Kolosej
Film distribucije Cankarjev dom

Ti, ki živiš

Du levande
drama
Liffe po Liffu
Podnapisi
Na sporedu od: 18.12.2007, Kino Komuna
1h 36min / 96min
Leto: 2007
Jezik: švedščina
Scenarij: Roy Andersson
Režija: Roy Andersson
Kot Anderssonov prejšnji film Pesmi iz drugega nadstropja tudi Ti, ki živiš sledi nizu na videz nepovezanih dogodkov in vpelje veliko likov iz zelo različnih okolij. Andersson je ustvaril pravo posvetilo raznolikosti človeštva in človeka kot družbenega bitja, ki živi v skupnosti, od katere je odvisen in ki je odvisna od njega. Film se požvižga na vsa pravila dramaturgije in pripovedi, vseeno pa predstavi trdno zgodbo – zgodbo o človeškem obstoju, obnašanju, sanjah in skrbeh, o človeški sreči ter o nepotešljivi želji po priznanju in ljubezni.

Komentarji

15.12. 2007 ob 14:38 zvezdica

Eric Bäckman ima eno od glavnih vlog! zakaj ni njegovo ime navedeno med igralci. erick je popularna osebnost na švedskem in tudi v evropi in si zasluži bit omenjen.!!!

— cat fan

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.