Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje!

animirana komična pustolovščina
Film je sestavljen iz posameznih zaporednih risank.
Sinhronizirano
Na sporedu od: 30.1.2020, Kolosej Ljubljana
1h 3min / 63min
Leto: 2019
Država: Kanada
Jezik: slovenščina
Scenarij: Steven Sullivan

Konec januarja se priljubljeni junaki na štirih tačkah vračajo v kinematografe. Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej.

Animirano pustolovščino je režiral Charles E. Bastien, scenarij pa napisal Steven Sullivan.

O ZGODBI:

V novi animirani pustolovščini bo ekipa pogumnih kužkov zgradila super dirkališče in bo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega. Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej. Pripravite se na tekmo in reševanje!
Poleg te posebne epizode pa bodo najmlajši ljubitelji reševalnih kužkov lahko uživali tudi v prigodah, ko bodo s parade v zrak odleteli ogromni baloni, kužki pa jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja. Pogumni kužki pa bodo reševali tudi primer vohunskih pajkov, potem ko bratranec Turbot skuša opaziti redkega pajka, vendar se zatakne v njegovo mrežo.
Najmlajši gledalci bodo tako lahko v kinematografih med prvimi uživali v novih dogodivščinah, ki pri nas še niso bile predvajane.


PRIPRAVLJENI, DIRKA, REŠEVANJE!

Pogumni kužki so zgradili super dirkališče in bodo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha.  Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega! Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej! Pripravite se na tekmo in reševanje!

KUŽKI REŠIJO KUŽKE BALONE!

S parade so v zrak odleteli ogromni različni baloni. Kužki jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja.


Komentarji

30.1. 2020 ob 21:28

ODLICNA RISANKA MOJA HČERKA OBOŽUJE TO RISANKO

— NADA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.