Kolosej
Film distribucije Slovenski filmski center

To so gadi

To so gadi
komedija
1h 36min / 96min
Leto: 1977
Država: Slovenija
Scenarij: Jože Bevc
Režija: Jože Bevc
Štebe je vdovec in po poklicu voznik, ki ima pet sinov. Gospodinji jim Rozi. Fantje s svojimi malimi šalami in deškimi nagajivostmi spravljajo v obup vso malomešcansko sosesko. Zato jih zmerjajo z "gadi". Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila in nekega dne tudi koncno odide na Dolenjsko. Prav takrat, ko Rozi odide, jo obišce necakinja Meri, ki se v hišo celo vseli. Meri sicer ne more nadomestiti Rozinih gospodinjskih sposobnosti, se pa za njo zacne zanimati Štebetov prijatelj Tone. Toda Meri je vedno manj doma, o tem pa Tone nic ne ve. Štebetovi vedno bolj pogrešajo Rozi. Toda Tone Rozi pozna in uredi, da se vrne. Vsi so presrecni in tudi Meri razkrije svoja skrivna pota, hodila je v šolo in tako postala voznica mestnega avtobusa.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.