Kolosej
Film distribucije Continental Film

Tintin in njegove pustolovščine: Samorogove skrivnosti 3D

komedija
1h 47min / 107min
Leto: 2011
Država: ZDA, Nova Zelandija
Scenarij: Steven Moffat, Edgar Wright in Joe Cornish po stripu Hergéja
Režiser kultnih filmov E.T. - vesoljček, Jurski park in Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje se poda na osupljivo pustolovščino z iznajdljivim mladim novinarjem Tintinom. Z odkritjem skrivnostnega modela samorogove ladje se Tintin zaplete v skrivnostno iskanje izgubljenega zaklada, ki si ga želi prilastiti zlobni Red Rackham. Tintin združi moči s čudaškim kapitanom Haddockom, ki rad pregloboko pogleda v kozarec in zato vedno znova povzroči več škode kot koristi. Toda Tintin ne obupa, temveč se pogumno poda na neverjetno avanturo, polno nevarnosti in prevar.

Komentarji

4.11. 2011 ob 10:38

Zelo fini filem ampak je boljše če si ga ogledate v 3D

— kokla
14.12. 2011 ob 17:52

poglej ga je super.

— teja
17.12. 2011 ob 10:29

Se še predvaja?

— sdgs

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.