Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Teen spirit

Teen Spirit
glasbena drama
Podnapisi
1h 32min / 92min
Leto: 2018
Jezik: angleščina
Scenarij: Max Minghella
Režija: Max Minghella
Ko velike sanje trčijo ob realnost, se Violet (Elle Fanning) znajde na preizkušnji. Violet je sramežljiva najstnica, ki sanjari o tem, da bi pobegnila iz malega mesta v katerem živi in uresničila svojo željo po pevski akrieri. Zato se prijavi na pevsko tekmovanje, kjer bo kmalu na preizkušnji njena integriteta, talent in ambicije. Film, ki ga poganjajo pop uspešnice Robyn, Ellie Goulding, Annie Lennox in drugih, je sodobna verzija Pepelke.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.