kristen Bell (Mattie) igra glavno vlogo v nadvse uspešni televizijski nadaljevanki Veronica Mars. Na velikem platnu se je dokazovala v trilerju Davida Mameta Špartanec, kmalu pa jo bomo videli v neodvisnem Fifty Pills.

Leta 2004 je zaigrala v mjuziklu Reefer Madness, v HBO-jevi nanizanki Deadwood, z Anne Heche in Diane Ladd v Gracie's Choice, s Timom Mathesonom, Sean Young in Edom Asnerjem v The King and Queen of Moonlight Bay in se pojavila v Ameriških sanjah, The Shield in Everwood.

Kristen pa niso tuje niti odrske deske. V Los Angelesu je zaigrala v Mali nočni glasbi Stephna Sondheima, z Liamom Neesnom in Lauro Linney v Salemskih čarovnicah Arthurja Millerja, Tomu Sawyerju in naslovno vlogo v mjuziklu Sneaux.

Ian Somerhalder (Dexter) je vsestranski igralec. Gledalci se ga zagotovo spomnijo po vlogi Boona v ABC-jevi večkrat nagrajeni nanizanki Skrivnostni otok.

Ian se največkrat pojavlja v gledališču, na velikem platnu pa je opozoril nase leta 2002 z vlogo v Pravilih slačenja Rogerja Avaryja, filmu o ljubezenskih dogodivščinah študentov sredi 80-ih let prejšnjega stoletja. Somerhalder je igral Paula, biseksualca, ki se ujame v ljubezenski trikotnik. Njegovi soigralci so bili James Van Der Beek, Kate Bosworth, Kip Pardue in Jessica Biel.

Leto poprej je zaigral v Life as a House Irwina Winklerja s Haydnom Christensenom, Kevinom Klinom in Kristen Scott Thomas ter prejel nagrado za najboljšega novega igralca. Igral je tudi v Changing Hearts in V rokah sovražnika ter v Mladih Američanih, Anatomy of a Hate Crime, Na kraju zločina, Na kraju zločina: Miami, Zakon in red: Enota za posebne zločine in Smallville.

O režiserju

Jim Sonzero je eden najbolj iskanih in priznanih režiserjev v oglaševalski industriji. Kariero je začel kot umetniški direktor v čikaški oglaševalski agenciji in zelo hitro uspel. Še dandanes je prepoznaven po svojih dinamičnih in inovativnih oglasih.

Sonzero pa ni doma samo v oglaševanju, ampak tudi v filmu. Napisal je scenarij in režiral Vojno angelov, vojno dramo, ki je bila leta 1999 prikazana na več mednarodnih filmskih festivalih.

Komentarji

15.12. 2006 ob 15:39

BEDEN FILM, BEDEN! Zgodba nima nobenega smisla. Ocena: 2 od 10.

— The Narrator
16.12. 2006 ob 1:43 zvezdica

Šele ko se zaveš kaj je strah in kaj se lahko pripeti je nekaj kar se v trenutku lahko spremeni v grozo in beg pred človečnostjo. Napeta zgodba, napeto ozračje in poželenje po smrti pove da nikoli ne poglej kaj je pod površjem. Glavni akterji tokrat povedo kako se boriti in kako priti do konca. Naj vam bo nekaj jasno kajti strah tepetajoč gledati nekaj tako fascinantnega je užitek v dovrščenosti samih prizorov kot scenografije in igralske zasedbe. Bodite pripravljeni.strah se prične ko to začutiš... Hehehe ... ne priporočam gledanje po polnoči... Hehehe ... Ocena 4/5

— AsaRey
16.12. 2006 ob 20:55

Tako bednega trilerja že dolgo nisem videla, prizori se skozi cel film ponavljajo in zato je film naravnost dolgočasen. Ni vreden ogleda!

— Masha
22.12. 2006 ob 10:18 zvezdica

Film ima prave akcijske efekte tako zvočne kot slikovne,vseskozi je prisotna napetost pri gledalcih (vsaj pri meni-že v prvi minuti filma,pa vse do zadnje) in akcija oz. bežanje pred virusom... Osebno mi je bil film kar všeč,še posebaj ker sem ljubitelj bolj napetih oz. srhljivih filmov in pri tem filmu ni manjkalo nič od tega.Tudi konec me je presenetil,kar se redko kdaj zgodi... Moja ocena 4/5

— Domen
26.12. 2006 ob 15:19 zvezdica

zgodba vsakega filma je lahko bedna če nimaš pojma o čem govori.. ali če nimaš niti kančka domišljije da se vživiš v zgodbo.. film je odličen, zgodba je povsem jasna, napeta, zanimiva.. pozabiti pa ne smemo niti na odlično igralsko zasedbo... tako kot domna je konec tudi mene presenetil.. vsekakor vredno ogleda!! lp

— Insomnia
30.12. 2006 ob 20:07

Film vsekakor VREDEN ogleda!!!Zakluček pa preseneti 100 na uro :D LP,klemen

— klemen
30.12. 2006 ob 22:04

ful dobr predvsem zarad tega ker so racunalniski virusi neki vsakdanjega, in si jih nihce ne zeli, tak de si lahko brez tezav predstavljamo, kaj se je zgodilo, mene je zdele prjel de bi su kr spat(se prej pa vgasnu comp pa mobi):P

— mitja
30.12. 2006 ob 22:48

Vredno ogleda! Za tiste z dobrim Pulzom seveda=)

— -*-
1.1. 2007 ob 21:08 zvezdica

Land of confusion, oziroma utrip najbolj brezglavo neumnega izdelka v letu 06. Kako se borimo proti računalniškim virusom? Tako, da nakupimo nekaj kilogramov izolirnega traku in ga nalepimo na okna, stene in vrata, vendar to ne pomaga, kajti sovražnik prihaja skozi računalniški zaslon, da nam prevzame in izsesa naše ubogo življenje, zatem se spremenimo v črn prah. Pred tem je še dovolj časa za kakšen spektakularen samomor (naši junaki kar tekmujejo, kdo bo prej skoćil z nebotičnika, oz. se vrgel pod najbližji avtobus) Obsedenci s telefoni in omreženci na internetu so dočakali svojo kugo, vendar nimajo preveč pametnih opcij v glavi, razen izključitve vseh računalnikov, rešitev se kaže v neomreženi coni brez telefonov in interneta (edina pametna rešitev za butce, ki znajo ob pojavi virusa samo ugasniti računalnik). Film, kateremu ne bodo nasedli niti najbolj praznoglavi najstniki. 1/10

— Nakladač
2.1. 2007 ob 9:49 zvezdica

Ta film je odličen sam sem si ga že ogledal in moram reči da je super grozljivka. Je popolnoma izpiljen iz useh strani tudi s strani visual effect The Department in Special effect. Vse kar me je motilo pri filmu je to da je bila glavna igralka Kristen Bell vedno namazana okrog oči mislm: bojujejo se za preživetje ona se ma pa čar namaskirat. Seveda jo pri Make-up desing morajo namazati ker bi bila drugače nezanimiviva in ne zvezdniška. Naprimer Eva Longoria je brez maskare tudi nič kaj slavnega videza!!! Drugače pa je film po sebi zelo dober kot sem že rekel efekti in odlična igralska zasedba. Popolno popoldansko razvedrilo... če veš zakaj se gre! Film ne priporočam usem ki ne vedo kaj je to virus!

— Fox
4.1. 2007 ob 15:03

najboljša grozljivka

— simmy
9.1. 2007 ob 23:22 zvezdica

Pulse...med filmom puls vsake toliko časa res da naraste, ampak to samo zaradi vmesnih prizorov, ki so tipični za tako imenovane grozljivke. Pozitivna ocena filmu gre predvsem zaradi igralske zasedbe, ki je res odlična, saj je v tako zgrešenem filmu ne bi pričakoval. Zakaj je film zgrešen ? Mislim da imamo že na vrhu glave tako tipičnih grozljivk kot je pulse. V filmu imamo "pošast" aka "virus", ki seveda želi iztrebiti svet. Med filmom poizkušaš od začetka še seveda malo vmes razmišljati in ugotoviti v čem je sploh fora vsega skupaj, kaj ali kdo stoji za vsem tem, kako bodo naši "junaki" rešili svet pred uničenjem. Po nekje drugi četrtini filma se ti začne vse skupaj zdeti brezveze, saj uspeh filma pokvarijo posiljene smrti, razlage in poneumljeno vedenje igralcev! Torej: + igralska zasedba + tematika filma - zgodba Ocena 2/5

— White
11.1. 2007 ob 19:24

Men je film (pulse)full dober film še posebi zato, ker igra v njem Kristen Bell.Škoda,da na naših programih ne vrtijo (Veronica Mars).Enana sezona Veronice Mars je bla na kanalu A.Zdej pa je ni vec.

— žanek
11.1. 2007 ob 19:55

Ne vem zakaj je film uvrščen pod žanr "grozljivka", če pa je v resnici "znanstvena fantastika". Potem gremo ljudje v kino, pričakujemo grozljivko in vidimo tole. Totalno razočarana :(

— Tjaša
12.1. 2007 ob 16:10

za vse ki si filma niste še ogledali ne bo nič narobe če ga ne vidte.res ima sicer presenetljiv konec ampak zgodba je mal "dolgočasna".morem pohvalt igralsko zasedbo.če ste ljubitelji grozljivk si raje oglejte staro dobro Noč čarovnic-je bol strašna(al pa kakšno risanko-hec) moja ocena:+konec,-dogaja nje 2/5

— Jus
13.1. 2007 ob 11:33

standardne ameriške fore pri grozljivkah, zato mi film ni bil nevem kaj, niti prestrašil se nism kej preveč, so pa res grde face. To mi je bilo edino kokr tok grozn.

— moje mnenje
13.1. 2007 ob 11:40

bure: se strinjam s tabo.hehe. ta rdeč trak je res smeh, pomoje so rabl en mesc da so se spomnli kaj lah uporabjo u filmu proti sovražniku. kere majo. dobr grde face so pa res. Pa nvem kaj je s temi "pošasti" usi majo noge polomlene, na glavo obrnjene, čudn hodjo...men je to smešn ne pa grozn.

— ajo
13.1. 2007 ob 17:04

Mislim, da tistemu, ki mu je ta film všeč vsekakor manjka nekaj v življenju - življenje. Virusov pa z lepljenjem traku tudi ne bomo ustavili pa čeprav se še tako vživiš v film. Moja ocena 1/10

— Ja ne
13.1. 2007 ob 23:01

je men osebno se je zdel fim kr zlo dobra grozlivka... se ga splača gledat usekakor

— vivi
13.1. 2007 ob 23:37

...Pa ej folk prosm ne hodte gledat tega filma...tko je bedn da loh zraven zaspite. Moje mnenje: denar za vstopnico raje zapravite kje drugje (pizza) :))) bo vsekakor bolj fino in zanimivo, vrjemte.

— Katya
16.1. 2007 ob 4:21 zvezdica

Ko gledam ameriške grozljivke zadnjih let, dobim občutek, da tekmujejo za naziv najslabšega filma vseh časov. Heker po naključju sprejme računalniški signal in odpre portal zla. Luknjo v sistemu, luknjo pekla, iz katere prilezejo krvoločni demoni, ki potem sistematično ubijajo hekerjeve prijatelje. Katastrofalna reciklaža enako katastrofalnega Kroga, kjer ni dobro čisto nič. Kjer je slabo čisto vse. Tudi Christina Milian, ki jo demoni ujamejo med pranjem perila. In jasno, če boste kdaj sestavljali lestvico najslabših grozljivk vseh časov, bo Pulse brez dvoma zelo pri vrhu.

— iztok gartner
17.1. 2007 ob 12:48

Najslabši film, kar sem jih gledal v zadnjih desetih letih... Edina svetla točka je glavna igralka, pa še pri njej sem pričakoval v prizoru, ko se kopa, da bo pokazala joške, pa nič... Rajš gledam desetkrat zapored Na svoji zemlji ali koncert godalnega kvarteta iz Etiopije, kot da bi moral gledati eno minuto tega filma... Opredelitev "grozljivka" bi bolj pristajala reklami za Frutek... Če se znajdete v dilemi, ali bi šli gledat ta film, vam povem da dilemi v bistvu sploh ni - ne ga it gledat. Denar za vstopnico raje porabite za nakup lesenga šporheta... Ocena: -158/5

— mare
20.1. 2007 ob 10:51

sej film je prov dbest pac eni vemo kaj je dobr film tko ucena pa je 5/5 pejte gledat ni skoda dnarja

— marusa
20.1. 2007 ob 13:33

gledal sem ga ob enih. ko semprišel ven se mi je kar meglilo.drugače je ful hud film pokliči 041790271 martin

— martin
20.1. 2007 ob 20:25

film je zanc!

— senad
20.1. 2007 ob 21:15

ne it gledat teha šita k je RES brez veze. resno, folk...BREZ VEZE..zgori ste si verjetn prebral kaj si drugi misljo o njem..zato res ne vidm razloga da bo dal keš za kej tok bednga. men je blo žou..tko da..zberte raj kej druzga če greste že u kino!

— somebody..
20.1. 2007 ob 21:48

a ste vi normalni no?! film je ena velka zguba cajta, dnarja, česarkoli! pa vi k ste rekl da je film dobr, eno celo da je odličen in vreden ogleda..film je ZANČ!!! že naslou pogledaš ti je use jasn o čem se gre pa da nouš meu nč od tega. pejte raj spat!

— somebody..
21.1. 2007 ob 14:06

mislim...noro..kaj takega...in 4 evre dam za to..sramota!!!ljudje so se v kinodvorani pogovarjali in se smejali med filmom...bedarija!!!

— dejan
21.1. 2007 ob 18:13

pa aLo toti film morš iT gleaT neo ti Žal.pretrese te do krii..[majkemi da je Doer,grozen,Hm.]iaa seii i še Lahko naštevaLa samo rećem vam [tisti keri še ga niste šlii.IITE GAAA NEO VAM ŽAL]tisti keri pa ga ne mislite it.[žal vam naii boo majkemi Da vam Booo]debsT FiLm!=-)

— ona Tam doLi
21.1. 2007 ob 18:16

ćuj tii senad nea straši Ludii zarai tvoiiH bedarii pa oni neki <.<...> bedaKa pa to ti Je fiLm leTa utrip groZe...nea poslušaiite one ko govorioo da ie bedN.

— ona tam Dolii [speeT]
22.1. 2007 ob 18:06

bilo je tok dobr da se par dni nisem mogla spat ampak bom ze potrpela no skratka priporocam ga vsem ki uzivate ob res groznih filmih priporpcam pa ga starejsim od 12 let aja pa morte si ga ogledat !

— ana
22.1. 2007 ob 18:19

a ste vi normalni ce je to normalno sm jz papez to ja en shit od shita oki razumela bi one bud... k misljo da so kul ce pisejo take "ddobre" kooomennntaraje ne pppa da dajejo ludeeem taak uutis da je film "Dobr" jz sm pooorabla dnar za eeen DREK nikol vec ne bbom vrjela tem cudaskim komentarje in PIKA OD MENE!

— hopla
23.1. 2007 ob 0:16

Nevem, meni se je zdej film zelo bedn. Zgodba je zelo jasna, ker je ni! Pod grozljivka sploh ne spada. Napetost katero opisujete sem ocitno zamudil. Tako slabe grozljivke ze dolgo ne, pa je treba racunat, da preden sm sou gledat film sm bil vs navdusen nad njim. Srcno NE priporocam!

— Andrej
24.1. 2007 ob 21:12

Meni se film ne zdi kaj dosti grozn ... mogoče včasih preseneti kakšen zvočni efekt, drugače pa vsebinsko je dobro sestavljen ;)

— [ MaRi0 ]
25.1. 2007 ob 14:48

upam da ga bom

— kikiriii
25.1. 2007 ob 17:10

S temle filmom je ameriška produkcija puhlih grozljivk zagotovo trdo udarila ob dno. Tako hudo bednega filma kljub velikemu številu tovrstnih "mojstrovin" vsekakor do zdej še nikomur ni uspelo narediti! Zgodba sama naravnost žali gledalčeve sive celice, igra vseh vpletenih je krepko krepko pod povprečjem, grozljivih prizorov pa je v tem filmu približno toliko kot prostih parkirišč v Cityparkovi garažni hiši ob sobotah popoldne. Ne morem verjet da sem sploh vztrajala do konca! Toplo odsvetujem vsem. Ocena: 1/10

— Lenča
26.1. 2007 ob 8:40

zelo dobra grozljivka ki ima vse elemente strašljivosti! ocena 10, čeprav me je skoraj kap ob gledanju! :)

— anči
26.1. 2007 ob 17:42

Ideja filma niti ni tako slaba, izvedba pa je na nivoju zelo povprecne akcije-grozljivke. Na trenutke je zelo dolgocasna.

— closter
27.1. 2007 ob 8:22

am komaay čakaam da si bom z fantom ogledala talee film ju3 .. kolko widim po komentaryih ye film zelo dober .. komaay čakaam fooolk .. radaa was maam <3

— misSy
27.1. 2007 ob 14:32

Deci kr peljte decvo gledat ta film poleg tega da bo dobesedno v VAS naslonjena boste morda tudi vi na ksne par flashov dobili mravljince. Kr vredu grozljivka vredna kesa ce si zelite resnicno ogledati prav Horror movie ker so vam drame in akcija ze presedli.

— Bron
28.1. 2007 ob 9:57

Aja, pozabil sem na nauk. Use anti - virus software and never leave home without red tape. Bedarija! Ce hocete grozljivko, si poglejte Exorcism of Emily Rose ali pa prvega Exorcista.

— Cerko
28.1. 2007 ob 12:36

ta film se splača it gledat samo zaradi igralceu (kristen bell)!

— hilary
28.1. 2007 ob 17:20

Vidim, da vas večina "šinfa" to psihološko srhlivko (ker grozlika to ni) res nevem zakaj. Jaz sem bila cel čas filma živčna do konca! Zgodba mi je bila fajn - nekaj novega... niso pač napol goli študetje nekje v tuiji ali kampu kjer jih pač kojejo - taka pač je sedaj večina gnuslivk (ker grozlivke to niso tudi ne). Malo pač film opozarja na našo obsedensot z mediji, ki nam počasi res jemljejo večino našega življenja..., če hočemo ali nočemo. Res meni se ne zdi slaba, pogledala sem že veliko filov tega žanra in filmov sorodnega žanra...in lahko rečem, da je ta ena boljših.

— Maya
30.1. 2007 ob 14:43

joj kok je ta film glup. zato ker jst sm prava groza debela mrha zadeta okužena z mazolji. in še neki FULL SM DEBELA.sam zdej sm smršala pa sm ista k ena svoja frendica .

— kata
30.1. 2007 ob 20:36

pa film je ful zakon sm ga že 3 gledu

— zan
3.2. 2007 ob 11:06

iztog gartner nimaš pojma kva je to dobra grozljivka!! Normalno da ti Krog ni dobr če ga gledaš sred popoldneva u dnevni zravn pa telefoniraš piješ pir pa jes klobase! Vse pohvale filmu Pulse Brez besed jao

— Buuman
3.2. 2007 ob 19:32

filmu res manjka nekaj popravnih detajlov drugače pa ni slab. zanimiv konec ki pušča razmišljanje pa tudi zanimivo sporočilo ima-mogoče sveta res ne bodo napadle take vrste sile, sam je pa res vprašanje do kod sežejo meje tega omrežja, ki nas obdaja...sicer pa to ni grozljivka, če ostali to mislite...

— đony
3.2. 2007 ob 20:29

film ni nič ke posebnega sem vido že mnogo boljših grozljivk npr. hostel

— viktor
4.2. 2007 ob 9:28

moram priznati, da se strinjam z zgoraj napisanimi komentarji, film ne spada men grozljivke temveč med znanstveno fantastične filme. Nekaj napetih scen sicer je, toda meni je bilo tako dolgčas, da sem igral igrice na telefonu in opazil tudi druge ljudi okoli sebe, da počnejo isto stvar. Takim bedarijam še otrok ne bi nasedel. Odsvetujem ogled filma vsem , ki ljubijo dobre grozljivke. Moja ocena 1/10

— katastrofa
5.2. 2007 ob 19:49

..in v uvodni špici vidim ime scenarista... Wes Craven... Gospod katerega filmi so postali legendarni, ampak ne zato ker bi bili tako inovativni, napeti, nasičeni z bogato igralsko zasedbo, ampak zato ker so filmi napolnili dolgočasne jesenske, zimske in še kakšne napol žive dni. In Pulse je ponovni dokaz, da Wesu ne gre zaupati. Moja ocena : 1,5/5 (ena točka zato ker je to FILM, pol točke pa ker so ga poslali v kinematografe)

— Mato
6.2. 2007 ob 14:37

full dobr film. vredn ogleda. je pa res da ni tok grozn kot grozljivke, ki sm jih gledala prej. ampak je vredn ogleda=P. (s)mejte se

— lil.sunshine
10.2. 2007 ob 19:05

prevedte mi ta naslov v angleščino

— alex
26.2. 2007 ob 21:26

Film sm že gledala in mi je ful dobr!!Take grozljivke že doug nism gledala!!Ful je zakon sam konc je mal čudn sam je usejen dobr!!:D

— **Dijanachy**
26.11. 2009 ob 17:54

BED SAM TO :J

— GALA LOIPOP
5.7. 2011 ob 20:34

glede na komentarje, sploh nevem če bi si ogledal film.
si bom raje ogledal kako komedijo ali pa nevem no, kako prismojeno palačinko, ali pa kavč ali pa jogurt ali pa žlico ali pa okno ali pa tla ali pa šuhe ali pa dkle ali pa kišto ali pa msko ali pa ... mah kaj toti jaz vem ....

— purja kolt - marjan z celja
16.12. 2011 ob 14:51

jaz ljubim iana zato bom film pogledla upam da je dober

— love ian somerhalder

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.