Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Težave v motelu El Royale

kriminalni misteriozni triler
Podnapisi
Na sporedu od: 11.10.2018, Kolosej Ljubljana
2h 21min / 141min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Drew Goddard
Režija: Drew Goddard
Sedem neznancev, vsak s svojo zakopano skrivnostjo, se sreča v El Royalu – zapuščenem motelu s temno preteklostjo na jezeru Tahoe. V toki ene usodne noči bo vsak od njih imel zadnjo opcijo odrešitve, preden gre vse v pekel.

Januarja 1969 sedem popolnoma različnih a hkrati enako izgubljenih duš prispe v El Royale, nekoč prestižno letovišče, ki je, zaradi svojih “posebnih” gostov, prišlo na slab glas.

El Royale se nahaja na meji med Kalifornijo in Nevado, ter nudi toplino in sonce na zahodu in upanje ter možnosti na vzhodu. Za to zbirališče politikov in slavnih oseb so se dobri časi zdavnaj zaključili.

V preddverje motela, kjer je sijaj zbledel in smeh potihnil, prispejo duhovnik Danile Flynn (Jeff Bridges), soul pevka Darlene Sweet (Cynthia Erivo), trgovski potnik Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), hipijka Emily Summerspring (Dakota Johnson) in njena sestra Rose (Cailee Spaeny), menedžer Miles Miller (Lewis Pullman) ter skrivnostni Billy Lee (Chris Hemsworth). V samo eni usodni noči, bo vsak od njih imel samo eno priložnost, da se odkupi za svoje grehe, preden gre vse skupaj v pekel … Spoznajo namreč, da jih v tej noči združuje temna preteklost in dogodek, ki se je pripetil desetletje nazaj in kateremu nihče od njih ne more pobegniti.

Twenty Century Fox predstavlja vizualno dovršeni triler Težave v motelu El Royale, film scenarista in režiserja Drewa Goddarda (Koča v gozdu) z izjemno igralsko zasedbo, med katerimi blestijo oskarjevec Jeff Bridges (Noro srce), dobitnica nagrade Tony Cynthia Erivo, Dakota Johnson (trilogija 50 Odtenkov), dobitnik nagrade Emmy Jon Hamm (Oglaševalci), Cailee Spaeny (Ognjeni obroč: Vstaja), Lewis Pullman (Bitka med spoloma) in Chris Hemsworth (Maščevalci: Brezmejna vojna, Thor). Težave v motelu El Royale sta producirala Jeremy Latcham (Spider Man: Vrnitev domov) in Drew Goddard, izvršna producentka pa je Mary McLaglen (Vojna za planet opic).

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.