Kolosej
Film distribucije Cenex

Holes

kriminalka, drama, družinski, triler
1h 51min / 111min
Scenarij: Brent Hanley, Louis Sachar
Režija: Andrew Davis

Komentarji

11.10. 2006 ob 16:14

film je ful luškan, tak tud bl družinski sam usen pusti tak močn utis... pa zanimiva zgodba k te zanima kako se bo končal... (scenarij po knjigi holes)

— lilly
6.3. 2007 ob 19:37 zvezdica

dober družinski film! Zelo! Zelo simpatični igralci, Sigourney Weaver in Jon Voight sta itak super! To je res dober film, ki si ga morate ogledat in si ga še po večih ogledih ne boste naveličali! Pa še zanimivost: vsak dialog v filmu in vsak dogodek je čisto natančno posnet po isto imenski knjigi (holes) - Zeleno Jezero. Pa še to: V filmu prikazan Božji Palec v resnici obstaja in sicer v Libiji (Severna Afrika) Skratka 1000x pohvaljen film z dobrimi igralci in skratka...zame (skoraj) popoln! Moti me samo to, da so računalniško ustvarjeni oz. izpopolnjeni kuščari preveč 'računalniško' očitni ali kako naj se izrazim: preveč umetni. 9.5/10

— lol
14.5. 2008 ob 2:02

Waw knigo sm brau ampak nism vedu za film :D

— Erik

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.