Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Trkanje v koči

Knock at the Cabin
srhljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 2.2.2023, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: M. Night Shyamalan, Steve Desmond, Michael Sherman
Srhljivko je režiral, napisal scenarij in produciral M. Night Shyamalan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju). Scenarij je Shyamalan napisal skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom, in sicer po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta. O ZGODBI: V oddaljeni koči štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev, da bi preprečili apokalipso. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.

Shyamalan je srhljivko režiral, produciral in napisal scenarij skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom, in sicer po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta.


V glavnih vlogah zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju).

O ZGODBI:

V oddaljeni koči v gozdu štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev - da bi preprečili apokalipso, mora družina žrtvovati enega od svojih članov. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.

Komentarji

8.11. 2022 ob 19:30

To je grozljivka ,
Pridem gledat

— Kolosej
7.1. 2023 ob 20:40

Grozljivka
Pridem gledat

— Kolosej
12.2. 2023 ob 20:05

Grozljivka je, zatorej pridem tole gledat

— Kolosej

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.