Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Tom in čarobno ogledalce

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 10.3.2016, Kolosej Ljubljana
1h 18min / 78min
Leto: 2015
Država: Kuba, Španija
Jezik: španščina
Scenarij: Ernesto Padrón, José Martí
Režija: Ernesto Padrón
V čarobnem kraljestvu, daleč proč od človeških pogledov, revni kmečki sin Tom nekega dne najde čarobno ogledalo, ki mu razkrije, da se bo zaljubil v čudovito princeso. Ko se odpravi v mesto, izve za obljubo kralja, ki polovico kraljestva in hčerkino roko ponuja junaku, ki bo grad osvobodil zlobnega čarovničinega uroka. Tom se odloči preizkusiti srečo in s številnimi zabavnimi prijatelji se odpravi na nepozabno dogodivščino, polno pasti, čarobnih bitij in nepričakovanih težav. Toda pogumni mladenič je odločen izpolniti svojo usodo in se spopasti z nevarnimi življenjskimi preizkušnjami.

V čarobnem svetu se mali, a nadvse pogumni Tom odpravi na življenjsko pustolovščino, da bi kraljestvo rešil prekletstva in osvojil roko prelepe princese.

Tom, najmlajši sin revnega kmeta, ki se bori, da bi preživel svojo družino in jo rešil pred lakoto, najde čarobno ogledalce, ki mu pove, da je ljubezen njegovega življenja prelepa princesa. Kraljestvo je začarala zlobna čarovnica. Kraljevi dvor je preraslo ogromno drevo, ki je prekinilo oskrbo z vodo. Kralj v svoji stiski obljubi roko svoje hčerke in polovico kraljestva tistemu, ki bo dvor osvobodil groznega uroka.

Tom se po številnih dogodivščinah znajde pred vprašanjem, ali je ljubezen njegovega življenja res princesa, ali pa morda skrivnostna tatica.

Slovenska sinhronizacija:
Tom: Gašper Jarni
Kralj: Andrej Murenc
Princesa: Maka Kunšič
Sekabald: Gašper Malnar
Vrba: Vesna Pernarčič
Pribočnik: Iztok Lužar
Vojak: Luka Ropret

Komentarji

24.2. 2016 ob 16:13

Gledal sem napovednik, in moram rečti da tole zgleda dost tko tko, kot da bi gledu gameplay od ene otroške igrice, ne zgleda smešno niti originalno. Stvar ki pa se mi je zdela zanimiva pa je samo to ogledalce, ki pove kje naj bi bla njegova ljubezen/dekle/itp (to bi blo super v resničnem svetu), ampak predvidevam, da bo na koncu izpadlo kot podpovprečna TV risanka. Verjetno bo vredu za mlajše otroke (pa tudi to ne vem, če sem iskren), navsezadnje pa so take risanke za mlajše otroke, ne vem sicer kaj sploh komentiram =D

sem pa še vseeno komentiral, ker se mi je napovednik zdel tako slab. XD

— File

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.