Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

The Beatles: Get back

The Beatles: Get back
glasbeni dokumentarni film
Podnapisi
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Scenarij: Peter Jackson
Režija: Peter Jackson
Z oskarjem nagrajeni režiser Gospodarja prstanov, Peter Jackson, nam prinaša film o legendarnih Beatlesih, ki spremlja poslednje studijske dni ene največjih glasbenih skupin vseh časov.

Dokumentarni film prinaša nikoli videne scene s snemanja albuma Let it Be, ki je bil tudi zadnji album legendarnih Beatlov, ki je izšel leta 1970. Režiser je uporabil 55 ur nikoli objavljenih posnetkov, med katerimi je tudi "live" nastop na strehi zgradbe Apple Corps. iz leta 1969. Vsi posnetki so restavrirani in adaptirani v največjo in najboljšo možno kvaliteto. Film prikazuje toplino, prijateljstvo in humor, ki je vladal med člani skupine na tem snemanju, kar je popolno nasprotje od današnjih domnev, da so med člani obstajale velike tenzije in da so se zaradi njih Beatli razšli in razpadli mesec dni pred izdajo zadnjega albuma.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.