Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

The King's Man: Začetek

akcijska komična pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 30.12.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Režija: Matthew Vaughn
Ko se združi skupina najvecjih umov tiranov in kriminalcev v zgodovini z željo, da bi z vojno pogubila milijone ljudi, se mora en sam mož podati v tekmo s casom, da bi jih ustavil. Odkrijte izvor prve neodvisne obvešcevalne agencije The King's Man v režiji Matthewa Vaughna.

Odkrijte izvor prve neodvisne obveščevalne agencije v filmu The King's Man: Začetek!

Na podlagi stripa »The Secret Service« Marka Millarja in Davea Gibbonsa nas novo nadaljevanje franšize KING'S MAN pripelje do začetka zgodbe, pred akcijo, ki se je zgodila v nadaljevanjih Kingsman: Tajna služba in Kingsman: Zlati krog.

Zgodba je postavljena v čas okoli leta 1900 in sledi družbi največjih umov tiranov in kriminalcev v zgodovini, ki se zberejo z željo ustvariti vojno, ki bi pogubila milijone ljudi, ko se en sam mož poda v tekmo s časom, da bi jih ustavil.

Igralska zasedba tudi tokrat ne razočara: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou in Charles Dance, režisersko palico pa je ponovno prevzel Matthew Vaughn.

Komentarji

12.1. 2020 ob 16:41

Vse ostale dela sm ze gledal in komi cakam

— Kingsmanfan
24.1. 2020 ob 0:47

Če bomo mogl res do septembra za to cakat....

— Statesman
19.9. 2020 ob 15:07

Komi cakam, to bo kr fain

— K.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.