Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Temačen um

z.f. akcija
Podnapisi
1h 44min / 104min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Chad Hodge, Alexandra Bracken
Ko začno najstniki skrivnostno razvijati nove močne sposobnosti, so pridržani in s strani vlade razglašeni za grožnjo. 16-letna Ruby, ena najmočnejših mladih ljudi, kar jih je kdo srečal, pobegne iz kampa in se pridruži skupini najstnikov, ki iščejo varno zatočišče. Nova druščina kmalu spozna, da v svetu, kjer so jih odrasli izdali, beg ni dovolj in da se morajo upreti ter s svojo kolektivno močjo prevzeti nadzor nad svojo prihodnostjo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.