Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

The Darkest Hour

akcijska znanstveno-fantastična grozljivka
Leto: 2011
Država: ZDA
Scenarij: Jon Spaihts po zgodbi Leslieja Bohema in M.T. Aherna
Režija: Chris Gorak
Ustvarjalci brezkompromisne akcije Iskan predstavljajo srhljivo apokaliptično zgodbo o skupini mladih ameriških turistov, ki v Moskvi uživajo v brezskrbnih zabavah. Toda nepričakovana invazija neusmiljenih tujih bitij postavi svet na glavo, saj grozljivi nevidni stvori pri iskanju energije uničujejo vse, kar se jim postavi na pot. Na begu pred vesoljskimi zavojevalci prijatelji v vratolomnih akcijah iščejo načine, kako zbrati pogum in se zoperstaviti sovražnikom, da bi odkrili njihovo šibko točko.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.