Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Ulični tango

plesna drama
Na sporedu od: 6.7.2006, Kolosej Ljubljana
1h 48min / 108min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Dianne Houston
Režija: Liz Friedlander
Film, ki ga je navdihnila resnična zgodba, govori o nekdanjem učitelju klasičnih dvoranskih plesov Pierru Dulainu (Antonio Banderas - Legenda o Zorru, Bilo je nekoč v Mehiki), ki se odloči za prostovoljni program poučevanja na newyorški srednji šoli. Učenci, ki poslušajo zgolj rap in hip-hop, ga ne jemljejo najbolj resno, a s svojo ljubeznijo do plesa, ki jo izžareva v vsakem koraku, spremeni njihovo mnenje in jih navduši h kreativnosti. Tako začnejo v klasične plese vnašati elemente svoje plesne kulture, novi slog pa Pierra tako navduši, da jih prijavi na tekmovanje. Toda najprej mora učence, v katere do sedaj nihče ni verjel, prepričati, da pokažejo svoje znanje in nadarjenost.

Antonio Banderas igra glavno vlogo v filmu Ulični tango, drami, posneti po resnični zgodbi Pierra Dulaina, plesnega učitelja in tekmovalca z Manhattna, ki se javi, da newyorške dijake, ki so v šolskem priporu, učil standardne plese.

Dijaki so sprva zelo skeptični do Dulaina, še posebej, ko izvejo, kaj jih bo učil, toda njegova neomajna predanost jih počasi navduši. Še več, kmalu se odločijo iti korak dlje - združijo Dulainov klasični ples s svojim edinstvenim hip hop slogom in glasbo. Dulaine postane mentor dijakov, ki nimajo nobene prihodnosti, in jih navduši, da se pripravijo za prestižno plesno tekmovanje, obenem pa se vsi naučijo dragocenih lekcij o ponosu, spoštovanju in časti.

Poleg Antonia Banderasa igrajo v filmu tudi mladi nadarjeni igralci, kot so Rob Brown (Coach Carter, Finding Forrester), Yaya DaCosta (UPN’s "Top Model"), Dante Basco (Biker Boyz), John Ortiz (Narc), Laura Benanti (Nine), Marcus T. Paulk in Jenna Dewan (Tamara).

Ulični tango je prvi film znane režiserke videospotov in televizijskih oglasov Liz Friedlander (ki je posnela številne video spote za znane izvajalce, kot so Joss Stone, U2, Blink 182 in Simple Plan). Scenarij je napisala Dianne Houston, producenti pa so Diane Nabatoff, Michelle Grace in Christopher Godsick. Izvršni producenti so Toby Emmerich, Matt Moore, Mark Kaufman, Ray Liotta in Mathew Hart.

Produkcija

Ideja za film je prišla na dan, ko je producentka Diane Nabatoff na televiziji videla prispevek o Pierru Dulainu, plesnemu učitelju v newyorških javnih šolah. Ideja o človeku, ki mladino uči standardne plese, jo je hitro pritegnila, zato se je odločila, da bo Dulaina poiskala in izvedela še kaj več o njegovem življenju. Po dveh mesecih ga je končno našla v New Yorku. "Takoj sem vedela, da moram povedati njegovo zgodbo, ne glede na to, koliko časa bo trajalo, da bo prišla na velika platna," se spominja Nabatoff.

Čeprav film temelji na življenju Pierra Dulaina, pa se je snemalna ekipa odločila spremeniti nekaj podrobnosti, da bi bila zgodba še bolj zanimiva. Zaradi tega so osnovno šolo zamenjali s srednjo. "Učenci so nekoliko starejši, da se ljudje lahko bolj poistovetijo z njimi in naredijo zgodbo nekoliko bolj zanimivo, odločili pa smo se tudi, da bomo združili obe zvrsti plesa," pravi Nabatoff. Hoteli so poudariti odnos med Pierrom in njegovimi učenci. Uči jih standardne plese, te korake pa združijo s hip hopom in tako ustvarijo prav posebno mešanico obeh svetov.

Ko je bil osnutek scenarija končan, so začeli iskati primernega režiserja. Liz Friedlander, priznana režiserka videospotov, je bila najprimernejša izbira. "Takoj, ko je vstopila Liz, mi je bilo vse jasno," se spominja Nabatoff. "Videti je bilo, da zgodbo razume in jo tudi skrajno spoštuje. Ker ima ogromno izkušenj z videospoti in plesom, se je lažje poistovetila s svetom, v katerem živi ta mladina."

Kmalu zatem so se začeli pogovarjati o igralcu, ki bi najboljše odigral vlogo Pierra Dulaina. Antonio Banderas je bil prva izbira. "Pierre je človek, ki z lahkoto pritegne tvojo pozornost in te prepriča, da narediš nemogoče. Ima izjemno karizmo, tako kot Antonio. Čisto preprosto; ženske ga hočejo, moški pa mu hočejo biti podobni," pravi Diane Nabatoff.

Banderas se je popolnoma posvetil vlogi, ker je "Pierre tako drugačen od vsega, kar je posnel do zdaj". Prav tako ga je pritegnila socialna nota filma. "Zgodba je urbana, sodobna in mednarodna. Skozi ples spregovori o težavah, ki se pojavljajo na ulicah Amerike in Evrope."

Ko so imeli Banderasa pod streho, so se lotili še preostale igralske zasedbe. Vloge dijakov/plesalcev so hoteli dodeliti igralcem, ki naj bi bili iz južnega Bronxa. "Veliko časa sem preživela v New Yorku in se potikala po igriščih in šolah ter opazovala mladino - kaj so počeli, kako so se obnašali in oblačili. Hotela sem pristen videz, ne pa nekaj, kar bi sproduciral Hollywood," pravi Friedlander.

Seveda pa s bili pred pomembno odločitvijo - ali vzeti plesalce, ki znajo igrati, ali igralce, ki znajo plesati. Vloge Sashe, Ramosa in Danjouja so morale biti izrazito plesne, medtem ko je očarljivost Kurdovega lika ravno v tem, da sploh ni plesalec. Poleg tega so nekateri dijaki izkušeni igralci, kot je Rob Brown (Coach Carter, Finding Forrester), ki igra nezadovoljnega Rocka, in pa recimo Brandon Andrews, ki oljenega ijaki izkušeni igralci, kot je lesalec. r opazovala nmlaje vlogo Pošasti dobil na svoji prvi avdiciji.

Sanje so se izpolnile Danteju Brascu, ki v Uličnem tangu igra Ramosa: "Preden sem postal igralec, sem bil plesalec. Še nikoli nisem dobil priložnosti plesati v filmu. Igrati sem začel zaradi Johna Travolte v Briljantini in Vročici sobotne noči."

Poleg tega, da so plesali na vajah, pa so imeli igralci priložnost preizkusiti svoje plesne gibe v klubih. Tako so lahko vadili nove plesne gibe in se obenem še družili. Igralka Jenna Dewan, ki igra Sasho, pravi: "Imeli smo srečo, da smo vadili en mesec, saj smo se tako lahko spoznali. Skupaj smo preživeli po osem ur, hodili v klube in se družili. To se tudi opazi v filmu, samo se res ujeli in delujemo kot skupina."

V filmu lahko slišimo nove komade izvajalcev, kot so LL Cool J, Freeway, DMX, Youngbloodz, Topic, Akon, Swizz Beatz, Kem, jae Millz in Remy Ma, poleg klasikov, kot so Nat King Cole, Dinah Washington, Keely Smith, June Christy, Sly and The Family Stone in Black Eyed Peas.

O igralcih

Antonio Banderas (Pierre Dulaine)
Antonio Banderas je pred kratkim igral v Legendi o Zorru. Posnel je filme Shrek 2, Labyrinth of Passion, Matador, Law Of Desire, Women On The Verge Of A Nervous Breakdown (Ženske na robu živčnega zloma), Tie Me Up! Tie Me Down! (Zveži me), The Mambo Kings (Kralja mamba), Philadelphia, House Of The Spirits (Hiša duhov), Interview With The Vampire (Intervju z vampirjem), Miami Rhapsody (Romanca v Miamiju), Desperado Spy Kids, Spy Kids 2, Spy Kids 2: Game Over, Four Rooms, Once Upon A Time In Mexico, Evita, The Mask of Zorro, And Starring Pancho Villa as Himself, Never Talk To Strangers, Assassins, Two Much, The 13th Warrior, Play It To The Bone, Original Sin, Imagining Argentina, Frida in Femme Fatale.

Kot režiser je debitiral s Crazy In Alabama z Melanie Griffith v glavni vlogi. Na režijski stolček je pred kratkim ponovno sedel za film El Camino De Los Ingleses. V prihodnosti bo posodil glas v tretjem delu Shreka in pa v lastnem animiranem filmu bo glas Obutega mačka.

Rob Brown (Rock)
Pred kratkim je posnel neodvisni film The Orphan King. Svojo prvo vlogo je dobil v filmu Finding Forrester, v katerem je igral Sean Connery. Odšel je na abdicijo za statista, dobil pa je glavno vlogo Jamala Wallacea.

Za tem je igral v Coach Carter, v katerem blesti tudi Samuel L. Jackson.

Yaya DaCosta (LaRhette)
Ulični tango je njena prva vloga v celovečernem filmu. Pred tem je igrala v kratkem filmu SuperModelHero, ki je izšel na internetu.

Komentarji

19.6. 2006 ob 17:48

hy, če mate radi hip hop, dance, tango, si morate it ogledat ta film, sem gledal trailer in moram povedat da trga gate...jst ga takoj grem ko pride... čim več nj vas gre...ajde

— mitja
27.6. 2006 ob 19:01

Ta film bom pa šla gledat, more bit ful dober

— Milagros
1.7. 2006 ob 11:19

Pejte folk to gledat, kokr sm vidu po trailerjih full dobra muska r'm'b in to. Jest grem zihr!!

— must see
4.7. 2006 ob 12:59

ey če je film podobn cukrčku more bit pa res bomba tkoda definitivno ga grem gledat čaw-čaw

— jst =)
5.7. 2006 ob 0:19

o moj bog!!!nujno morm gledt ta muviii!!!mooo...kaj dela trailer...oh...pa še antonio banderas leep za pop*!!!mooo.kent wejt!:D:D:D:D:D

— petra
5.7. 2006 ob 0:21

I love antonio banderas...:* čeprav je star čez 40 let...ne morem vreči mojih oči dol!..pozor..stara sem 17 let!:)

— lucky:P
5.7. 2006 ob 21:03

komi cakam ju3 da film pride vn!!!=) nujno si ga bom sla pogledat!!!=) pozrav vsm!!!=) zihr je ful dobr=)

— neznanka
7.7. 2006 ob 10:04

dober film. banderas je ful dober. :)

— kr ena
7.7. 2006 ob 11:57

ej ta film je zakon sla sm ga uceri gledat...kok so hudi tipi notr...za dol padt..pa hudo je use.igrauci..scena.. .hudo...pa k gledas bi kr zravn plesu ..noro..morte gledat...nujno..!=D= D=D=D=D=D=D

— *
7.7. 2006 ob 15:22 zvezdica

Malo spominja na filma Dirty dancing pa Nevarna srca. Film je res dobr, tut igralci so kul in sploh muska. Požene ti kri po žilah, po koncu filma pa bi najraj šou mal zaplesat.

— ninka
8.7. 2006 ob 4:07 zvezdica

film je dobr za sprostitev.vendar sem mogoče pogrešala kakšen konkreten zaplet v filmu..neko konkretno zgodbo.ne postavlja nikogar v ospredje(kot glavnega igralca). priporočam ga vsm ki si želijo ogleda dobrih tipou in ki imajo radi glasbo..Kar se pa tiče kvalitete filma ga pa nebi visoko ocenila.

— anja
8.7. 2006 ob 12:56

ta film je nekaj kaj si morte it pogledat, jaz sem ga gledla na premieri in mi je trenutno eden najboljših filmov, kr nasploh je nekaj za tiste ki obožujejo ples, dobro glasbo... pa še igralci so svetovni... film je res zakon...papa*

— larisa
8.7. 2006 ob 14:00

toti film je pune dori morte ga it leat... neo vam žal :D jaz sem ga šla leat pa mi ni žal :)

— MaYcHiKa
8.7. 2006 ob 15:50 zvezdica

Film ulični tango naj bi bil posnet po resničnih dogodkih. sicer je človek morda nekoliko skeptičen ob dejstvu da se otroci v tem filmu v cca enem mescu naučijo plesati kot profesinalci, ampak ajde, recimo da jijm tukaj pogledamo skozi prste. film je prijeten, sproščujoč in simpatičen, antoniu banderasu leta pristojijo kot malokateremu drugemu moškemu in njegov sexi naglas je še bolj sexi kot kdajkoli prej. Toplo pripročam ogled - že zaradi njega :-) Ocena 8/10.

— Lenča
8.7. 2006 ob 22:38

js sm šla pa pogledat ta film, res najhujši, komad notr padš, saj js sm. če vm je všeč hip hop al pa latino, standard MORTE jt pogledat ta film. res najhujiši film, še cute igralci pa še smešn je za povrh

— ×gothic×
10.7. 2006 ob 1:17

ful mega filmmm..js ga bom šla še en× gledatt..

— naja***
11.7. 2006 ob 8:58

film ye rees dobr!morte ga it gledat.supr muska in ples pa se ful zanimiva zgodba...res en najbolših filmov

— supr!
11.7. 2006 ob 11:08

Film je super!fantastičen plesni film, vredn ogleda!edino glasba v filmu bi lahko bla malo boljša..mogoče če bi dali kake bolj znane komade..

— zigi
11.7. 2006 ob 21:49

am ja zanč sm šla s frendico gledat ta film in mi je biw res ful ful ful ušeč...res...že tko nasploh mam rada take filme...ta mi je biw pa res noro dobr...morte ga it gladat nujno...heh...

— *mala*
12.7. 2006 ob 10:48 zvezdica

FENOMENALNA KOMBINACIJA dveh plesnih svetov, dveh socialnih svetov, odličen nastop Antonia Banderas-a. Plesalcem itaq vsem svetujem ogled filma, tisi ki pa bi to šele radi postali...halooo kaj še čakate?!?! Divji Tango vas čaka! Ne zamudite tega plesnega spektakla. lp by MaXimum www.maximum-slo.com

— MaXimum
12.7. 2006 ob 16:11

muvi je čist hud, sploh pa muska, taki hudi komadi da dol padš :-) u glaunm zakon!

— rock a fella
13.7. 2006 ob 10:27

ta filem pa je res super!! morte ga it gledat res.. men je biu ušeč no ,,;)

— lizzie
13.7. 2006 ob 22:48 zvezdica

Ni bolšiga filma od uličnga tanga ej najbolsa muska tipi so zakon ej k vids ta ples hocs it takoj plesat u film se lahk fulll uzivis k te res popele u ples se pusebi za plesalce je itak THE BEST! :):) nujn ga pejte gledat k vm ne bo zou k je prou hudd pa črnčki so res hudi uglavn film je najbolsi tko da bi ga itak ucenla z 10.aia pa muska je zakon res the best hip-hop mesan z drugimi vrstami ej full dobr uglaunm dej pejte gledat k vm ne bo zou! aia pa tut pokaze mau life pac teh crncou pa tko full dobr je resno =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D =D=D=D=D=DE PEJTE GA GLEDAT! OCENA: 10 itak hehe.

— Saaryy
15.7. 2006 ob 0:20

Tale film je . res, res cool. vglavnem s tem hočem. povejat, da ga vi, dragi moj folk. morte it lejat. P.S Dragi folk ite ga glejat. pa tak mimo grede to ni drama ampak je čisto isto kot film. carica

— Carica
15.7. 2006 ob 12:58 zvezdica

včeri sm šla gledat ta film z mami pa z očijom...naprej sm misnla joj kakšen brezvezen film bo to.sam že na začetku filma sem ugotovila da je FENOMENALEN!Res zlo dobr film..če bi ga js ucenjevala bi ga ucenila s 10+...z zvezdicami pa 5zvezdic+...res fantastična drama.v bistvu je bla bol komedija k smo se vsi skos smejal...PRIPOROČAM OGLED FILMA VSEM TISTIM KI IMATE RADI GLASBO(pa tut tistim ki je nimate..v glavnem vsem).pa še neki bi povedala.antonio banderas mi je zlooo luškan igralc...k sm slišala da igra v tem filmu sm bla takoj za da smo ga šli gledat...to je vse.LP:izy

— Izy
15.7. 2006 ob 21:22

ey film sm šla dones gledat...omg ey ULIČNI TANGO RULZ 4EWA!!!ey tisti k ga še ni šow gledat ga more it nujno res nebo vam žaw!!!morte ga it gledat pa če ste plesalc al ne

— plesna šola urška rulaaa!!!
16.7. 2006 ob 22:13 zvezdica

Zelo dober film, priporočam ga vsem ki imajo radi klasični ples in hip-hop.Je mešanica plesa, zabave in romantike.

— Jožica
17.7. 2006 ob 9:11

film je res superca! sam skoda k mors sedet v kinu ker bi najraje kar zaplesal! res vreden ogleda!!! :)

— tina
17.7. 2006 ob 10:47 zvezdica

Jah tale film me je pa presenetu. Veliko komičnih vložkov, zanimiva zgodba...kljub temu da mi sploh ni po godu gledat plesni film.Ampak ta je drugačen..se splača gledat!!!

— krof
17.7. 2006 ob 20:56 zvezdica

Dangerous Minds. To, kar je leta 1995 v filmu Dangerous Minds počela Michelle Pfeiffer, počne sedaj Antonio Banderas, plesni učitelj Pierre Dulaine, ki hoče z valčkom, tangom, rumbo in sambo odrešiti delikventne dijake. In pozor, gospod Dulaine živi tudi v resnici, zato filmu ne moremo očitati vlečenja za lase in idealiziranja resničnih problemov temnopolte in hispano mladine. Pa vendar, pred nami je film, ki ne zna ujeti pravega tempa in pravega šarma, potemtakem film, ki ostane daleč za podobnimi glasbeno plesnimi celovečerci.

— iztok gartner
18.7. 2006 ob 22:49 zvezdica

film niti približno ni drama. skozi celoten film se zelo dosti presmeješ, je vreden ogleda!

— klara
19.7. 2006 ob 16:04

res da je film dobr in da se ti pol kr začne plesat.. samo a gdo ve gdo ma glavno vlogo? zakaj se je šlo sploh vs un zaplet med rockom in larhette..če pol sploh nista zmagala.mislim...hal o? drugače pa...mega...ocena 8/10...no ja kr 9..

— dance_girl
19.7. 2006 ob 20:48

to je najhujši film ! vsi ga pjte gledat

— vesna
20.7. 2006 ob 11:21 zvezdica

eno lepo sredo smo se 4 odločili da gremo v kino gledat kar nekaj. bila je pozna ura in nobenega drugega filma ni bilo več na sporedu, le še ulični tango. Pa ajde, gremo mi to gledat. Po naslovu sodeč in ob prvih utrinkih filma in prvih minutah vsi samo tak: "ok, kaj za vraga smo mi to šli gledat??" ampak če potrpiš pa gledaš (in še predvsem če si ljubitelj hip hopa in rapa) pa ti rata film zanimivi. full dober film! ko slišiš remix komad ki je mešanica hip hopa in neke skladbe iz klasične glasbe, te zalima na stol ko slišiš! res, vreden je ogleda! pa še smejiš se zraven ko majo neke svoje finte!:) priporočam!

— AzrailTalyka
20.7. 2006 ob 13:33 zvezdica

Strinjam se z Anjo - film nima konkretne zgodbe. Kot da scenarija ne bi bilo! Moram pa vseeno reči, da je fenomenalen. Antonio Banders se je odlično odrezal v vlogi plesnega učitelja in seveda v vlogi plesalca! Kot pomembno točko bi še omenila humor. Skozi ves film sem imela smehljaj na ustnicah, saj so igralci poskrbeli tudi za popestritev filma s humorjem. Tako da ga priporočam prav vsem - mogoče se najde še kdo, ki ga bo ta ples tako navdušil, da bo že naslednji dan zavil v bližnjo plesno šolo - tako kot sem storila jaz!

— Katty
21.7. 2006 ob 11:21 zvezdica

Film se mi jako dopade. Ritmi so me zapeljali, da sem se nekajkrat zalotil, kako sem trzal z nogami in mahal z rokami, da bi vstal in zaplesal še sam. To je takšen navdušujoč film. (Pograjal bi slovenski prevod naslova, ki je slab. "Take the lead" pač pomeni nekaj drugega. - Po moje ne pomeni le dobesedno, na primer "Prevzemi vodenje, vodi me, vodi ...," temveč cilja tudi na vmešavanje modernih, uličnih plesov v standardne. Ali kot pravi mladenič na koncu tekmovanja v standarnih plesih, "poglejmo, kdo je resnični zmagovalec," ko s svojim iPodom prejšno glasbeno podlago zamenja z bolj urbano. Beat beat beat.)

— Bo
21.7. 2006 ob 14:04

Film sem si pogledala že takoj drugi dan po premieri in moram reči, da je zares odličen. Ples, ples, ples. Še najbolj se strinjam s komentarjem MaXimum-a.

— M.
22.7. 2006 ob 13:35

FILEM JE FUL DOBR TUD ZARADI TEGA KER ZELO OBOŽUJEM PLES

— EVA
22.7. 2006 ob 13:38

THIS MOVIE IS SO GREAT I LOVE DANCE AND ANTONIO BANDERAS IS SO CUTE THIS MOVIE IS THE BEST DANCE 4EWER

— DANCE PRINCESE
22.7. 2006 ob 18:59

alo ludi. film je ful ful svetovn. če si ga še niste ogledli hitro v kolosej, ker je tak svetovn. saj v bistvu ma antonio banderas vse filme dobre oz. svetovne. drugače so mi pa tusi drugi igralci ful dobri. pa seveda ful dobro plešejo. najboljši si mi pa itq oni trije ko so skup plesali. svetovno so izpelali! v tem filmu sem res ful uživala. meni so skor solze stekle. res svetovno. pa še antonio banderas je taki ded. pa saj ne samo on tudi oni črnci so ful luškani. no jas vam samo povem da ga morte it gleat ker je zakkkonnn!

— NyNcHeK
24.7. 2006 ob 18:36

Moje mnenje o filmu je dobro, res da spominja na nekatere iz prejšnih obdobji, kot je Dirty dancing in Nevarna srca, manjka pa mu nek zaplet in zgodba, na kateri bi bil zasnovan...

— aNtRx
24.7. 2006 ob 23:44

film se mi je zdel kr faini.pejte ga pogledat..tko mal za sprostit:]

— larč
25.7. 2006 ob 0:04

film je dobr, čeprov je zgodba dokaj zlajnana.predvidljiv o ampak zadovoljivo za sprostitev, za kakšne bolj resne namene pa ni

— ...
26.7. 2006 ob 11:32

Danes ob 19.10 grem z prijateljico gledfat ta film in upam da je dobri...mislim da ijee !!!

— Tasykaa
26.7. 2006 ob 16:43

uaau..ei folk..film ie res fuul dobr..p dost hudih tipčkou ie not..=P..ne..res..vr edn ogleda=)

— *nikkica*
26.7. 2006 ob 22:27 zvezdica

čeprav mi takšni filmi ponavadi niso všeč,mi je ta film postal eden najzanimivejših in dobrih filmov =) .. zasedba je super. Banderas pa ponovno blesti s svojim naglasom =) . in res te na koncu glasba skoraj pripravi do tega da bi še sam malo zaplesal:D .. cHau;)

— *nobody*
27.7. 2006 ob 0:58 zvezdica

zelo dobro plešejo standardne plese(pol ko se jih naučijo) pa tiste k jih plešejona tistih plesih tud.Romantičen film. muzika je tudi dobra.Splača se ga jit gledat. Res ne bo vam žal!

— nusha
27.7. 2006 ob 12:41

film je špica.!

— ancy
27.7. 2006 ob 13:54

film je ful zakon, sam zanima me .. ki bi lahk to muziko dobla =/ kr je res zakon =D

— no namE
28.7. 2006 ob 23:30

js nism še gledala .. ampak vem da je zakon ki mi je povedala frendica .. res take zanimivi zgudbe pa res nism še čula ! al zna onna govorit al je pa res fuul dobr .. * mejte se papa *

— _lepoticaa_
29.7. 2006 ob 17:50

po dolgem času sem gledala spet en dober film vse manj je dobrih filmov!!!ta mi je bil prav posebaj všeč saj je povezan s plesom ki je pa tudi del mojega življena!!!ob filmu sem res uživala

— pinky
29.7. 2006 ob 18:54

Kdor ga now šow gledat mu bo ful ful žow. Ta film je obvezn za vse k maste radi ples, glasbo in dobr film! To je tri v enem!

— miki
30.7. 2006 ob 9:33

film je res fulll dober in vreden ogleda!!

— tamara
30.7. 2006 ob 18:55

film je pravi spektakel!

— ena kr
31.7. 2006 ob 19:32

ta film je res ful the best pa ful mi je hudo k notr igra antonio banderas ej sam res je ful dobr da si greste ogledat k če ne ne boste vidl pravega plesa

— amanda
31.7. 2006 ob 22:43

čaw folk.ta film je pa res tok hud ane...sama ful ubužujm standard pa latino.in sm šla prou zto gledat ta film.ni mi blo žou.sploh pa zrd tega k te kr mika d bi šou plesat ane.tko d folk tut če ga še niste šli gledat še maste cajt.pa tut uni k ste že šli pejte še enkrat.k je res ful hud.no mejte se.! dancQa*

— *dancy*
1.8. 2006 ob 11:10

ulični tango kak naslov pa je to? mal čudno!!! ampak film je pa za 5+!!! a se kdo slučajno ne strinja??? čao,boys and girls.

— badgirl
1.8. 2006 ob 13:39

MISLIM BLO JE FUL DBST(THE BEST) FUL VREI FILM IN NASPLOH NAJBOLŠI,FUL DOLGO SI GA ŽELIM GLEAT PA PRIPOROČAM GA VAM VSEM

— Marija
1.8. 2006 ob 20:32

RES ful vredi film!!! nekaj takega ko umazan ples antonio banderas je tui dobro odigral, pa tudi mene so začeli zanimat plesi-haha

— ena brajna
1.8. 2006 ob 22:57

em...film je puneka coolski najboljše je ko se vse taQ razpleta hehe pac po tem ljudje spoznajo ljubezen in sama tudi vem ker plesem in sem z takimy gibi tudy prisla do brave ljubezni ampak..najlepse v filmu je da je praktičen in pravi prikaz kako se plese stardatne plese ce se filma niste gledali vam je lahko zal ress..

—   †...qu&#1080 ;к_&
3.8. 2006 ob 13:54

ta film je ful hud pa podobn je u got served sam mau bolsi...edn najbolsih hiphoparskih filmou.=)))***

— suzy
3.8. 2006 ob 14:29

film zakon glede na to da tut sama plešm res bi šla kr mal zaplesat res splača se gledat

— kim
5.8. 2006 ob 20:15

film je ful dori ker je zmes seved tudi hip hop

— neka
5.8. 2006 ob 23:14

film je zelooo dober, sploh pa zadnji del; tango v troje. =) zelo naju je navdušil tudi fenomenalni ples antonia b. z morgan. ( tango v dvoje hahaha ). film, ki je definitivno vreden ogleda. In ne samo enega. =)

— Žoni&Antonko
7.8. 2006 ob 17:26

kera muska je kei u tem filmu???

— niky
8.8. 2006 ob 22:22

fulll je dober film!priporočam ga vsem,ne glede kakšno musko poslušate.1. sem mislila da je brez veze,ko mi je mami rekla če bi šla gledat potem sem se pač odločila da bi šla,potem pa sem samo upala da nebi bilo filma konec!ZAKON JE!a pa mogoče kdo ve kako je ime unemu igralcu,ki je takega bolj azijskega porekla??če ve naj prosim pove!

— Nicky
19.8. 2006 ob 14:13

take bedarije pa še ne

— mika
21.8. 2006 ob 20:10

film je strasten in res me je presenetil res je vzbudil v meni nekaj posebnega

— berni
22.8. 2006 ob 16:10

hja tale film se ze spravlam gledat kar lep čas...tak da dans je odločitev padla da gremo z kolegi gledat kak je...sporočim kak je...lp

— lovebeyba
23.8. 2006 ob 11:19

no učeri sm šla gledat ta film...pa je res fenomenalen...ga priporočam...

— lovebeyba
23.8. 2006 ob 16:13

meni osebno je bil film Ulični tango zelo ušeč. Predvsem pa oba odlomka, kjer se pleše tango. če vam je ušeč hip hop muska in ples ga pejte nujno gedat. Men je bli clo tok ušeč da sm ga vidla 2x v konu. ocena 10.lp

— avalon
25.8. 2006 ob 13:46

Za nas mladino, ki nas večina res ni plesalcev, sploh pa ne standardih plesov, in pa vsi hočemo posnemati američansko mladino, kot npr. AHA itd. Potem pa se v filmu pojavi en kavalir, odpira vrata, pozdravlja..., se pa kar malce zamisliš, predvsem mladi. Torej mladina, če vam prebrana vsebina ni všeč, si poglejte film in malce razmislite :)

— Rus
25.8. 2006 ob 14:25

moski igralci me zelo privlacijo..=P

— jaka v.
25.8. 2006 ob 14:28

ja jaka v., se strinjam s tabo..mwa

— ursi d.
27.8. 2006 ob 22:53

hm ... film mi je bil všeč ... nasploh so mi plesni filmi (Dirty dancing, save the last dance,...) ful všeč . mislim pa da malo premalo pokaže vaje ko se učijo plesat . največ kar je traja dve inuti in nato prekine in gre zgodbo naprej .=) to ni mišljeno slabo ...!!! fil me kul=)

— =)
29.8. 2006 ob 20:21

film je res fenomenaln,super,..f ul dobra muska, vsebina, vse..med filmom so mi noge skos migale..ob muski seveda..in tud po koncu filma..sm se mal poplesovala:)..pripo rocam ogled..ne bo vm zou...

— maycha
30.8. 2006 ob 14:43

učeri smo gledal ta film s frendi..in je res zlo zlo lep:)...pa mislm d ni tisti tipični patetičn film..k se u usaki zgodbi ponaula..čeprou je ful predvidliiu a ne..sam je useen lep...res suprca moovie:)zlo lep

— Maancika
17.9. 2006 ob 18:53

res, super film...pa, mmm, Antonio...

— Ivana
22.9. 2006 ob 19:19

Dobr film, dobra igralska zasedba :) v glavnem pripravi te da zaplešeš :) noro dobro..hudo :)

— mateja
30.12. 2006 ob 15:03

daann usii!! ta film smo šli gledat z šolo...men je FUULLL QLLL!! res je zakon!! nebom vm žou če ga boste šli gledat!! RES! pa tko . zlo resničn je...pa tko...dobre osebnosti..pa to...pa še ql muska je..pa ql je kr: predstaula 2 popolnoma različna sweta..tko da. PEJTE GA GLEDAT ---> NEBO VM ŽOU

— piggy
20.1. 2007 ob 13:57

ful dobr film ej res vam pravm morte ga gledat res je dobr rep glasba pa klasika skup zmešan nimaš bolšga res pa ful hudo plešejo.:):):):):):) :) morte ga gledat res čaw fsm

— tinka
3.2. 2007 ob 8:32

Ful the bast film mislm halo a ni hudo sploh tm ko se naučijo plesat une plese pa poj ful dobr plešejo!

— ANKICA
4.2. 2007 ob 14:45

mi ga gremo pa jutr s šolo gledat vi pa ne!!! hahahaha

— kwa te briga
5.6. 2007 ob 19:52

mi ga gremo tut jutr gledat

— uz
18.11. 2007 ob 13:39

filem je fulllllllllllllllllllllllllllllllllllll zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— lucija
7.12. 2007 ob 9:13

ta film je tak zakon

— Klavdija
27.10. 2008 ob 0:00

film je svetovn...tk da hitr pogledat

— mart&a

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.