Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Zaklonišče

drama
2h / 120min
Leto: 2011
Država: ZDA
Scenarij: Jeff Nichols
Režija: Jeff Nichols
Srečno poročenega Curtisa poleg skrbi za gluhonemo hčerko vedno pogosteje težijo zlovešče sanje in nelagodne slutnje o apokaliptičnem viharju. Da bi zavaroval družino, začne na vrtu graditi zaklonišče, vendar ob tem ostane brez službe, vse manj razumevanja pa izkazuje tudi njegova žena. V strahu, da je podedoval materino shizofrenijo, skuša Curtis ločiti resnico od prividov. Toda vedno bolj nasilne sanje povečujejo njegov strah in verjetnost, da bo na tak ali drugačen način za vedno izgubil družino.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.