Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Thor: Ljubezen in grom

Thor: love and thunder
akcijsko pustolovski film
Na sporedu od: 7.7.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Scenarij: Stan Lee, Jennifer Kaytin Robinson
Režija: Taika Waititi
Prihaja cetrti del Thor sage.

Prihaja težko pričakovani  spektakel   četrtega nadaljevanjea samostojne zgodbe o bogu groma. Thor (Chris Hemsworth) se tokrat v novem, težko pričakovanem nadaljevanju zgodbe, odpravlja na potovanje iskanja notranjega miru. Njegovo predčasno upokojitev prekine galaktični morilec, Gorr (Christian Bale), ki si želi izumrtja bogov. Ko se odpravi na boj proti novi grožnji, na pomoč povabi Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) in nekdanje dekle Jane Foster (Natalie Portman), ki na Thorovo presenečenje, uporablja njegovo mogočno čarobno kladivo Mjolnir. Skupaj se podajo na grozljivo kozmično pustolovščino, da bi odkrili skrivnost maščevanja Gorra in ga ustavili, preden bo prepozno.

Komentarji

2.4. 2022 ob 17:03

Yes I love thor and I cant wate for that movie

— Tevž Horvat

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.