Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

The Queen of the Damned

grozljivka
1h 41min / 101min
Scenarij: Anne Rice, Scott Abbott, Michael Petroni
Režija: Michael Rymer

Prevzeta z njegovo gorečo željo po življenju.
Prebujena z njegovim pohlepom po slavi.
Prežeta z ubijalsko slo po moči.

Vsebina

Mirnih desetletij je konec, ko se legendarni vampir Lestat (Stuart Townsend) ponovno prebudi. Nič več zadovoljen z življenjem v senci, gibajoč se med mrtveci, ki sploh ne vedo kdo je v resnici, se odloči za veličasten prihod na Zemljo. Prebudi se kot rokovska zvezda.

Opojni čari njegove glasbe so si po planetu utirali pot zvijaje se kot kača in kočno prebudili iz grobnice pod Arktičnim ledom starodavno kraljico Akasho (Aalijah). Mati vseh vampirjev je stoletja čakala na pravi trenutek, ko bo vstala od mrtvih in zavladala svetu. Prevzeta z Lestatovo glasbo, si je vroče zaželela njega poleg svojega prestola.

Jo sploh kaj lahko ustavi? Z njeno zlonamerno močjo se ne morejo kosati tudi najbolj starodavni nesmrtniki vampirji, saj jih je ona ustvarila, zato je njihovo preživetje odvisno od nje. Navsezadnje, Akasha se zaveda, da lahko dobi kar hoče in to je Prekletstvo na

Komentarji

1.4. 2006 ob 21:02

to ti je pa najhujši film =)

— katee
15.6. 2006 ob 16:45

ta film j pa men najbolš! luškan glavni igralec, dobra muska...u glaunem use naj naj!

— tjaša
10.10. 2006 ob 15:02

ta film je svetovn.. sploh pa ni grozlivka =)) če mate radi vampirčke je en za vs... čaw, lp

— katia666
4.2. 2008 ob 10:10

naiibolšii

— neyaa
17.8. 2009 ob 20:52

ta film je pa res čist hud...in ja ni grozljivka.
in to je dejansko film o vampirjih, ki bi ga morale videti use tiste 13-letnice, ki so naudušene nad vampirji (iz Twilight-a).

— Ana
20.11. 2010 ob 10:38

cool film sem bla navdušena ko sem ga gledla

— aninna

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.