Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Utrip ljubezni

komična romanca
V slovenščini
Na sporedu od: 15.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 17min / 77min
Leto: 2015
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Boris Petković
Režija: Boris Petković
Brezskrbni mladeniči Bruno, Leon in Zoki ves prosti čas porabijo za rapanje in ustvarjanje grafitov na ljubljanskih ulicah. Bruno si denar služi z masažami in je zelo priljubljen med ženskimi strankami, nekega dne pa na zabavi spozna mlado violinistko Nino. Na žalost ga mladenka kmalu zatem zasači v kočljivem trenutku s svojo mamo, zato mora Bruno na novo dokazati iskrenost svoje ljubezni. Toda da bi našel pot do izbrankinega srca, mora najprej odkriti lastna čustva in hrepenenja, kar pa ga privede v konflikt s prijateljema.

"Welcome to Slovenia, radi 'mamo fešto, zato ne grem nikamor, predstavljam svoje mesto, barvamo ga vedno - samo v dobri luči, ne kopam se v kešu, ampak v dobri družbi ..." spretno rima Zoki (Zlatan Čordić – Zlatko), ki s svojima najboljšima prijateljema Brunom (Jernej Gašperin) in Leonom (Matic Klemenc) sanja o prvih koncertnih odrih. Njihovo srce bije hip-hop in zdi se, da te ljubezni ne more zamajati nič na svetu. Dokler se nekega večera ne srečajo oči Bruna in lepe violinistke Nine (Judita Franković). Bo sanje pravega prijateljstva preglasil svež utrip ljubezni?

Komentarji

20.10. 2015 ob 18:21 zvezdica

Prijeten,igriv,simpatičen in poveden film za vse generacije. Mlajšim prikaže sistem vrednot, ki presegajo povprečnost materialnega, starejšim pa obudi spomine iz časov vznesene najstniške romantike, ki polepša vsakdanjo, pogosto brezciljno realnost.Priporočam

— analizator
22.10. 2015 ob 13:27

NAJBOLJŠI FILM <3 <3 <3 <3 <3

— AGCjhacas
1.11. 2015 ob 12:02

Ta film je izšel očitno že petič ali šestič. Prej je bil naslov Step Up, zdaj pa Utrip ljubezni.
In prodajajo tole, kot originalno idejo.

— nova kopija

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.