Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Tanka linija smrti

znanstveno fantastični psihološki triler / grozljivka
Podnapisi
Leto: 2016
Jezik: angleščina
Scenarij: Peter Filardi (zgodba), Ben Ripley (scenarij)
Kultni psihološki triler tanka linija smrti iz leta 1990 bo letos dobil tudi remake. Zgodba ponovno spremlja skupino študentov, ki eksperimentira s posegi, ki povzročijo skorajšnjo smrt. Toda to izzove strašne posledice. Skupina petih študentov medicine se odloči spoprijeti s skrajno nevarnim poskusom, da bi odkrili, kaj se zgodi po smrti. Vsak od njih si za nekaj minut prekine srčni utrip in tako doživi skorajšnjo smrt. Njihova raziskava postane nevarna, saj se morajo spopasti s starimi grehi in paranormalno aktivnostjo, ki je povezana s prehodom v onstranstvo. V prvotnem filmu so igrali Julia Roberts, Kevin Bacon in Kiefer Sutherland, ki se vračajo tudi v novem filmu. Poleg njih igrajo tudi mlajša imena, kot so Ellen Page, Nina Dobrev in Diego Luna. Film bo režiral Niels Arden Oplev, ki stoji tudi za švedsko različico Dekleta z zmajskim tatujem (The Girl with the Dragon Tattoo, 2009)

Komentarji

30.10. 2017 ob 9:02

Zakaj nikjer ni možno dobiti informacije kdaj bo film v kinu?

— Mark

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.