Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Temni stolp

domišljijska akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 10.8.2017, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen po romanih Stephena Kinga
Režija: Nikolaj Arcel
Obstajajo še drugi svetovi poleg našega. Temni stolp ambiciozna in zapletena zgodba, ki temelji na osmerici knjižnih uspešnic Stephena Kinga, je prva filmska zgodba o revolverašu Rolandu Deschainu (Idris Elba). Roland je zadnji članu revolveraškega viteškega reda, ki je v večnem boju z Walterjem O'Dimon, znanem tudi pod imenom Mož v črnem (Matthew McConaughey). Revolveraš je odločen, da mu bo preprečil uničenje Temnega stolpa, ki drži v ravnotežju ves naš univerzum. Medtem ko usoda svetov visi na tanki nitki, se bosta dobro in zlo spopadla v odločilni bitki …

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.