Kolosej
Film distribucije Continental Film

Ugani, kdo pride na večerjo

romantična komedija
Njeni tastari so zamorci!
Na sporedu od: 2.6.2005, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2005
Država: ZDA
Scenarij: David Ronn, Jay Scherick
Režija: Kevin Sullivan

Percy Jones (Bernie Mac) se zelo rad pohvali, da ima vedno prav, sploh, kadar gre za dobrobit njegove družine. Ko mu hčerka Theresa (Zoe Saldana) predstavi svojega novega fanta Simona Greena (Ashton Kutcher), Percy sploh še ne ve, da je Simon Thereso že zaprosil za roko in ima namen razglasiti zaroko na Percyjevi in Marilynini petindvajseti obletnici poroke.

O filmu

Za Percyja seveda noben moški ne bo nikoli dovolj dober za njegovo hčerko in glede na vse zgube, s katerimi je do sedaj bila, to njegovo prepričanje drži kot pribito. In da tudi tokrat, ko je pripeljala predstavit novega fanta, ne bo nobenih neprijetnih presenečenj, se Percy odloči, da bo Simona preveril. Mladec je baje uspešen borzni posrednik in ko se izkaže, da je temu res tako, se prvič resnično začne veseliti, da bo spoznal novega fanta svoje ljubljene hčerke. Predstavlja si ga kot prekrasno kombinacijo Denzela Washingtona, Colina Powella in Tigerja Woodsa.

Kot strela z jasnega ga zadene, ko se pred njegovimi vrati pojavi Simon - belec! Ko si opomore od prvega šoka, se začne veliko "zaslišanje". Percyja zanima vse o Simonu: starši, izobrazba, kariera in njegov najljubši šport. Simon je pod pritiskom, da bi na svojega bodočega tasta naredil čimboljši vtis, zato se hvali s svojo izmišljeno preteklostjo, da je bil namreč dirkač pri NASCAR-ju, zaradi česar Percy postane še bolj sumničav. Kljub trudu, da bi naredil dober vtis, Simonu vedno znova spodleti. Percy si zada nalogo dokazati, da je Simon prevarant in ni vreden njegove hčerke. Vse to počne na zelo zabaven način ...

Kdo je povabljen na večerjo?

"Želeli smo, da bi film Ugani, kdo pride na večerjo odseval resnična čustva, ki jih ima vsak oče, ko se zave, da se bo hčerka poročila," pravi producentka Toppingova. "Večina očetov ima željo oziroma predstavo, da si bo njihova hči izbrala nekoga, ki po podoben njim. Ko pa si izbere nekoga popolnoma drugačnega in povrhu - v tem primeru - še belca, to postane prava komična katastrofa." Ashton dodaja:"Obstajajo ljudje, ki nikoli ne izgubijo besednega dvoboja. In v tem filmu sta tako moj kot Berniejev lik verbalno zelo močna in nobeden od njiju noče izgubiti dvoboja. Oba sta trmasta in vse skupaj je odlično izhodišče za dobro komedijo."

Režiser Sullivan dodaja:"Rad imam izzive, sploh kar zadeva zgodbe o stereotipih. To je bil eden glavnih razlogov zakaj sem se odločil za režijo tega filma."

"Imeli smo srečo, da smo dobili Kevina Sullivana. Njemu se ni bilo težko ubadati z rasnimi elementi v tem filmu in tudi njegov pristop je bil zelo drzen. Njegova režiserska moč je bila ključna, kajti tako Bernie kot Ashton imata zelo močen značak," pravi producent Goldberg in dodaja:"Kevin ima dober čut za zgodbo in vse to je dokazal v filmih Barbershop 2 in v How Stella got her groove back. Je zelo dober pripovedovalec zgodb."

Ashton še pravi:"Film Ugani, kdo pride na večerjo je pravzaprav ljubezenska zgodba. Percy in Simon imata oba rada Thereso, to pa je tudi skoraj vse, kar imata skupnega. Seveda pa oba vesta, da bosta lahko mirno živela le, če se bosta naučila spoštovati in imeti rada drug drugega. Prava ljubezen nima nobene zveze z zunanjostjo. To ni barva kože ali kri. Gre za energijo, ki jo človek ima. Človek ljubi pri soljudeh tisto, kar imajo, dajejo."

Za Bernieja Maca je bila ta vloga nekakšna vrnitev k tematiki ljubezni. "Mislim, da ne na velikih platnih ne na televiziji ne vidimo več tiste prave ljubezni. Oddaljili smo se od romantike, spoštovanja in prave ljubezni. Zato sem se želel vrniti k ljubezni, ki prežema Percyjevo družino," pravi Bernie. "Svojo hčerko ima rad. Vedno jo je učil odkritosrčnosti in dobrote, tega, naj bo brez predsodkov. Kar naenkrat je odrasla in pripelje domov svojega fanta. Tako se mora Percy tudi sam soočiti lastnimi pogledi, predsodki, omejitvami. Spozna, da če imaš zares rad svoje otroke, jim moraš zaupati, da si bodo sami izbrali nekoga zase, in upati, da bodo v partnerjih iskali in našli tiste lastnosti, ki jih vidijo v tebi." Sullivan dodaja:"Zame je glavni razlog, da sem režiral ta film, ravno ljubezen med družinskimi člani. Percy in njegova žena Marylin sta poročena že 25 let. Imata dve odrasli hčerki, ki imata dovolj poguma, da lahko pripeljeta domov kogarkoli želita in to je veliko..."

O igralcih

Bernie Mac (Percy Jones) je začel nastopati kot komik v majhnih klubih v Chicagu, potem pa se je povzpel med zvezde s svojimi TV serijami in filmi. Njegov zadnji film je Mr. 3000, v katerem je nastopil z Angelo Bassett. Videli smo ga tudi v filmu Oceanovih 11, potem v nadaljevanju Oceanovih 12, v Head of state, Charlijevih angelčkih 2 in v Pokvarjenem božičku z Billy Bob Thorntonom.

Mac nanizanko The Bernie Mac Show snema že četrto sezono. Time Magazine, Entertainment Weekly in TV Guide so jo uvrstili med deset najbolj gledanih nanizank na televiziji. Mac je debitiral v HBOjevi humoristični nanizanki Russell Simmons' Def comedy jam, ki mu je potem prinesla vlogo v filmu Damona Wayans Mo' money. Videli smo ga tudi v filmu Life, v katerem je nastopil z Eddiejem Murphyjem in Martinom Lawrencem, potem v House party 3, How to be a player...

Leta 2001 je napisal tudi knjigo z naslovom I ain't scared of you, v kateri se dotakne tem kot so seks, religija, zvezdništvo. Lansko leto je izdal drugo knjigo, avtobiografijo z naslovom Maybe you never cry again. V njej opisuje odraščanje v Chicagu, ovire in težave, ki jih je moral premagati, da je lahko prišel na vrh.

Ashton Kutcher (Simon Green) je lani produciral in igral v trilerju The Butterfly Effect in posnel romantično komedijo z Amando Peet, ki nosi naslov A lot like love. Videli smo ga v filmih Pravkar poročena, Stari, kje je moj avto in v Količinskem popustu s Stevom Martinom. Dobro ga poznamo tudi kot Michaela Kelsa v tv nanizanki Oh,ta sedemdeseta, vodi pa tudi svojo zabavno oddajo na MTV-ju z naslovom Punk'd.

Zoe Saldana (Theresa Jones) je nastopila v filmih Terminal, Drumline in v Piratih s karibov. Debitirala je v filmu Center Stage, ki so mu sledili Get over it, Crossroads, Snipes, Dirty Deeds, Constellataion, Haven in v Temptation.

Judith Scott (Marilyn Jones) smo videli v filmih Dr. Doolittle, The Santa Clause, Opportunity knocks in Dunston checks in. Kmalu pa jo bomo lahko videli v filmu Fligtplan, v katerem igra z Jodie Foster.

Komentarji

22.4. 2005 ob 17:05

film je kul za tiste,ki imajo radi ful romntike.drga pa je kar dobr...

— zala
21.5. 2005 ob 12:04 zvezdica

Vse lepo in prav, ane... Ampak slogan v slovenščini za tale film je pa 'kr neki'. Kot prvo, ni niti najmanj podoben originalnemu (Some in-laws were meant to be broken), kot drugo je pa beseda "zamorec" politično nekorektna TUDI pri nas, ne samo povsod drugje po svetu. Sej te slogane je vedno težko prevajat, sploh če ne vidiš filma in ne veš za kaj gre. Sem pa vseeno mnenja, do so določene omejitve pri tem, ki jih narekuje zdrava pamet, če že ne kaj drugega...

— Staša
21.5. 2005 ob 19:11

jst pa mislm da bo film ful dobr ker je bil dut že predfilm ful smešn

— babygirl
3.6. 2005 ob 10:20

Je kdo gledal? Kak je film...je vredn ogleda al naj grem raje gledat Ice Cuba? THX.

— Matej
3.6. 2005 ob 15:40

ta film me spominja na to pijačo, ker je dober in bi ga lahko gledal stokrat, kot pijačo pil mejte se

— cockta light
3.6. 2005 ob 19:38

AJDE JUTER GREM GLESDAT UPAM DA BO SUPER

— MATEJ
4.6. 2005 ob 15:50 zvezdica

za tiste k majo radi romantične komedije je film ful dobr, ashton je noro dobr in nasploh je za romantike po duši film vredn ogleda.

— TaMaLa
4.6. 2005 ob 20:31

ewo jst ga grem pa dons gledat...upam da do dobr...da nam kje zaspala... :)

— teja
5.6. 2005 ob 14:50

Jaz ga rem dans ziat pa upam da je cool. vam p adrufič povem kak se mi je zdel ker reklame so dobre...:P

— T@m]]{@
8.6. 2005 ob 9:49

Zakaj samo tisti pišete, ki ga še niste gledali...kako ga boste in kako bo dober...pa koga to zanima, mene zanimajo kritike na film, ne jasnovidske sposobnosti kako bo, ko bo oz če bo...

— maja
11.6. 2005 ob 13:46

ashton je fuuula kjut!

— lubykaa**
11.6. 2005 ob 15:33

zdi se mi da je film ful kul

— jerca
12.6. 2005 ob 15:14 zvezdica

Film je tako neizviren in zanič, da mi je žal vsakega tolarja ki sem ga zapravil za karto. Je zelo bleda kopija komedije "Meet the Parents", v kateri sta blestela Ben Stiller in Robert De Niro. Vsebina je skoraj ista - hčerka pripelje domov potencialnega moža, ki bodočemu tastu ni niti najmanj všeč. V tem filmu je zadeva samo bolj potencirana - v Meet the Parents je bil težava poklic bodočega zeta in njegov pogled na svet, tukaj je težava v prvi vrsti barva kože. Primešali so še nekaj gagov iz uspešnice Father of a Bride s Stevom Martinom. Vse ostalo v filmu je najbolj poceni varianta situacijske komedije. Ponovijo se celo liki - gejevski aranžer ki pripravlja ponovitev poročne zaobljube nevestinih staršev (FOTB - gejevski aranžer pripravlja poroko mlajšega para). Previdljiv je tudi zaplet, še bolj pa razplet. Točno tako kot je De Niro moral na letališče lovit Stillerja da bi se odkupil ženi tukaj na železniško postajo divja Bernie Mac da bi zaustavil Ashtona Kutcherja in se tako - uganili ste - odkupil svoji ženi. Lika obeh žen (v MTP je De Nirovo ženo igrala odlična Blyth Danner, mama Gwineth Palthrow) sta praktično identična, lika očetov pa loči samo barva kože. Kaj torej zapisati o takem filmu? Da je slaba kopija, da igralci sploh niso prepričljivi, med njimi ni prav nobene kemije, še najmanj med glavnima protagonistoma, da so liki v filmu bledi in nedodelani, da je zaplet privlečen za lase in da sicer še kar OK glasba filma ne more rešiti. Če ste slučajno ljubitelji tega žanra boste zaradi tega kvečjemu še bolj razočarani, saj ste na to temo videli že vsaj pet boljših filmov. Ocena: */*

— Jure
13.6. 2005 ob 15:17

a dej maja "halo" kva pa mislš da si ti?! js tud nism filma še gledala sam ga grem jutr in bom zdej zanalž pisala tud če ga še nism k mi gre tvoja izjava res na živce!

— :|
13.6. 2005 ob 15:18

film BO dobr...in js to vem čeprou ga nism še gledala...

— :|
13.6. 2005 ob 15:32

ej :| js se strinjam s tabo!go girl!!

— you're right!!!
13.6. 2005 ob 20:03

ta film je men osebno biu fula fajni... tak da tist ko še ni gledu, si naj vzame cajt, pa skoč v najbližji kino s tem filmom...

— Bilćy
14.6. 2005 ob 0:19

prvo kot prvo morm rečt da se strinjam s Stašo v zvezi z besedo "zamorci",in to sem zasledil v večih filmih.Drgač pa film kr zanimiv,sicer nč novega ampak useen

— Scorpion
14.6. 2005 ob 12:29 zvezdica

: Presenetljivo simpatična, očarljiva in zabavna inačica filma Guess Who's Coming to Dinner iz leta 1967, kjer je hčerka Spencerja Tracyja in Katherine Hepburn domov pripeljala kot noč črnega Sidneyja Poitierja. Pozabite na primerjave s filmoma Nevestin oče in Njeni tastari. Guess Who se spretno izogiba prve žoge in se trudi s kvaliteto. Uspeva mu. Od začetka do konca. Od prve pa do zadnje minute. Ima šarm, ima dobro igralsko ekipo, ima celo kopico zabavnih prizorov. Vse kar ima, funkcionira dobro, prepričljivo in tekoče. In tokrat je stvar malce drugačna. Družina, h kateri pride bodoči ženin je črna, bodoči ženin pa je bel. Bel kot Ashton Kutcher. Bodoča nevesta je črna. Črna kot Zoe Saldana. Črn je tudi njen oče. Črn kot Bernie Mac. In vsi trije so kul. Vsi trije so takšni kot morajo biti. Tudi ko so jezni, romantični in socialni. Pač komedija, ki vse klišeje orne sebi v prid.

— iztok gartner
14.6. 2005 ob 18:39

sm prebrala use komentarje in vidm da majo :| pa teli kr prou.amapak drgač je pa film ful carski res!vredn ogleda...papa

— nezaslišano...
15.6. 2005 ob 13:37

Film je beden od začetka do konca in očitno imajo nekateri tukaj zelo nizek prag ocenjevanja kaj je dober film. Iztok gartner na primer je napisal same lepe stvari o filmu ki ni vreden pol dreka. Iztok, sva sploh gledala isti film?

— Lili
16.6. 2005 ob 10:14

hy! meni osebno pa se je ta film zdel zelo dober. prikauzje veliko komičnih odlomkov, in nasploh eden boljših filmov kar sem jih kdaj koli gledala. vreden ogleda! LP

— Par|s
16.6. 2005 ob 15:37

ta film je carski!

— ql film
18.6. 2005 ob 19:30

Film je odličen!

— Tamara
18.6. 2005 ob 20:21

vilm je za nič

— ivan
18.6. 2005 ob 20:30

film je čisto zanič od začetka do konca . to je prava katastrofa!1

— elvis
18.6. 2005 ob 23:57 zvezdica

najboljši film vseh časov kar sem jih kdaj gleda. Ta fil je vreden ogleda neboste užaljeni

— cool
21.6. 2005 ob 10:51

je čist dobr sam, ful preveč spominja na njene tastare.

— belc
22.6. 2005 ob 14:38

NI BESED!FILM JE ZAKON!!!

— blazecky
23.6. 2005 ob 0:00 zvezdica

ubistvu vse bolj rasistično če bi temu lahko rekl je pa smešn ta belc k take prbija...če ste za smeh pejte gledat k je dobr...učer sm ga gledala smehi totalno...hehe

— simona
24.6. 2005 ob 11:57

dobr film ni kj ;) se ga splača pugledat

— tmalla
24.6. 2005 ob 17:56

Je u redu komedija, zravn se nasmejiš. K sm gledala napovednik mi je bil ful hud film, sam pol k pa ga zares gledaš pa vidš, da dajo not sam najboljše stvari. Useen pa mislm da je vredn ogleda.

— Darčy
25.6. 2005 ob 12:41

ful dobr film:)) heehee pa asthon je tak cukr;))

— ššš
27.6. 2005 ob 14:28

ejj ljudje to je taka fantastična komedija da te kap hehe meni je v kino blo ful fajn ko sem gledala tale film zlo je smesen hehe pisem ta komentar zaradi tega da bodo vsi tisti ki si filma ne grejo ogledat da jim bo malo zal :) nasmejai pa bi se hehe ja res bi se nasmejali sj če ne tako pa si ga naj izposodijo v videoteki film je potrebno pogledat saj je film : ugani kdo pride na večerjo qlll! zelo ql hhe bote padli od smeha je precej smesen redu igralci papa uživajte pa idite film gledat full je dober Lep pozdrav!

— loverka
30.6. 2005 ob 15:38 zvezdica

film je smešn da kr crkneš! igralska zasedba pa je tud huda. najbolj smešn del pa je ko oče spozna svojega bodočega zeta. takrat se vedno smeji cela dvorana! tukaj pač nimam nč za dodat. z eno besedo HUDO!!!

— tajči
1.7. 2005 ob 12:51 zvezdica

Meni je bil film ful všeč. Film je dober predvsem zaradi Ashtona Kutcherja ki je nardil to komedijo smešno. Brez njega film nebi bil tak dobr ko je. Mislim pa tud da so za like v filmu našli prave igralce. Vreden ogleda.

— L1z1k@
5.7. 2005 ob 13:01 zvezdica

ja film je res romanitčna komedija,ne manjka romantike kot pa tudi ne smešnih dogodkov.film sem gledala s prijateljico ki drugače raje gleda grozljivke in ni ravno za komedije a sma se vseeno nasmejale,čeprav ni nekaj ful tisto komedija kot recimo zadeta modela tisto se tak cel čas režiš je pa vseeno nekaj vmes in film je res dober.sicer pa ni ni kaj posebnega.

— špelca
10.7. 2005 ob 0:32 zvezdica

Ta film sem šla gledat predvsem zaradi filma A Lot Like Love, v katerem me je igra Ashtona Kutcherja navdušila, z Amando Peet sta bila res enkratna in film je bil odličen; film Ugani kdo pride na večerjo pa je eden slabših kar sem jih videla. Pocukrana, razvlečena in nič kaj smešna ameriška kvazi-komedija, z neposrečenimi, nepovezanimi dialogi in tipičnim ameriškim pretiravanjem, za krono vsega pa je film še popolnoma predvidljiv in razvlečen kot deževen ponedeljek. Škoda, lahko bi naredili mnogo več iz sploh ne slabe ideje zgodbe. Ashton je sicer kolikortoliko dobro odigral svojo vlogo, vendar je bil žal edini. Vsi ostali so se s pretiranim spakovanjem trudili biti smešni, ampak jim ni ravno bogve kako dobro uspevalo. Oskarji tukaj zagotovo ne bodo deževali. Vsekakor toplo odsvetujem ogled tega filma. Ocena: 5/10

— Lenča
12.7. 2005 ob 14:19

ful dobr film !je zakon !

— kimm
15.7. 2005 ob 14:01

MISLIM DA SO PRI TEM FILMU ZAFRKNILI HUMOR IN SCENO ČE BI SE BOLJ POTRUDILI IN ČE BI HOTELI VEČ BI DOBILI VEČ ZATO SO ZDAJ ROMANTIČNE KOMEDIJE NA DNU KER LJUBEZEN DAJO HUMOR ČE BI V TAKIH FILMIH IMELI LJUBEZEN IN HUMOR NA RAZLIČNIH SEDEŽIH BI JIM USPELO HVALA ZA BRANJE K.H.K.COMICS

— K.H.K.COMICS
18.7. 2005 ob 9:25 zvezdica

Kako lahko namreč nekdo za tak film napiše da je najboljši film kar jih je kdaj videl? Saj sploh ne morem verjeti. Po tej logiki dotični še niso videli nobenega drugega filma ker pričujoči ni vreden niti omembe. Igralci so slabi, zgodba zanič in predvidljiva, film je poln pretiravanja in ne premore šarma niti za seme ... Če v njem ne bi igral Ashton Kutcher, ki je trenutno zelo popularen pri najstnicah (kako dolgo še?), filma ne bi gledal nihče. Nivo ocenjevanja filmov na tem forumu res nima nobene teže. Če je kdo tole prebral bo šel v kino in se ob odhodu vprašal, kaj hudiča je narobe s tem forumom. Beda, beda ... povprečna starost pisalcev tukaj nikakor ne presega 14 let. Raje manj. Iztoku Gartnerju pa lahko napišem samo to da če si želi zastonj letno karto ali delo pri kakšnem časopisu si ga je z objavo pod to temo zanesljivo zapravil.

— Stanley
20.7. 2005 ob 9:24

Meni je romantična komedija UGANI KDO PRIDE NA VEČERJO bla puna všeč,pa še moj naj. igralec igra:-)ta film priporočam vsem tistim ki se radi od filmu smejijo.DRUGAČE PA FILM IZ MOJE STRANI PRIPOROČAM VSEM POGLEDATI.upam,da vam bo všeč!!!...kaya

— Kaya
20.7. 2005 ob 17:44

Meni film ni bil kaj preveč ušeč.Ni bila zanimiva vsebina in odigranost.Proti konuc pa je postalo vsaj malo zanimivo. mejte se bybyby

— tko tko
20.7. 2005 ob 22:44

ja film zgleda da je ful uredu, a ne! ker ma tok pluskov. Tudi zaradi vsebine, ki je objavljena tukaj. Zato sm se odločila da ga grem pogledat! In to jutr z mojo best frendico! lp Katja :-)

— katja
23.7. 2005 ob 14:01

Film bedn d bl ne more bit...umes bi skor zaspala...film ye ćista kopiya : nyeni tastari sam d se kle 2 uri ubadayo d ye on beu oni p črni...ok wtf...še zdy ne wryamm d sm sploh sla to gledat amapk ok...pr temu filmu sploh ne wes o cem se gre.kai ye fora ceuga filma...d ye on beu...waw ...in to moryo film narest...no coment...

— ~SnOoPyKa~
23.7. 2005 ob 14:30

men je biu film hud, pa smešn pa use.!! sam ga ne bi šla še enkat gledat! tisti k ga pa še niste vidl vm ga pa priporočam! :D

— €mchyka
24.7. 2005 ob 10:49

mene pa zanima(ker si še nisem ogledala filma)če kdo kej ve do kdaj igra ta film?A mislte da bo na sredi avgusta še igral?!A kdo kej ve koliko časa že igra v kinu?

— leya
24.7. 2005 ob 15:56

¸žalostno je da se nekateri tako obremenjujejo z tem kak je nek film, film kot film, še najbolj smešno pa se mi zdi da nekateri tako živo doživljajo kritike ostalih. kako mora biti dolgčes ljudem ki svoje mnenje o nekem filmu izražajo na ta način.

— zoki
25.7. 2005 ob 14:56 zvezdica

jaz sem ta film že gledala in je ful dober.kdor ima rad romantiko naj si ga gre nujno ogledati.je za mlajše in starejše

— ana
27.7. 2005 ob 17:21

Odlična kritika!

— Grigorius
2.8. 2005 ob 14:12

Nism se vidla bolsega filma.gledle sma ga s kolegico pa mislima da je najbolsi asthon kutcher.We love this movie.

— kat|ka
3.8. 2005 ob 14:24

Ocena: Zadržan +

— bucho
26.8. 2005 ob 16:25 zvezdica

Meni se je film zdel ful dober. Na splošno ne maram romantičnih filmov ampak ta je nekaj čist drugega. Ful sn se nasmejala in notri je nekaj takih fint, ki bi jih fantje lahko uporabli pri osvajanju. --> ogled priporočam vsem 8) ta,ta.

— Łoop|kaaa*
15.10. 2005 ob 22:17

film je res najbolši...res bi blo fajn če bi blo še več takih kot ta:) ...

— sladka pupa
23.10. 2005 ob 10:23

Film mi je kr fajni. Sam je mal dolgocajtn

— Valentina
11.3. 2006 ob 10:10

To je svetoven film! Je izredno smešen! Uau!

— Ando
25.3. 2006 ob 13:29

FILM JE UREDU ZA SPROSTITEV!!!TIPICNA ROMANTICNA KOMEDIJA!!!NC SPECIAL!SAM JE PA CARTKAN;PA LUSEN!!OCENA;7/10!! XXXTAKE CAREXXX

— lara
18.8. 2008 ob 2:00

Ful dober film, v katerem igra sedaj že pokojni Bernie Mac.

— Tadej
7.9. 2009 ob 19:01

alo ali je to resno

— bibikicka

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.