Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Temna globina

triler
1h 34min / 94min
Leto: 2012
Država: ZDA, JAR
Scenarij: Ronnie Christensen, Amy Sorlie
Režija: John Stockwell
Režiser grozljivke Turistat nas popelje v temačne morske globine, v neposredno bližino najbolj smrtonosnih morskih pošasti. Pogumna potapljaška vodnica Kate po grozljivi smrti najboljšega prijatelja ne želi več v bližino morskih psov, vendar ji bivši ljubimec Jeff ponudi dobičkonosen posel. Da bi lahko obdržala ladjo, Kate pristane na potapljanje z nadutim bogatašem Bradyjem, ki si želi s sinom od blizu ogledati morske pse. Nepričakovana nevihta poskrbi, da se v neenakem boju iz oči v oči soočijo z ubijalskimi stvori.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.