Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Tečnoba v hlačah 2

komedija
Na sporedu od: 5.6.2003, Kolosej Ljubljana
1h 27min / 87min
Leto: 2002
Država: Nemčija
Scenarij: Granz Henman
Režija: Granz Henman
Flo je zaradi svojega prijatelja, ki mu je težave delal že v prvem delu filma Tečnoba v hlačah, spet v hudi zagati. Tokrat se mora srečati z izjemno postavno seksualno terapevtko.

Se še spomnite malega "lu-luja" in njegovega ponosnega lastnika Florjana, ki sta nas zabavala v prvem delu te najstniške komedije in nas popeljala skozi prvo zaljubljenost, prve dotike in poljube in malo šolo osvajanja? Tudi če je vaš odgovor negativen, vam priporočamo, da si ogledate drugi del, kjer je Flo že pravi najstnik, ki naj bi čez dva tedna maturiral. Znašel pa se je v velikih težavah, saj njegova naklonjenost nasprotnemu spolu eksponentno narašča, kar ga vodi v situacije, ki si jih ne bi mogel zamisliti niti v mokrih sanjah. Zadeve gredo tako daleč, da ga šolski zbor pošlje celo na pregled k seksualnemu terapevtu, ki pa je po naključju izredno postavna in privlačna zdravnica. Potem je tukaj še Maja, najlepša punca na šoli, v katero se Flo noro zaljubi. Flo se kar naenkrat znajde v situaciji, iz katere zaradi številnih deklet ne vidi izhoda. Končno mu uspe pridobiti Majino naklonjenost in po nasvetu svojega najboljšega prijatelja, že "izkušenega" Red Bulla, ji na prvem zmenku podtakne afrodiziak. Iz prvotne zamisli o romantičnem zmenku zaradi Majine alergične reakcije na kemično substanco nastane prava zmešnjava...

Za vse, ki obvladate nemščino, toplo priporočamo ogled spletne strani filma, ki je prav gotovo ena bolj izvirnih in simpatičnih filmskih strani v zadnjem času.


Najstniške komedije so načeloma med najbolj gledanimi filmi tudi v Sloveniji. Daleč na prvem mestu je tako drugi del Ameriške pite, ki si jo je samo v Ljubljani ogledalo skoraj 50 tisoč gledalcev. Sledi prvi del te uspešnice z nekaj več kot 35 tisoč gledalci in 40 dni in 40 noči z malo več kot 26 tisoč gledalci. Vsekakor je film Tečnoba v hlačah 2 zanimiva alternativa sicer prevladujočim ameriških filmskim naslovom in jih v svoji izvirni duhovitosti tudi mnogokrat preseže.

Komentarji

2.11. 2006 ob 10:21

meni je filem zelo lep,fajen le da bi lahko bilo manj povezano s seksom vsi igralci so mi bili všeč sploh pa florijan.garantiram da si ga ogledate

— NiNčI
21.3. 2008 ob 0:00

sigurn en bolsih nemskih filmou

— :))
14.10. 2009 ob 14:16

NiNčI ti si čudna. zih devica do smrti. hahaha pišeš pa ko nek retardiranc

— sexbomb

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.