Kolosej
Film distribucije Cenex

Lizzie bo popstar

komedija, družinski
Na sporedu od: 10.7.2003, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Scenarij: Susan Estelle Jansen, Terri Minsky
Režija: Jim Fall

Kratka vsebina

Disneyev film o Lizzie McGuire pripoveduje prigode prikupne Lizzie McGuire in njenih prijateljev Gorda, Kate in Ethana, ki se odločijo med šolskim izletom v Italijo uživati la dolce vita. Ko prispejo tja, Lizzie zamenjajo za Isabello (ki je polovica italijanskega dueta), Lizzie pa se tudi zagleda v Paola (privlačnega italijanskega pop zvezdnika in Isabellinega nekdanjega fanta). Ko za to izvejo Lizziejini mama, oče in nadležni brat Matt, se takoj odpravijo v državo pregreh. Medtem se Lizzie iz nerodne najstnice spremeni v čudovito pop zvezdnico, Gordo si skuša priti na jasno, kaj dejansko čuti do nje, vrtinec presenetljivih dogodkov pa Lizzie prisili, da odkrije pravi pomen prijateljstva. Je Italija pripravljena na Lizzie McGuire?

O filmu

"Lizzie McGuire je povsem običajna petnajstletnica," pravi Hilary Duff, zvezda Disneyeve uspešne nadaljevanke Lizzie McGuire in zdaj tudi filma. "Mislim, da je zato všeč mnogim otrokom - zanima se za obleke, pričeske in kozmetiko in resnično ni najbolj priljubljeno dekle na šoli. Skuša najti samo sebe, tako kot vsi drugi."

"Dekleta in celo fantje se povsod identificirajo z Lizzie," pravi producent Stan Rogow. "Naše občinstvo je zelo vneto, ker meni, da nadaljevanka pripoveduje o njihovih življenjih. Upam, da nam je to uspelo tudi s filmom. Lizziejini čustveni boji so univerzalni. Na filmu so njene pustolovščine večje in čustva globlja."

"Lizzie zdaj odrašča," pravi režiser Jim Fall. "Ko se je nadaljevanka začela pred leti, je bila mlada deklica. Zdaj je mlada ženska. Film pripoveduje o tem prehodu."

V treh kratkih letih je Lizzie McGuire postala ena najbolj vročih oddaj kabelske televizije. Na Disneyu jo prikazujejo sedem dni v tednu, je dobitnica nagrade Kids' Choice in številka ena med otroci med 6 do 11 let, deklicami med 6 in 11, najstniki med 9 in 14 let in deklicami med 9 do 14 let. Pred kratkim je tudi podrla rekorde gledanosti. O Lizzie McGuire je bilo izdanih osem knjig in kmalu bo po ZDA moč kupiti različne modne dodatke Lizzie McGuire.

"Tako kot pri nadaljevanki tudi pri filmu ni pomemben le stil, ampak tudi vsebina," trdi Rogow. "Vsak teden smo konsistentni pri tem, da se zabavamo, kolikor le moremo, ključnega pomena za uspeh nadaljevanke pa je, da z otroki navežemo čustveni stik. Gre za zabaven pohod po Evropi, a film ima tako kot nadaljevanka sporočilo."

"Prehod v srednjo šolo je univerzalna tematika," dodaja Fall. "Zato tudi v primeru, da ne poznate Lizzie in njenih prijateljev iz nadaljevanke - tudi sam jih nisem, dokler nisem prebral scenarija - lahko uživate pri filmu. Hkrati mislim, da občudovalcev nadaljevanke ne bo razoačaral; vsa Lizziejina doživetja dvigne na naslednji nivo. Zanimivo je, ko ti predajo igralce, ki so v svojih vlogah z leti napredovali, kajti običajno gredo igralci skozi proces avdicij. Čudovito je, ker se igralci med seboj poznajo. Sodelovanje z otroki je bilo zame nekaj novega. Krasno jih je izzvati in pripraviti, da storijo stvari, ki jih morda na televiziji ne bi."

Hilary Duff je navdušena, ker na filmskem platnu svoj lik popelje v Rim. "Film prikazuje, kako malce odraste," pravi Hilary. "Je stran od staršev in spozna, kako jih pogreša in potrebuje.Tudi njen odnos z Gordom se poglobi."

Hilary v filmu tudi sama poje; že njena skladba iz nadaljevanke I Can't Wait je bila lani v ZDA prava uspešnica.

V filmu igra dva lika - Lizzie in njeno italijansko dvojnico, pop zvezdo Isabello - kar ji je omogočilo eksperimentiranje z različnimi naglasi in barvo las, da ne omenimo krasnih Isabellinih oblačil. "Kostumograf David Robinson je neverjeten. Njegove zamisli o oblačilih so bile zelo zabavne, prav tako je bilo zabavno pomerjati čevlje z viskomi petami in zelene usnjene hlače - med pomerjanjem oblek sem bila v nebesih," se smeje Hilary.

Snemanje v Rimu ji je omogočilo, da je lahko nadgradila domačo nalogo. "O rimski zgodovini smo se učili v šoli, zato je bilo naravnost idealno. Med ogledi je imel moj učitelj ves čas pri sebi zgodovinsko knjigo. Krasno je bilo, ker sem si vse lahko od blizu ogledala."

Seveda obisk Rima ne bi bil popoln brez pokušanja lokalnih dobrot. "Mislim, da sem vsak dan jedla gelato," se smehlja Hilary. "Pol ure sem se odločala, kakšen okus bi, ker jih je bilo na voljo na stotine." Hilaryjin soigralec Adam Lamberg je tudi navdušen nad lokalno kuhinjo: "Noben problem mi ni bil trikrat na dan jesti testenin. Ljudje, ki so skrbeli za prehrano, niso bili navdušeni nad količino ogljikovih hidratov, ki sem jih zaužil, jaz pa sem bil presrečen."

Producent Stan Rogow pravi: "Hilary je poosebljena Lizzie McGuire. Obe sta dobri po srcu. Hilary je z lahkoto kos resničnim in komičnim vidikom lika. Z njo je užitek delati."

Snemanje na lokacijah je večinoma polno pasti in kot je ugotovil režiser, Rim pri tem ni nobena izjema. "Večina naših lokacij so bile velike turistične znamenitosti z množico ljudi, ki jih ni bilo moč zadržati. Zato smo se kar vrgli mednje in skušali mimo njih posneti film," se smeje Fall.

Dovolili so jim celo snemati pri Koloseju. "Za Italijane je ta lokacija nekaj strašno občutljivega. Naš film je po šestih letih prvi, ki so mu dovolili, da ga tam posnamejo. To je prečudovita čast," nadaljuje režiser. "Videti je, kot bi vsako lokacijo nadzoroval drug komite. Hitro smo se naučili, da pri prošnji za dovoljenje za snemanje "da" včasih pomeni "ne", včasih "ne" pomeni "morda", in včasih "ne" pomeni "da", a po petih poskusih."

Ključno vlogo pri scenografiji igra tudi Lizziejin animirani alter ego. Jim Fall razlaga: "To je Lizziejin notranji glas - malce bolj ciničen in dozorel. Po moje najbolj vžge v resnično komičnih trenutkih, ko ti tihi glas pove, kar bi moral storiti. Izziv je, kako postaviti animirani lik ob Lizzie. Animirani lik mora živeti v svojem malem svetu, v katerem pa lahko počne marsikaj, kar živi junak ne more: hodi po robu krožnika, lebdi v zraku, splošči ga lahko košček sira..."

O igralcih

Hilary Duff je ena od vzhajajočih hollywoodskih zvezd. Nadaljevanko Lizzie McGuire je začela snemati leta 2001. V njej upodablja najstnico, ki krmari skozi vrtince šolskih klap, modnih trendov in obredov odraščanja, medtem ko njen odrezavi, animirani alter ego ves čas komentira dogajanje. Je tudi zvezda filma Agent Cody Banks, v katerem igra s Frankiejem Munizom. Aprila je začela snemati Cheaper By the Dozen s Stevom Martinom in Bonnie Hunt, julija pa bo snemala Cinderella Story. Lani je posnela Cadet Kelly.

Lani avgusta je izdala tudi svojo prvo malo ploščo, I Can't Wait, za božič pa album Santa Clause Lane. Njen novi album bo izšel jeseni 2003.

Na odru je v Hrestaču debitirala pri šestih, nastopala je v reklamah, na televiziji v True Women, Soul Collector, Bolnišnici upanja. Nastopila je tudi v filmih Playing By Heart, Casper Meets Wendy in Human Nature.

Rodila se je 28.septembra 1987. S starši, sestro in dvema psoma živi v Houstonu in Los Angelesu. Rada plava in rolka. Sodeluje z organizacijama Audrey Hepburn Child Benefit Fund ter Celebrity Council of Kids With Cause.

Robert Carradine tako kot v nadaljevanki igra Lizziejinega očeta. Posnel je filme Joyride, Coming Home, Mean Streets, The Big Red One, The Long Riders, Revenge of the Nerds, Nerds In Paradise, The Next Generation, Nerds in Love, Escape From LA, The Player, Gunfighter, Who'll Stop the Rain, The Ghost of Mars, The Cowboys (filmski prvenec).

Za televizijo je posnel filme Mom's Got A Date with a Vampire, Somebody Has to Shoot the Picture, Conspiracy: The Trial of the Chicago Eight, Double Crossed, Body Bags, As Is, The Tommyknockers, I Saw what You Did, The Sun Also Rises, Monte Carlo, The Incident. Nastopil je tudi v nadaljevankah Nash Bridges, Praksa, Urgenca, Kung Fu in Newyorška policija.

Pripada igralski dinastiji. Njegov oče John je posnel prek 500 filmov, njegova brata sta David in Keith; njegova nečakinja je Martha Plimpton, njegova hčerka Ever nastopa v nadaljevanki Spet zaljubljena.

O režiserju

Jim Fall je kot filmski režiser debitiral leta 1999 s Trick (v filmu so nastopili Tori Spelling, Christian Campbell in JP Pitoc). Režiral je tudi filme He Touched Me ter Love is Deaf, Dumb And Blind.

Na televiziji je režiral svojega prvega pilota serije Damaged Goods, režiral je epizodo Grosse Point, pred kratkim pa ga je Disney najel za režijo remakea Footloosa.

Fall bo v kratkem režiral film Pants on Fire s Tori Spelling, pripravlja pa tudi The Long Hair Depression.

Komentarji

18.8. 2004 ob 19:29 zvezdica

ta film mi je bil ful kul . k sm ga gledala sm vsako besedo vsaj desetkrat zavrtela . všeč mi je ker večina najstnic misli tako kot ona . pa še ful je simpatična .

— patricija
3.9. 2004 ob 22:34

men je ful carski film priporocom usm papa

— blabla
22.10. 2004 ob 19:19

ful dobr film za znoret gledala sm ga mislm da 3-krat kr nism mogla kr puzabt tega filma!!! lizzie je bla res carska primerna za svojo vlogo pa tut drugi ljudje not so bli carski! režiser tega filma loh dobi OSKARJA!

— anja
4.1. 2005 ob 13:22

halo men je film ful kul zato sm si ga tud kupla in ga gledam skor vsak dan k je ful dobr aja pa še neki tista pesem je ful dobra

— bum bum
12.2. 2005 ob 13:16

hm.toti film je pune vrei ne kr govori o najstniških problemih in o njihovih zateženih tastarih.fil sn gleala 3-krat in mi je pune vreiin res hilary duff full vrei igra!

— *aguilera*
29.3. 2005 ob 22:39

Film mi je ful zakon, igralci so simpatični...

— Zakon
5.4. 2005 ob 15:24

Hja, kava pa vem... Ne, ne, sej se sam hecam. Meni je Lizzie ful dobra, še posebej takrt, k poje na odru... FULL THE BEST. Un prevarant je pa tak tipo... Večjega bedaka si ne bi mogli želeti. (se hecam).

— Lizzie
19.4. 2005 ob 13:06 zvezdica

film mi je bil zlo všeč, kajti prikazovalo je kak lahko iz najmanj znane osebe narejiš najbolj znano!! samo ovi paolo mi je šel tak na živce pol na konncu ko se nekaj o njem razve! <-poglejte film pa bote zvedli- no če vas zanima!! okey neom zaj tu cele reklame za film napisala!! v glavnem film je svetavni!!! ijite ga glejat- ne bo vam žal!! papa

— _MaL3Ck4_
14.5. 2005 ob 18:04

to je pa tok bedn film, čist me je razočaru. sm mislna da bo ful dobr, je pa bedn. ta lizzie sploh ne zna igrt! skos se neki smeje, polomija!!!

— maya
11.6. 2005 ob 13:10

Toti film je moj best film in the world! Glavnem legenda je, pa ful je lušna v filmu!!! Pa skratka legendarn film, poln presenečenj!!!

— _BaByKa_
16.6. 2005 ob 0:00

ful QL fil, sam lizzie ma mal čudn glas... isabella mi je bla bol simpatična, sam lizzie je itak tud ful carska!! paolo je pa kr en pa še full je grd, un frend od lizzie je full bolš... pesm je pa tok carska, takoj k sm pogledala film sm si jo dol iz mule naložila. no glejte fil res vam ne bo žal!!!

— kiara
20.7. 2005 ob 13:44

mislim da je film enkraten.prvič sem ga gledala pri prijateljici.ko se je odprla videoteka 24 ur na slovenskem javorniku sem vsak dan hodila gledat če imajo ta film.ko sem odšla na morje za sedem dno in ko se prišla nazaj sem šla poglet v videoteko in si vzela film lizzie bo postaras za 3 dni in ga 10 pregledala.ta film je res dober. maša

— maša
5.8. 2005 ob 19:01

to je ful dober film!!!jaz sn ga gledla komaj te ko je prišo v videoteke!!!ful je zakon!!torej igralci:ja no znana je itak sao HILARY DUFF ona je ful vreji igralka!!ma ful vreji filme!!!no ene je posnela po lizzi bo popstar:recimo:pepel kina zgodba(sam),cody banks(natalie),količ inski popust(lorraine)!!!n o drugi igralci tuji nisoslabi!!!PAOLO je ful cute!!!no o filmu lahko rečem le:ZAKOOON!*CmOkEc*_ lav ya

— _urshyka_
18.9. 2005 ob 15:16

ta film je ful ful hud tko d sm ga ene 10x pogledala!

— Kr ena
15.10. 2005 ob 17:43

morm rečt da je ful ful dobr film spolh pa je ful bobra una pesm k jo pojeta lizzie pa paolo!!sam konc je pa men ful glup k lizzie ni z paolom:(pa sploh ne veš pol s kom je lizzie na koncu!!;)lgravci so ful dobri sploh pa lizzie pa paolo!!a mogoče kdo ve če je mogoče kje tle na internetu ta pesm k jo ona dva pojeta??;)pište kej!!

— jrca13
29.10. 2005 ob 21:03

you are my favorite tv star.I love you. I m 11 an Im from Bulgaria . And i m a girl.

— velislava
6.12. 2005 ob 14:22

hilary:soy tu fanatici numero 1 y trato de saber todo de vos, me falta comprer tu segundo CD. por favor segui asi.te quiero.tu admiradora numero 1

— vanesa
26.12. 2005 ob 14:19

Jo men je bil ta film tok ušeč da sm se na konc jokala. Slača se ga gledat.poje ,igra, hilary ZAKON

— hill
12.1. 2006 ob 17:18

Pesem je : What Dreams Are Made Of Izvajalka : Hilary Duff

— :)
3.3. 2006 ob 15:21

ta film mi je bl res ful ušeč ker je hil tok dobra igralka pa nakonc ful dobr zapoje!

— br kumntrja
4.3. 2006 ob 20:12

lizzie ti fulll zakon igras!!!

— lucy
4.3. 2006 ob 20:45

film mi je biu svetovni... sploh zaradi igralcev;) lp

— kiwi
4.3. 2006 ob 20:45

lizzie bo popstar je res dobr NAJBOLŠI pa tud hillary je lustna pa ful dobr igra!:) upam da bo posnela se VELIK filmov sej sem prepričana da bodo dobri kr ona not igra k je pa NJBOLŠA igralka:)

— anja
4.3. 2006 ob 21:13

No jst sm bla skeptična če naj ga gledam, saj sem nekje brala negativne komentarje, sploh o koncu. No ampak sem ga le pogledala, in mi je ful dobr film. Ful mi je všeč zgodba, pa predvsem songe so mi zagon. Sploh What are dreams made of. =) Zakon pesem je. =) Od celega filma mi je pa najboljš del na nastopu, ko Lizzie poje. =)

— Jessica
5.3. 2006 ob 8:02

Film je res super! Meni je všeč režija, igralci, vglavnem se mi film zdi popoln!!!

— kiki
5.3. 2006 ob 12:58

film mi je bil ful všeč. jaz imam tui takšen značaj kot hilary večkrat pobegnem mami ali očetu ne da bi povedala tako kot je ona učiteljici pobegnila. no v glavnem sma si po značaju ful podobne.

— maja
5.3. 2006 ob 17:54

Film je z eno besedo KULLL! =)

— LiZZiE
5.3. 2006 ob 18:52 zvezdica

Jaz osebno mislim, da je to en zelo luškan film. Ta Lizzie je zelo simpatična punca. Tako da vsi, ki vas sošolci zafrkavajo boste nekoč zvezde. Kot je bila Lizzie. Vašim sošolcem in sošolkam bo še žal.

— ana
6.3. 2006 ob 13:30

ej dj plisss če kdo ve ko je naslov unga komada al pa karkol... kokr poje lizzie pa paolo u filmu pesm se pa začne tko...have you ever seen such a beautiful night,I can allmoste reach the star who shining so bright ...pomojm da je tko no:)aja sj res če kdo ve naslow pa to nj mi pise na heely@email.si .lp usem

— helena
6.3. 2006 ob 13:30

a lahko sam kdo pove naslov in izvajalca komada k ga pojejo!

— me
6.3. 2006 ob 13:34

jest bi full rada zvedla kdo poje uno pesm k sm jo že prej omenila naslow pesmi je pa what are dreams made of

— helena
6.3. 2006 ob 14:40

Ja filmm je full cool ane full za smejat pa to loool.

— Pettyka
6.3. 2006 ob 21:31

men je film ful dobr!pa igralci tut!najbol simpatičen mi je gordo oz. adam lanberg!pa tut hillary je ful dobra ful zna dobr igrat čeprou mi na začetku ni bla glih nevem kaj!!!uglavnem fim je the best!

— sarah
7.3. 2006 ob 13:48

pesem mi je bila zelo ušeč :). tuda sama igralka je bila zelo uredu. zelo je bil dober film!!!

— metka
8.3. 2006 ob 9:19

film sem si ogledala že večkrat in moram povedati da je kul. priporočam ga vsem

— film je zakon
8.3. 2006 ob 15:05

zelo mi je všeč film sploh pa lizzie ki jo igra hillary duff ona mje mopja naj pevka ljubim ta film

— malika
10.3. 2006 ob 13:34

men je ta film ful dobr. sploh pa takt k mata nastop paolo pa lizzie

— lukic
13.3. 2006 ob 13:22

zelo je dobr film morm ga pohvalt.Sploh pa takrat k sta skp nastopili.

— klemen
13.3. 2006 ob 13:30

zelo je dobr film morm ga pohvalt.Sploh pa takrat k sta skp nastopili.ona je lepa bila sam neb se smela zalubt v tizga packa paolota.vsem ga priporočam mladim.vsi k vas sošolci zbadajo da imaš piskajoč glas tako kot mene.in k vas zajebavajo boste postal zvezde tako kot ona pa še neki me zanima ali je to njen resničn film.a je tako ona uspela . pa še neki lep pozdrav hilary klemen

— klemen
17.3. 2006 ob 17:11

alo ludi film je svetski,pa pesem na koncu je tui ful dora,toti film je tak že biu 100× po TV tak da ga je sigurno že vsak gledo

— nobady
18.3. 2006 ob 19:12

film mi je prečudovit gledala sem ga že 5 na pamet znam pesem ki jo je pela isabella

— deja
21.3. 2006 ob 19:13

zlo mi je bla ušeč ta muska full fulll nevem kiko nj povem suprca uglavnm...jejjj lepo lepo

— nina
22.3. 2006 ob 12:10

22.3.2006 ful dobr filmčk,folk poglejte ga ne bo vam žal

— anitica
22.3. 2006 ob 12:15

ful dobr film vm pravm ! Za vse tiste k še ne veste se bo Hilary kmal poročila!

— anitica
22.3. 2006 ob 12:23

Ej tole je pa zate klemen film ni resničen se pa strinjam da je dobr! Pa še kej napiš

— Bejba
23.3. 2006 ob 7:28

vsi igralci v filmu so bli dobri ampak HILARY DUFF je bla pa najbol!

— 777
24.3. 2006 ob 7:58 zvezdica

najboljši film

— pomaranča
26.3. 2006 ob 14:33

nabuljši film stoletja Hillary ti si carka

— larchy8
27.3. 2006 ob 10:31

TO je resnično dober film gledala sem ga že večkrat in zraven velikokrat tudi zapela

— Nina
28.3. 2006 ob 13:31

nama je ta film zlo zlo zlo...(itd) cool pa hillary duff je ful dobra pevka pa igralka:D

— urška in maša
29.3. 2006 ob 12:23

hej now, hej now to je the best film!

— Naja
2.4. 2006 ob 20:08

končno ste na tv dali dobr,specjaln film,kje bi lahko dobila ta film na cdju ker bi rada ga gledala vsaj še enkrat.če ga ima kdo mi naj prosim piše na moj e-mail:xnajstnica@gm ail.com hvala in lep pozdrav

— adrijana
6.4. 2006 ob 20:38 zvezdica

Filem mi je bi zelo všeč. Lizzie zelo lepo poje in je zanimiva ter prijetna igralka, filem je zelo zanimiv, smešen sploh ko Lizzie pade v banjo. PRIPOROĆAM VAM DA SI FILEM OGLEDATE NE BO VAM ZAL! GARANTIRAM!!!

— ANJA
9.4. 2006 ob 15:43

ej men je bil film več kt odličn!sploh ne vem kwa nej napišm, sem čist brez besed tok je dobr! lp usem!! papa

— masyka
16.4. 2006 ob 11:24

film je res ZAKON!!Gledala sm ga že ene 15x...:D naslov pesmi pa je Whate dreams are made of, ki jo v resnici poje Hilary Duff(za une k sprašujejo) kdor ga še ni lgedu, ga nj pa čimprej!!!

— sara
17.4. 2006 ob 16:12

ej folk film je d best vm puvem sm ga ze 100 krat pugledala in je res d best cestitke usm k so igral

— sandra
18.4. 2006 ob 18:47

ok no...men je biu pa ta film prou bedn!!! sploh pa hilary duff nwm kaj na njej vm je tok ušeč

— js
22.4. 2006 ob 12:52

ful cool film

— cool
1.5. 2006 ob 18:42

čaw folk!men je bil fil ful všeč pa wem d bo tud wm če si ga pugledate!hillary je res cool igralka pa ful hudo poje!tko d jst wm svetujem d si ga pugledate!=)

— tjaša
2.5. 2006 ob 18:59

film je super.sama sem ga gledala ža stokrat in imam posnetega.hilary je nekaj posebnega njeni filmi so odlični

— le tako naprej!
2.5. 2006 ob 21:23

Film je najbolj carski od vseh!!! Sploh pesem koncu mi je všeč!! No, tisti k ga še niste šli gledat, ga pejte! NUJNO!! :):)

— Carsko!!
12.5. 2006 ob 14:22

ja men je tot film ful kul pa bi ga še kr enkrat gledla pa hillary duff je ful lušna

— bad girl
12.5. 2006 ob 19:58 zvezdica

Hillary je res zelo simpatična in ne poje tako zelo slabo, a film mi ni preveč všeč. vse te ameriške so narejene na enak način, naj bo nekaj drugačnega. naprimer naj glavna oseba na koncu umre ali karkoli. saj ne, da bi komurkoli to zaželela, ampak postaja dolgočasno, ko se vsek film zaključi s poljubom.

— cheshnja
12.5. 2006 ob 21:58

Caw hilary duff jaz sem tvoja obozevalka poslusam tvoje pesmi in se mi zdis simpaticna caw caw fsm.

— ancy
14.6. 2006 ob 20:28

ej jaz mam vs njene fillme res so cull! PA ŠE NEKI LIZZIE(HILARY DUFF) BI BLA POPOLNA SAM ČE NEB MELA TOK KRETKEGA VRATA!

— RER
26.7. 2006 ob 21:42

morm rect d boljsga filma ze dolg ne!!! S*U*P*E*R

— ana
31.7. 2006 ob 12:57

ojla! lizzie gledam najmanj 7 krat na teden ker je res dober film. še veliko hilaryjinih filmov!!!

— buby
6.8. 2006 ob 12:11

film lizzie bo popstar mi je bil res fuul dober!!tisti,ki še si ga niste pogledali vam povem da če si ga boste vam bo vse prej kot žal za to,tak da poglejte toti film ker je fuul dober!!!

— _DoRyKaAa_
6.8. 2006 ob 19:31

ja kaj naj rečem danes sem ta filem gledala na programu pro7 že drugič in se mi zdi film zelo lep

— suzana
18.8. 2006 ob 13:51

js nwm..js sm ta fil gledala že najmanj 5x pa mi je vedno bolši..še posebej pesem..če kdo rabi videospot te pesmi oz. posnetek iz filma naj kr piše na melchy_@hotmail.com

— malika
6.9. 2006 ob 15:30

ta film mi je bil NAJHUJŠI pa še hilary duff je moja najljubša pevka in igralka.gledala 20krat pa un k poje na konc sm pa zih 50krat hehe.ajde

— daša
17.11. 2006 ob 17:53

film je ful zakon res hilary je ful simpatična pa ful dobr poje da ne rečm o igranju ja ne film je biv zakon sploh k pade u banjo moda v filmu je ful carska film guvuri še o eni blondinki hehhe res tut njeni drugi filmi so zakon tko da mislm da si ga je vredn ogledat

— petra
8.12. 2006 ob 12:25

ta film je res najbolsi od useh to je man najljubsi filmmm ! =) =)

— anita
26.12. 2006 ob 9:19

ta film mi je zelo všec.še posebej takrat ko se paolo osmeši.takrat pa lizzie zažiga.lizzie je pa zelo simpatična.pa d nebom napisal kot en novinar. FILM SI OGLEJTE! NE BO VAM ŽAL

— zvezdnik
1.1. 2007 ob 15:40

film rox.. pa tut to je bla najprej serija Lizzie Mcguire pol so pa še film posnel in morm rečt da je tut serija the best, čeprov še nism gledala useh delov!! fsm

— tmala
5.1. 2007 ob 13:10

hilary duff je ful carska na vseh področjih. dobr igra in poje-- carsko ni kej!! je moja vzornica

— jana
19.2. 2007 ob 12:43

film mi je zelo všeč

— smrklja
22.2. 2007 ob 18:15

ej to je res huuud film...brez besed...

— saša
3.3. 2007 ob 14:19

TA FILEM MI JE BIL ZELO V SEC NAJ GA SE KDAJ PREDVAJAJO

— POHVALA
27.4. 2007 ob 17:24

ihravka hilary dff je cool gledala sm pa še a cindarella story

— špela
10.7. 2007 ob 13:41

a veš kaj chesnnja ta film je ful hud pa tut hillary ful hudo poje !

— larčika
20.8. 2007 ob 16:16

Supern film še posebi k not igra najbolša igralka na svetu!!!(po mojem mnenju) morte si ga ogledat! Hilary ti si svetovna!

— ami
15.9. 2007 ob 16:12

ta film je kul gledite ga jaz ga mam doma na videokaseti!

— liza
24.9. 2007 ob 11:37

film mi je ful vredi, zaradi tega ker obožujem hilary duff. ZELO LEPO JE PELA- HILARY JE KULSKA

— natalija
24.9. 2007 ob 11:45

film mam doma na kaseti in je ful svetovn! če si ga še niste pogledli si ga morete!

— ValerIjIa *
16.10. 2007 ob 16:34

ta film je res naj huj*Če ga še niste gledal ga morte k je res dbest*no res kul zakon je*poglejte ga*grem*papa*fajn se mejta pa-mwa*

— katja.
19.10. 2007 ob 15:30

FILM JE ZELO DOBR PA NAJBOL JE HILARY DUFF

— zala
19.10. 2007 ob 17:40

film je kull

— zala
30.12. 2007 ob 20:11

ja se hilary duff je ful ql igravka!!!!ka mi lahk kdo pove kak je naslov pesmi k jo poje hilary kao isabella????????????????

— jasmina
4.1. 2008 ob 16:51

ta film je ful hut

— odbojkar
6.1. 2008 ob 14:20

paolo je full sexy

— mia
9.1. 2008 ob 14:08

ma meni je bil lep film! najbuljše pa je na konci tista pesm!ful cool.najlepše so isabela in lizzy ej ful so cool

— mala
9.1. 2008 ob 14:08

zelo lep filem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

— pika
12.1. 2008 ob 9:33

film mi je bil zelo všeč.

— urška
17.2. 2008 ob 15:02

zelo dobro igra Lizzie

— dulce maria
14.3. 2008 ob 16:37

kako je naslov pesmi k je na koncu?

— lanči
15.3. 2008 ob 0:00

to je naj film sveta. oglejte si ga drugače vam bo še žal z vse življenje

— lanči
16.3. 2008 ob 14:11

cool

— lači
5.3. 2009 ob 13:54

amm..ful Đ-best film.sploh pa zato k u filmu igra hilary k je moja idolka Đ :D

— urshie
30.5. 2009 ob 19:23

ful hud film

— some girl
27.7. 2009 ob 14:05

FUL ZANIČ FILM.!!

— ahmed the death terrorist^^
26.2. 2010 ob 19:16

ta film je pa ful cool res am še pusebi k notr igra hillary duff no uglauno ona gre pač s šolo v italijo in pač grejo oni gredo ugledat use znamenitosti in tm pač ona sreča paola in poli jo on zamenja z isabelo in ona pol se dubivta in vdita za nastop in poli pride ta dan ku je nastop in on pač tm zčne pet z nim in njej je čudnu k drgač on ne poje ampak isabela in poli pride pač tud isabela na oder in reče tmu palotu da nje zapoje in on fullll zafuša in poli zčnejo spet lizi in isabela pet pesm in poli lizi sama poje naprej no uglauno se use lpo kunča in z unm prajtlm sta poli sk no edinu njen brat k jo pač snema zgubi svojo kaseto saj mu jo nkdo vrže v vodo.
no je ful cool film si ga uglejte ni še prepozno =)
by.ursiiTHElolipop

— ursiiTHElolipop
2.4. 2010 ob 21:47

ful cool film prijeten kar za jokat lepi igralci gledala sem ga dones 2.4.2010 ccccccccccccccccccccooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll

— nina
3.4. 2010 ob 8:57

ta film je ful kul nemorš verjet!!!!!!!!!!!!

— eva
11.4. 2010 ob 9:58

film je zelo dober. ta igralka ma ssam dobre filme!!!!!!!!!!!!!!!

— tina
16.5. 2010 ob 11:26

super film

— eva
17.10. 2010 ob 20:13

heej ! dans sm film 1. gledla na pop tv & morm prznt da je KUL ! ;D mene pa sam zanima kdo igra paola ? pač kater igralc ? prosm če mi povesta & hvala : )

— ancula-
29.10. 2012 ob 15:03

Ka mi lahk kdo pove kak je naslov pesmi

— Teja
15.7. 2013 ob 21:46

Film mi je bil simpatičen zaradi igralke, ker dobro intrepetira življenje najstnice. Sploh mi je všeč ta nagajivost, naivnost, slava, nepričakovani ljubezenski zapleti. Film za sproščen večer.

— Film
8.8. 2013 ob 13:34

ta film je tok coool in hilary duff ti si moja the best igralka ter ta film je tud the best tako vse za denar in še drugi

— -tjasika

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.