Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Upor klobasic

animirana komedija za odrasle
Zaradi neprimerne vsebine animacija ni primerna za osebe, mlajše od 16 let
Podnapisi
Na sporedu od: 8.9.2016, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Seth Rogen, Evan Goldberg, Kyle Hunter, Ariel Shaffir
Ustvarjalci neobrzdanih komedij Zadetki: Ananas ekspres in Sosedi predstavljajo zabavno animacijo o klobasici Franku, ki se odloči, da ne bo končal v človeškem želodcu. Sprva Frank, tako kot vsa preostala hrana v trgovini, hrepeni po tem, da bi bil izbran in kupljen. Toda v človeškem domu hitro spozna, da ga ne čakajo nebesa, temveč nadvse boleča smrt. S pomočjo drugih uporniških prehranskih artiklov skuje načrt, kako pobegniti in vso preostalo hrano posvariti o njihovi žalostni usodi. Toda v svetu živil se vsak, še tako enostaven načrt, zlahka izjalovi na zelo boleč in zabaven način.

Animirani film, ki ruši vse tabuje in prav gotovo NI namenjen vsej družini.

Pozabite čarobne vile, začarana kraljestva in pravljice s srečnim koncem. V kinodvorane prihaja animirani film, ki nikakor ni namenjen vsej družini: Upor klobasic. Novi film družbe Sony Pictures ruši vse tabuje in pomika meje kinematografije. To je namreč prvi animirani film v kino distribuciji, ki ni primeren za mlajše od 18 let. Kar pravzaprav ne preseneča, saj gre za noro zabavno humoristično in izrazito opolzko pustolovščino, kjer glavni liki preklinjajo kot furmani in jim ni mar, kaj si kdo misli.

Upor klobasic je edinstvena komedija, kakršne še niste videli. Je namreč prvi animirani film, posnet za kinematografe, s cenzurno oznako +18, kar pomeni da ni primeren za mlajše od 18 let. Že po napovedniku je očitno, da gre za noro smešno (iz izrazito neotesano) komedijo. Njen glavni junak je Frank, hrenovka, ki povede skupino živil na epsko popotovanje v iskanju resnice o tem, kaj se zgodi, potem ko prehrambni izdelki zapustijo udobje trgovinskih polic. S številnimi živopisnimi, a niti najmanj prefinjenimi in po svoje precej razvratnimi liki, vam bo Upor klobasic prinesel 90 minut popolne filmske zabave, kakršne v kinu še niste imeli priložnosti doživeti. Neobičajno, edinstveno animirana komedijo so ustvarili utrgani avtorji uspešnic Super hudo, Ananas Ekspres, Konec je tu in Sosedi, našim novim priljubljenim junakom pa so glasove med drugimi posodili Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Paul Rudd, Salma Hayek in Edward Norton.

Opozorilo: Film Upor klobasic NI sinhroniziran v slovenski jezik.

Komentarji

20.8. 2016 ob 12:28

Fino. Hvala, da ste film ponovno uvrstili na spored.

— Leonardo
5.9. 2016 ob 20:07

DAJTE GA ŠE V MB PLS XD

— Sausage lover
9.9. 2016 ob 22:28

kr vredu risanka

— tinekdodrug
5.11. 2016 ob 9:49

Ni primeren za otroke!!!

Sama nesramnost in preklinjanje nobenega sporočila ne da film.

Škoda časa!

Zrcalo današnjega/Nojevega časa!

— Marko

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.