Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Tečnoba v hlačah

Harte Jungs
komedija
Na sporedu od: 14.6.2001, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2000
Država: Nemčija
Scenarij: Granz Henman
Režija: Marc Rothemund
Flo ni takšen kot drugi najstniki. Medtem ko vse njegove vrstnike že pošteno razganja, je njemu seks zadnja briga. Toda nekega jutra se vse spremeni. Iz nedolžnih sanj prebudi Floja čuden glas, ki očitno pripada veliki izboklini pod rjuho. Nagovarja ga njegov mali prijatelj, ki se je prvič pokazal v vsej svoji veličini.

Flojev hlačni prijatelj mu potoži, da ga je 15 let grdo zanemarjal. Skrajni čas je, da mu dovoli zares zaživeti. Konec je mlahavosti, to pa pomeni, da nič več ne bo tako, kot je bilo.

Pred Flojem se odpre nov svet. Njegovi prijatelji Red Bull, Schumi in Dirk ga skoraj ne prepoznajo več. Tistega jutra v šoli kar ne more odlepiti oči od prelestne sošolke Leonie, ki je najbrž najlepša naravna blondinka na svetu. Zdaj Flo razume nenavadno vedenje svojega lulčka - kot so tisti stvari ljubkovalno pravili njegovi starši. Vsekakor ima več kot dober razlog, da je oživel!

Ker mu glas med nogami ne da več miru, poskusi Flo bajno krasotico osvojiti. In tega se loti tako prepričljivo, da se zgodi tisto, kar se nikomur ni zdelo mogoče: pred njim je prvi zmenek. Flo kar ne more verjeti, da ima takšno srečo. Red Bull, ki se ima za strokovnjaka, kar zadeva seks, še predobro ve, kaj to pomeni, in se kot pravi kolega prijazno zavzame za svojega neizkušenega prijatelja. Tako začneta hitri tečaj, ki naj bi Floja pripravil na izgubo nedolžnosti. To, da punca, ki je predmet poželenja, hodi z razvpitim manijakom Kaiem, jima še ne povzroča skrbi...

Komentarji

17.11. 2006 ob 16:21

tko na nek način je smešn pa to ampak zlo zabavn prikazuje odraščajoče najstnike in njihove težave in probleme

— hmm.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.