Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Tenet

triler
Podnapisi
Na sporedu od: 13.8.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher Nolan
Čas se bo iztekel. Film Christopherja Nolana, Tenet - kmalu v kinu.

Masiven, inovativen in do sedaj najbolj ambiciozen akcijski „blockbuster”, katerega je režiral in napisal fantastičen Christopher Nolan, poznan po uspešnicah Memento, Batman trilogiji, Dunkirk, Medzvezdje, Izvor,… John David Washington je glaven protagonist novega znanstvenofantastičnega akcijskega spektakla Christopherja Nolana, kratkega vendar udarnega imena – TENET. Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem izven realnega časa in prostora. To ni potovanje skozi čas. To je inverzija. TENET je bil posnet na lokacijah v kar sedmih državah in je eden najdražjih filmov, kadarkoli posnetih.

Komentarji

22.1. 2020 ob 15:51

Tole bo film za pogledat definitivno, budget čez 240M dolarjev, Christopher Nolan režiser...

— Nikica

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.