Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Mladi in čudežni T.S.Spivet

družinska pustolovska drama
Podnapisi
1h 45min / 105min
Leto: 2013
Država: Francija, Kanada
Jezik: angleščina
Scenarij: Jean-Pierre Jeunet in Guillaume Laurant po romanu Reifa Larsena
Režiser nepozabnih filmov Amélie in Zelo dolga zaroka predstavlja pustolovsko zgodbo o mladem T.S. Spivetu, ki z malce čudaškimi starši živi na kmetiji v Montani. T.S. obožuje izdelovanje zemljevidov in izumljanje, nekega dne pa ga pokličejo iz muzeja v Washingtonu in ga razveselijo z novico, da bo za svoj izum prejel prestižno nagrado. Brez obotavljanja se T.S. na lastno pest odpravi na dolgo popotovanje preko ZDA, na neverjetni pustolovščini pa doživi številne nenavadne dogodivščine.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.