Kolosej
Film distribucije Kolosej zabavni centri

Umetnost letenja

športni dokumentarec
Film si bo mogoče ogledati le v enkratni projekciji 8.12. ob 22.uri!

Izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen v dobrodelne namene

Leto: 2011
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Režija: Curt Morgan
Producent: Scotty Bradfield
Gre za novo vrsto filmov akcijskega športa, ki združuje pripovedovanje zgodb in karakterni razvoj s športno akcijo. Travis Rice v družbi najboljših deskarjev na svetu postavi nove mejnike v tem športu. V njihovih včasih uspešnih in pogosto težavnih prizadevanjih v odkrivanju novih gorskih predelov in še nedotaknjenih gorovij Darwin (Patagonija), Tordrillo (Aljaska), Aspen, Kolorado, Andi in še mnogih drugih, so prikazani najbolj odmaknjeni kraji na Zemlji. V filmu, ki ujame dramatično lepoto kulture, divjine in deskanja na snegu, so akterji ves čas razpeti med tem, kdaj izstisniti iz sebe še več in kdaj se ustaviti. Preplet osupljivih akcij in težavnih pustolovščin vključuje neizogibne dramatične trenutke, s katerimi so se deskarji srečali na svoji poti, gledalcem pa nudi edinstveno priložnost, da njihovo prizadevanje izkusijo tako rekoč iz prve roke.

Komentarji

23.11. 2011 ob 13:15

komi cakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— andrej
24.11. 2011 ob 20:23

Tehnično odličen, vsebinsko standardno dolgočasen (za 1h predolg).

— Jernej
25.11. 2011 ob 17:02

zakon film, res reden ogleda

— mat
26.11. 2011 ob 9:39 zvezdica

Ful dober dokumentarec, sva že pogledala. Res same pohvale, od odlične slike, scene, pokrajine in bordarskih trikov. Obvezen ogled vsem, ki jih svaj malo to zanima. Čista 10ka! :)

— Zigi&Nati
29.11. 2011 ob 21:21

odličen film, še posebej v HD

— sweet
5.12. 2011 ob 16:25

z bratom ga bova sla gledat!! morava. :D

— andrejj

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.