Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Tačke na patrulji

Paw Patrol
animirana pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 19.9.2019, Kolosej Ljubljana
1h 6min / 66min
Leto: 2018
Jezik: slovenščina
Scenarij: Louise Moon
V animirani pustolovščini se bo ekipa pogumnih kužkov, ki jih vodi desetletni fant Riki, spopadala z raznovrstnimi nalogami. Med drugimi bodo kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila reševali pingvine in jih skušali vrniti v njihov ledeni dom. Reševali bodo tudi tovorno ladjo, v izjemno vročem dnevu pa bodo morali ohladiti mesto, za kar bodo potrebovali gasilsko pomoč. Pomagati pa jim bodo morali tudi policisti, saj morajo kužki rešiti uganko izginulih mobilnikov, rešiti bodo morali festival melon, za nameček pa bodo morali reševati še kravo.

Junaški kužki, za katere nobena naloga ni prezahtevna in so v živahnem mestu Zaliv zabave vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati, v obliki večih zaporednih risank, združenih v pustolovščino, prihajajo na velika platna. Animirano pustolovščino je režiral Charles E. Bastien, producent in ustvarjalec pa je Keith Chapman.

Komentarji

22.9. 2019 ob 22:13

Katastrofa, sploh ni film temveč par risank ena za drugo. Razočarani tudi štirje petletniki. Bi moralo biti bolje označeno, da gre za nekaj risank in ne risani film. Ni vredno cene vstopnice!

— Jože
27.9. 2019 ob 18:20

Katastrofa, v pricakovanju risanega filma, dozivimo par risank, ki so jih otroci najverjetneje ze pogledali na youtube. Razicaranje, predvsem iz strani otrok.

— Aaa
3.10. 2019 ob 18:01

Nov animirani film Tačke na Patrulji se prvič znajde tudi na velikih zaslonih. Gre za uspešen debi, ki pa mu vseeno ne manjka napak.

Glasovi v filmu so blesteči in je škoda, da jih ne uporabljajo še v drugih risankah, kot je na primer Račka račka gos 2. Vsak igralec se v svoj lik vživi in prinese nekaj svojega čarma. Zgodba teče hitro in vanjo takoj "padeš". Dejanja so razporejena lepo in zapleti ter zaključek je zadovoljiv.

Malo moti le zlikovec, čigar motivi niso najbolj jasni, kar želi film prekriti.

Komaj čakam na drugi del.

8/10

Naj

— Naj Koželj, 9 let

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.