Kolosej
Film distribucije FAMOUS FOX, d.o.o.

To še spijemo pa gremo

Drunk Parents
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 6.6.2019, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Fred Wolf, Peter Gaulke
Režija: Fred Wolf
V filmu To še spijemo pa gremo trojni dobitnik zlatega globusa in nominiranec za oskarja Alec Baldwin (Lov na rdeči oktober, Glengarry Glen Ross, The Shadow, Aviator, The Departed, The Cooler..) in oskarjeva nominiranka Salma Hayek (Frida, Desperado, Wild Wild West, Ugly Betty, Ask the Dust) igrata premožna zakonca Franka in Nancy Teagarten. Imata črn svetleč avto in okusno opremljeno hišo. Imata tudi hčer, ki je ravno začela obiskovati kolidž, in na katero sta nadvse ponosna. Ko ju nenadoma obišče izterjevalec, pa se izkaže, da vendarle nista tako zelo premožna, kot se zdi. Hčerko bi vseeno na vsak način rada izšolala, zato med drugim priredita tudi garažno razprodajo. Potem pijana sprejmeta še nekaj slabih odločitev, da bi prikrila finančno stanje, nazadnje pa se odločita za goljufanje z nepremičninami v soseski pri tem pa nevede oddata hišo sekualnemu prestopniku Carlu, ki ga je odlično odigral Jim Gaffigan (The Graffigan Show, Hotel Transilvania 3, Super Troopers, Trije kralji, Ljubezenski guru).

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.