Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Usekano

Freaky
komična grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 10.6.2021, Kolosej Ljubljana
1h 42min / 102min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher Landon, Michael Kennedy
Sedemnajstletna Millie Kessler (Kathryn Newton, Ne z mojo hèerko, serija Velike male laži) skuša le preživeti krvoloène razrede srednje šole Blissfield High in krutost priljubljene množice. Toda ko postane najnovejša tarèa Mesarja (Vince Vaughn), zloglasnega serijskega morilca v mestu, njeno zadnje leto na srednji šoli postane njena najmanjša skrb. Ko se zaradi mistiènega starodavnega bodala Mesar in Millie prebudita v telesih drug drugega, Millie izve, da ima natanko 24 ur èasa, da svoje telo dobi nazaj, preden bi menjava teles postala trajna in bi bila za vedno ujeta v telesu manijaka srednjih let. Edina težava sedaj je, da je Millie videti kot visoki morilski psihopat, ki ga lovi celo mesto, medtem ko je dejanski morilec videti kot ona in ima svoje naèrte za pokol na šolskem plesu. S pomoèjo svojih prijateljev - Nyle (Celeste O'Connor), Joshue (Misha Osherovich) in simpatije Bookerja (Uriah Shelton) bo Millie v bitki s èasom, da obrne prekletstvo, medtem ko morilec ugotovi, da je imeti žensko najstniško telo odlièna krinka za pokol na prihajajoèem plesu.

Komentarji

26.10. 2021 ob 22:40

Ta freaky mi je všeč

— Peter

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.