Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Obveščevalec

akcijska kriminalka
Podnapisi
1h 53min / 113min
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Matt Cook, Andrea Di Stefano, Rowan Joffe
Producenti filmov Mesto, Sicario in John Wick predstavlajjo kriminalno dramo, kjer v glavnih vlogah nastopajo Joel Kinnaman, Common, Clive Owen in Rosamund Pike. Nekdanjemu posebnemu agentu Petu Koslowu se svet obrne na glave, ko pristane v zaporu in s tem reši svojo ženo. V zameno za sodelovanje z FBI se mu ponudi priložnost za predčasno izpustitev. Infiltrira se v najmočnejši krog trgovcev z drogami v New Yorku in po spodleteli dostavi zdravil se mora soočiti z najtežjo nalogo v svojem življenju - infiltrirati se mora v zloglasen zapor. Eno priložnost ima in samo tri sekunde, da reši svojo glavo. Bo dovolj?

Ko se bivši agent specialne enote Peter Koslow zaradi reševanja svoje žene znajde v zaporu, se mu svet postavi na glavo. Vendar pa kmalu dobi priložnost za oprostitev pod pogojem, da postane obveščevalec za FBI ter, da se infiltrira v krog največjega preprodajalca droge v New Yorku.

Ko se izjalovi velika predaja droge se Peter znajde pred najtežjo nalogo v svojem življenju – infiltrirati se mora nazaj v zloglasen in najbolj nevaren zapor v državi, imel pa bo samo eno priložnost in zgolj tri sekunde, da reši svojo glavo. Bodo te tri sekunde dovolj?

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.