Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Upokojitev v stilu

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 6.4.2017, Kolosej Ljubljana
1h 36min / 96min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Theodore Melfi
Režija: Zach Braff
Ostareli vseživljenjski prijatelji Willie, Joe in Al sklenejo, da bodo v pokoj stopili drzno in s polno mero pustolovščine - z ropom banke si namreč želijo povrniti pokojnino, ki jim je bila zaradi korporacijskih zapletov odtujena.

Igrajo še dvakratna oskarjeva nominiranka Ann-Margret kot Annie, blagajničarka v špeceriji, ki si jo Al stalno ogleduje, Joey King kot Joejeva brihtna vnukinja Brooklyn, oskarjevi nominiranec Matt Dillon kot agent FBI Hamer, Christopher Lloyd kot prijatelj glavnih junakov Milton, John Ortiz kot Jesus, možakar ne ravno natanko določenih sposobnosti, ki fantom pokaže, kako se stvarem streže, in Peter Serafinowicz kot Joejev nekdanji zet Murphy, čigar veze na kliniki, kjer prodajajo marihuano, bodo na koncu morda celo v korist.

Zach Braff je režiral po scenariju Theodora Melfija, produciral je Donald De Line, izza kamer pa so sodelovali še za emmyja imenovani direktor fotografije Rodney Charters, scenografinja Anne Ross, montažer Myron Kerstein in kostumograf Gary Jones. Glasbo je zložil Rob Simonsen.

Komentarji

22.4. 2017 ob 12:52

M je blu ful dobr pa to

— Krkoć
22.4. 2017 ob 12:53

very good movie

— Niall Horan
24.4. 2017 ob 0:15

S tako zasedbo igralcev ne moreš zgrešiti. Super film, saj se nasmeješ in z junaki trepetaš za dober razplet filma.

— Damjana

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.