Kolosej
Film distribucije 2i Film

Ups! Noe je odšel …

animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 12.11.2015, Kolosej Ljubljana
1h 27min / 87min
Leto: 2015
Jezik: nemščina
Scenarij: Richard Conroy, Toby Genkel, Mark Hodkinson, Marteinn Thorisson
Bliža se vesoljni potop, toda na srečo je Noe zgradil velikansko barko, na katero so povabljene vse živali. Na žalost na seznamu ni smešnih nerod nestrijancev, zato se odločni Dave odloči, da se bosta s sinom Finom vkrcala kot slepa potnika. Z izsiljeno pomočjo grimpsovk Hazel in njene hčere Leje res prideta na ladjo, vendar nesreča poskrbi, da Fin in Leja padeta z barke. Med tem, ko mladiča skušata doseči kopno in sama preživeti med številnimi sestradanimi zvermi, Dave in Hazel iščeta način, kako obrniti ladjo, vendar se morata najprej preko številnih zabavnih nezgod naučiti sodelovati.

Komentarji

7.11. 2015 ob 17:27

Carsko😁😄😉😎👍👌

— val
7.12. 2015 ob 20:23 zvezdica

Ta risanka je odlična. Če se ne morete odločiti kaj bi odšli gledati
a imate majhne otroke ,ki so manjši kot 7let je ta prav za vas ali za njih.
Je za manjše otroke stare med 2 in 7 let.

Pozdravček

— Usodno vino Karin 💁🏻
1.1. 2016 ob 11:01

ta risanka je odlična. priporočam vam da grete to gledat

— elizabeta hils

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.